Till företagslistan

Sjukvårdsmäklarna

sjukvardsmaklarna

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Lediga jobb
Nytt!

Betygssätt Sjukvårdsmäklarna

Har du erfarenhet av att arbeta på Sjukvårdsmäklarna? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Sjukvårdsmäklarna.

Helga
2024-05-02 09:44
SSK

Mycket nöjd med Sjukvårdsmäklarna och min konsultchef Ludvig. Positivt bemötande, god kommunikation och effektivt arbete med uppdrag/boende. Kan rekommendera!

Josephine D
2024-02-24 21:45
SSK

Jag skulle gott rekommendera Sjukvårdsmäklarna, ett seriöst och pålitligt bemanningsföretag. Jag hade ett jättefint samarbete med Mattias som jag har varit jätte nöjd med!! Han är oerhört lyhörd, väldigt hjälpsam, professionell och hittar uppdrag efter mina behov. Han är dessutom väldigt engagerad, gör det där lilla extra så att jag inte behöver tänka på så mycket mer än att jobba, & såklart svarar han dygnet runt! Jag hade inte kunnat tänka mig en bättre konsultschef! Jag skulle verkligen rekommendera både Mattias och Sjukvårdsmäklarna! Lycka till!

Magdalena
2024-02-23 20:14
SSK

Jag har och har haft jättebra samarbete med Sjukvårdsmäklarna. Min kontakt Ludvig Nerlund har varit till stor hjälp i mitt arbete. Han ställer upp och svarar även utanför kontorstid och engagerar sig jättemycket för mig med att hitta uppdrag och boenden när det behövs.

Anita
2023-12-19 12:35
SSK

Alex är den bästa konsulten jag har haft hittills. Han anstränger sig verkligen att hitta den bästa uppdraget för mig. Han överträffar alla förväntningar med sin enastående engagemang och oslagbara hjälpsamhet. Hans professionella och snabba hjälp gör honom unik. Rekommenderar starkt 😊

Gäst
2023-12-15 08:09
SSK

Alex är toppen, han bryr sig om sina konsulter, han är lyhörd och försöker få uppdragen att fungera :). Man har avstämning under hela uppdragets gång det känns bra för att kunna utföra sitt arbete. Sjukvårdmäklarna hjälper till med boende under uppdraget Tack att ni finns :)

David
2023-11-22 20:40
SSK

Har varit konsult via andra bolag tidigare som varit väldigt oseriösa, som försökte hetsa fram påskrift av avtal utan att informera om lön, dölja sina siffror för att kunna underbetala och mygla med ersättning etc. Kom istället i kontakt med Alex som från början var förtroendeingivande, och var öppen med alla siffror, vad som faktureras, vilka procent dom tar osv. Har även haft goda erfarenheter angående tillgänglighet, och bra och utförliga svar på frågor. Rekomenderas!

L Anwar.
2023-11-21 15:33
SSK

Jag är jättenöjd ned sjukvårdsmäklarna och min konsult chef Alex kommer fortsätta jobba för de om uppdragen finns🌸

Ann Wiman
2023-11-17 21:31
SSK

Jag är så väldigt nöjd med företaget som helhet. Min konsultchef Alex är alltid snabb med att svara på mina frågor, är lättillgänglig och lyhörd. Presenterar bra uppdrag och är väldigt hjälpsam med allt runtomkring. Jag behöver inte oroa mig för saker och ting! Ett toppen bolag som jag starkt rekommenderar 🤗

Emelie
2023-10-21 18:21
SSK

Är jättenöjd med Sjukvårdsmäklarna. Har haft Ludvig som konsultchef. Han har hjälpt mig fått uppdragen jag vill ha och hittat boenden efter mina önskemål. Snabb på att återkoppla. Rekommenderar starkt!

Amina
2023-09-22 14:10
SSK

Rekommenderar starkt! Ludvig som har varit min konsultchef är helt underbar. Han är engagerad, lyhörd och alltid tillgänglig. Han har funnits som ett stöd hela vägen vilket jag uppskattar. Jag är supernöjd och tackar för ert samarbete :)

Louise
2023-09-12 10:57
SSK

Bra företag, bra kontakt!! Min konsultchef anstränger sig för att hitta de bästa uppdragen för mig!

Senior
2023-08-08 13:48
SSK

Arbetat nu i ett år för Sjukvårdsmäklarna och har bara gott att säga om bolaget. Av alla bolag jag arbetat för så är det här jag alltid fått bäst betalt. Snabba på att svara och lösa problem. Det finns alltid någon att nå. Att min kontaktperson är en sjuksköterska är ett stort plus.

Delina
2023-06-22 13:51
SSK

Rekommenderar starkt sjukvårdsmäklarna! Särskilt Ludvig som är engagerad, lösningorienterad och lyhörd. Jag har aldrig problem att komma i kontakt med honom när det behövs eller om jag har några funderingar. Han är tillgänglig och återkopplar väldigt snabbt vilket uppskattas otroligt mycket. Ludvig har även utgått från mina förutsättningar och önskemål vilket även uppskattats och förenklat för mig. Tack för all stöd!

Andreas
2023-06-16 16:55
SSK

Rekommenderar Alex! Tillmötesgående, enkel att prata med och anstränger sig för att hitta bra uppdrag. Han är chef 💪🏻

Sanna
2023-05-15 07:38
SSK

Rekommenderar varmt Sjukvårdsmäklarna! Upplever att de alltid är ärliga gällande ersättningar och vad de själva fakturerar. De visar gärna hur de räknat och är väldigt transparenta. Min konsultchef Alex hittar alltid de bästa uppdragen och gör alltid det där extra för att lösa eventuella problem. Han utgår alltid från mina förutsättningar och ordnar allt till det bästa även när jag har haft väldigt specifika önskemål. Dessutom är han alltid bara ett meddelande bort och finns verkligen där för mig som konsult. Har bara positivt att säga!

Gäst
2023-05-01 19:01
SSK

Jag har äntligen vågat ta steget att börja arbeta som bemanningssjuksköterska efter att ha varit fastanställd i flera år. Vid min sida har jag konsultchefen Fernando som själv är sjuksköterska. Jag uppskattar verkligen att han har varit närvarande, tålmodig med alla mina frågor/funderingar och att han alltid är lättillgänglig. Jag har känt mig trygg i processen! Tack för all hjälp och stöd!

Osman
2023-04-27 19:19
SSK

Har haft kontinuerlig kontakt med sjukvårdmäklarna och min konsultchef under uppdrag och när jag inte haft uppdrag. Alltid trevlig och proffsig, är alltid tillmötesgående. Super nöjd💫💫💫💫💫

Adel
2023-04-27 16:32
SSK

Jag är väldigt nöjd! Min konsultchef Fernando upplevs engagerad och lösningorienterad. Jag har aldrig problem att komma i kontakt med honom när det behövs. Han är tillgänglig och återkopplar väldigt snabbt vilket uppskattas väldigt mycket av mig. Jag uppskattar även att han också är sjuksköterska. Detta bidrar till bättre förståelse kring mitt arbete. Bra jobbat Fernando!

Maria
2023-04-25 08:50
SSK

Jag har haft en annan konsultchef än de tidigare nämnda i recensionerna. Det har inte varit bra. Rörigt, ingen ordning, märkliga meddelanden, ändrade förutsättningar som skyllts på arbetsplatsen, konsultchef som glömmer bort vad som sagts, scheman som får skickas fram och tillbaka, rapporteringssystem som inte fungerar och slutligen uppsägning en vecka innan jag skulle sluta med stor ekonomisk förlust för mig. Synd att en person drar ner omdömet för ett till synes bra bolag.

Victoria
2023-03-08 10:56
SSK

Kan bara säga positivt om Jim som konsultchef. Jobbar hårt för att hitta bra uppdrag- konkurrenskraftiga i lön. Alltid tillgänglig, vilket är ett stort plus och gör att man känner sig trygg. Jim är dessutom ssk själv vilket är en stor fördel när det gäller att leta uppdrag- vilket han vet vad han pratar om. ✨

Emelie Jennifer Dockenfelt
2023-02-23 07:21
SSK

I höstas tog jag beslut om att avsluta min fasta anställning sedan 9,5 år för att prova arbeta som konsult. Dels för att kunna styra min egen tid och givetvis för att äntligen kunna få en värdig ersättning utifrån min yrkesroll och arbetslivserfarenhet. Jag började med ett företag där man själv kommer i kontakt med uppdragsgivaren, vilket också fungerande fantastiskt. Men under hösten blev jag tipsad om sjukvårdsmäklarna av en kollega och tog kontakt med dem. Jag fick snabb respons och en bra magkänsla infann sig direkt. Kontroll och planeringsmänniska som jag är, hade jag en god och regelbunden kontakt med min blivande konsultchef Jim Håkansson under hela hösten. Jag var väldigt ivrig och ville redan i Oktober veta var jag skulle arbeta den 11/1. Hade/har en tålmodig konsultchef som är erfaren och bad mig ha is i magen, och berättade att uppdragen för Januari kommer att komma. Mycket riktigt, den 11/1 började jag på mitt första uppdrag via sjukvårdsmäklarna, utifrån mina önskemål & inom den verksamheten jag ville och behärskar bäst. Jag fick en trygg & bra introduktion, det var viktigt för min konsultchef att det skulle vara bra. Ekonomiavdelningen hörde av sig med ett trevligt mail, då de hade uppmärksammat att jag inte hade fyllt i tidsrapporten inför ett brytdatum. Kort & gott så rekommenderar jag sjukvårdsmäklarna varmt! De är tillgängliga 24/7 om så behövs, de strävar efter långvariga relationer med sina konsulter och uppdragsgivare. För mig är det också sjävklart att med som allt annat i livet - så är det ett givande och tagande. 😊✨✨✨✨✨

Jean C
2023-02-21 00:00
SSK

Det märks att konsultchefen Jims bakgrund som sjuksköterska ger honom en fördel i att förstå branschens specifika krav, och gör honom till en mycket värdefull kontakt för oss konsulter. Det skadar inte heller att han ordnat en god ersättning, är rak och saklig i sin kommunikation samt har en otrolig tillgänglighet och engagemang. Sammanfattningsvis är Jim helt klart i en klass för sig och jag kan bara varmt rekommendera honom och Sjukvårdsmäklarna.

Nalin
2023-02-20 16:49
SSK

Har varit underbart att jobba med Jim som verkar jobba dygnet runt, svarar alltid på samtal, närvarande och lyhörd!

Adrian
2023-02-20 15:37
SSK

Har nyligen signerat för mitt första uppdrag med sjukvårdsmäklarna och jag måste säga att jag hittills är mycket nöjd. Min kontaktperson Jim har varit helt otrolig på att hitta attraktiva uppdrag på sjukhus, på platser där det enligt andra bolag jag varit i kontakt med knappt varit möjligt. Jim har sedan start varit tillgänglig och behjälplig med ALLT och i stort sätt när som helst på dygnet. Svårt att hitta en mer engagerad och trevlig kontaktperson. Jag har endast gott att säga om Jim och Sjukvårdsmäklarna.

Ale Hjortmar
2023-02-19 21:16
SSK

Jag mottogs med en otrolig värme av Jim och Alex när jag tog steget från slutenvården till bemanningsbranschen och har inte ångrat en sekund sen dess!

Kerstin
2023-02-19 08:29
SSK

Tack för gott samarbete Jag kan varmt rekommendera Jim och hans kollegor. Ser fram mot framtida uppdrag och vi ses igen nu till sommaren. 😊Kerstin

Susanne
2023-02-19 08:02
SSK

Sjukvårdsmäklarna är drivna, transperanta och engagerade i uppgiften att finna rätt uppdrag utifrån mina önskemål. Snabb återkoppling och alltid ”up to date” gällande nya ” heta” uppdrag. Lönemässigt absolut konkurrenskraftiga. Tillgänglighet och återkoppling utomordentlig. Kan varmt rekommendera Jim konsultchef Sjukvårdsmäklarna / Susanne

Gäst
2023-02-17 19:48
SSK

Så glad och tacksam att jag kom i kontakt med Jim på Sjukvårdsmäklarna. Från start har det varit tryggt och smidigt med bra uppdrag som Jim ordnat med bra lön. Han finns där med stöd och råd när så har behövts med snabb återkoppling! Sjukvårdsmäklarna är ett tryggt bemanningsföretag.

Josef
2023-02-17 17:07
SSK

Bytade bolag till Sjukvårdsmäklarna och Jim som konsultchef. Gått snart ett halvår och är supernöjd. Bra lön och jag värdesätter stort närheten till min konsultchef. Jim är svarar alltid på mina frågor och är dessutom mycket trevlig att prata med. Rekommenderar starkt Sjukvårdsmäklarna.

Viktor
2023-02-17 14:19
SSK

Jobbat med Sjukvårdsmäklarna och Jim nu ett tag och är väldigt nöjd. Bra ersättning, rak och tydlig kommunikation samt snabb återkoppling.

Sandra
2023-02-09 15:49
SSK

Jag kom i kontakt med Jim på SjukvårdsMäklarna via Bemlo. Det är verkligen uppskattande med den hjälp som jag fick via Bemlo och av min konsultchef Jim. Jim är en enkel snäll typ som brinner för sitt jobb. Jag känner mig verkligen bekväm och välkommen i kontakterna med Jim. Jag upplever Jim som hjälpsam och lyhörd. Jag har ett uppdrag långt hemifrån där resor, boende och en lön jag är nöjd med. Är det något så smsar, mailar eller ringer jag Jim så löser han det.

Alexander
2023-01-29 08:17
SSK

Bättre service och tillgänglighet i bemanningsverksamheten får man leta efter. Jim som konsultchef håller dig uppdaterad, informerad om hur allt fungerar och tillmötesgående som få andra. Kan inte bli smidigare!

Maria C
2023-01-16 17:58
SSK

Jag vill ge Alex på sjukvårdsmäklarna den största rosenbukett man kan ge🌹 han är en otroligt trevlig, hjälpsam, positiv och stöttande person i allt 🙂 Du är guld värd Alex 🌟

Gäst
2022-12-03 12:16
SSK

min konsultchef Alex är ärlig och flitigt att arbeta. inga problem att kommunicera och jobba med. bra lön och bra uppdrag också. stark rekommenderar!

Gunilla Lindqvist
2022-11-13 17:33
SSK

Har bara positiva saker att säga om Sjukvårdsmäklarna. Jim Håkansson är fantastisk på att vara tillgänglig. Han hjälper till, stöttar och peppar, är en problemlösare som fixar snabbt och lätt. Jennifer är snabb på att återkoppla både frågor och ändrade tider. Alla jag varit i kontakt med har haft ett trevligt och hjälpsamt bemötande. Rätt lön betalas ut på rätt tid. Jag är supernöjd med mitt första möte med bemanningsvärlden.

Annelie
2022-11-03 11:39
SSK

Bästa bolaget och med Alex som konsultchef kan det inte bli bättre. Ett nära samarbete med uppdrag som alltid passar just mig. Bra avtal och lön. 5/5 🌟

Zubaidah
2022-09-26 08:28
SSK

Jag är så super nöjd med min placering i Malung där min kontakt man Andreas jobbade åt att vi fick ett bra boende o bara 5 min gåendes till arbetsplats. Han tog verkligen hänsyn om mina arbetstider att det finns varje dag att komma till boende med en serverad frukost buffé. Bra kommunikation emellan oss, ingen krångel. Jag rekommenderar högt skala av 5 /5 sjukvårdsmäklaren. Ett sånt seriös bemanningsföretag som tar hand om sina personal.

Lina
2022-09-22 09:57
SSK

Första jobbet inom bemanning. God kommunikation och ärlighet från konsultchef Jim.

Sofi
2022-09-01 17:50
SSK

Jag har slutfört mitt första uppdrag med Sjukvårdsmäklarna och är mycket nöjd. Bra kommunikation med Jim konsultchef som återkopplar snabbt. Jim har ett trevlig bemötande och är hjälpsam. Har bara positivt att säga om Sjukvårdsmäklarna

Ulrika Nilsson
2022-08-25 11:12
SSK

Alltså vilket proffs han är, min chefskonsult Jim på sjukvårdsmäklarna. Det körde ihop sig lite och han drar igång direkt och hittar ett nytt uppdrag till mig🙏🏻 Du ska känna dig stolt Jim och tack för hjälpen

Lovisa
2022-08-16 11:33
SSK

Allt har fungerat toppen under mitt uppdrag för Sjukvårdsmäklarna. Jim är enkel att få tag på och kollar så att allt fungerar bra under tiden!

Pauline Westrup
2022-08-15 09:45
SSK

Kunnig o trevlig konsult Andreas, lönen hade gärna fått vara ännu lite högre med min yrkeserfarenhet, lite krångligt rapporterings system. Glömde skriva att Andreas har gjort ett super jobb och jag har gärna honom som konsult fortsättningsvis 👍

Magnus Berglund
2022-07-31 05:36
SSK

Jag har denna fantastiska mäklare Jim Håkansson. Han verkar jobba 24/7 och skapa de bästa avtalen. Lyhörd, kompetent, närvarande. Fantastisk att jobba med!

Ulrika Nilsson
2022-07-28 15:28
SSK

Jag har jobbat för bemanningsföretag i ca 3 år och nu jobbar jag för Sjukvårdsmäklarna. Har bara goda saker att säga om det företaget och Jim min chefskonsult. Jim är mycket engagerad, ställer upp och svarar alltid i telefon, på sms eller Messengermeddelande. Jag upplever det väldigt proffesionellt.

Louise
2022-07-26 20:07
SSK

Har snart fullföljt mitt allra första uppdrag inom bemanning genom sjukvårdsmäklarna. Väldigt fint samarbete med Jim som alltid bryr sig om mig och tar hänsyn till mina önskemål. Känner mig väldigt väldigt uppskattad. Har jag haft frågor och funderingar ringer alltid Jim upp snabbt och jag får alltid ett fint bemötande och trygg känsla. Har bara positivt att säga om detta företag. 🥰🙏

Calle
2022-07-25 18:13
SSK

Jag är snart färdig med mitt andra uppdrag för Sjukvårdsmäklarna och jag har varit jättenöjd med vårt samarbete. Frekvent återkoppling och trevligt bemötande från alla jag har varit i kontakt med. Mina uppdrag har varit inom kriminalvården och jag har haft Jim som min konsultchef.

Marie
2022-07-18 08:02
SSK

bytte till SJukvårsmäklarna efter 5 år med ett annat bolag, känns väldigt proffsigt, lätta att få tag i, svarar snabbt, lätt att skriva de jobbade timmarna i deras system. ekonomen svarade genast och var väldigt trevlig i tonen, kändes kompetent, min konsultchef är alltid på bra humör och ger en energi. fick påskpresent, ett jättestort påskägg fyllt med godis även om jag ännu inte jobbade för dem. kändes som ett fint mottagande. kul att bli uppskattad. välsigt nöjd med mitt byte. Jim heter min konsultchef. bättre lön än hos det förra bolaget även om det är exakt samma jobb som innan. trodde inte ens att det var sant.

Bassam
2022-07-08 10:18
SSK

Jag har jobbat för Sjukvårdsmäklarna samt ett annat större bemanningsföretag. Började med Sjukvårdsmäklarna först och ribban för professionalism och lyhördhet sattes extremt högt av Alex som är min konsultchef. Alex är alltid ärlig och det känns verkligen som att han bryr sig om relationen och att man på riktigt ska ha det bra, jag behöver inte ens förhandla och slösa tid på det, han löser alltid bäst betalt utan att jag ens behöver nämna det. Tillgängligheten är utan dess like, får alltid svar på mina frågor och det känns aldrig som att man stör honom, alltid lika glad att man kontaktar honom. När jag började mitt uppdrag för det andra stora företaget så önskade han mig lycka till och frågade sen hur det gick, trots att jag inte längre jobbade med honom. För att jämföra med det andra företaget jag jobbat så frågade de inte ens något alls och det tar cirka 3 dagar för att få svar från dem.. Ser framemot ett långt samarbete med Alex!

Birgitta Stiefler
2022-02-24 11:08
SSK

Jag ger betyget fem till Andreas för ett smidigt och lätt samarbete. Han är lyhörd och jag får snabbt svar på mina frågor.

Berra
2022-01-26 16:28
SSK

Jag har äntligen hittat det bemanningsföretaget som jag tycker är bäst. Alltid bra återkoppling, trevliga och hjälpsamma. Extraordinär service! De sätter alltid mina önskemål i fokus samtidigt som lönen är mycket bättre än vad jag haft hos andra företag som jag arbetat för.

Paulina
2021-11-26 10:04
SSK

Bästa professionella bemanningsföretag jag har varit anställd på 👍

Lotta
2021-11-18 21:20
SSK

Jag har arbetat som dialyssköterska för sjukvårdsmäklarna sedan januari 2021, jag har hunnit med ett par uppdrag under året och allting har fungerat super smidigt. Jag har bara gott att säga om både företaget och Mattias som är min konsultchef. Man kan alltid lita på dom och de håller allt som vi kommer överens om. Alltid snabb återkoppling och extremt engagerade. Det här är ett företag som verkligen tillgodoser alla mina önskemål!

Lena Andersson
2021-11-12 13:38
SSK

Jag har arbetat för SjukvårdsMäklarna sedan början av sommaren 2021. Det finns inget annat bemanningsföretag jag känt mig så uppskattad på. När det är dags för nytt uppdrag blir jag direkt erbjuden en bra lön, bra boende och de är alltid lyhörda för mina önskemål!

Eva Töyrä
2021-11-09 08:55
SSK

Har nu haft två uppdrag av sjukvårdsmäklarna. *God kommunikation. Jag har fått den info jag behövt för att klara av uppdraget. *Det har varit klara och tydliga uppdrag gällande arbetsuppgifterna, boende, arvode, kontakter som behövts. Vilket skapar trygghet. *Snabb återkoppling vid frågor, funderingar m.m, *Utvärdering när uppdraget varit slutfört vilket känts bra. Har bara gott att säga, så jag ger Sjukvårdsmäklarna fem stjärnor

Catarina Barrelöv
2021-11-09 08:52
SSK

Jättefint samarbete med konsultmäklaren Andreas. Han är lyhörd och samarbetsvillig. Allt flyter på, snabba svar på frågor och funderingar. Saker fixas och drar inte ut på tiden. Deras tidrapporteringssystem är väldigt enkelt att förstå. Andreas har hög tillgänglighet och hör av sig för att checka av hur allt går. Jag känner mig trygg att arbeta som konsult till Sjukvårdsmäklarna tack vare en god relation med Andreas.

Yvonne P
2021-10-18 13:56
SSK

Det är guld att jobba mot dig Adrian allt löses lätt o smidigt du svarar snabbt på sms, mail m.m. Lönen bra, allt ordnas lätt till bästa möjliga så från mig får du och företaget bara rosor

Ann-Christin Sundvall
2021-09-10 09:58
SSK

Började samarbeta med Andreas på Sjukvårdsmäklarna i våras och har så fortsatt nu under hösten. Andreas är väldigt trevlig, engagerad och hjälpsam. Jag får snabba svar både via telefon, mail och sms. Bra lön och boende// Anki

Helena
2021-09-07 13:39
SSK

Jag är mycket nöjd med min konsultchef Mattias som är engagerad och hjälpsam och vi har ett bra samarbete. Lätt att få tag på och snabba svar det gillas! Hög lön och snabba utbetalningar. Kan bara rekommenderas +++++

Anna-Maria
2021-08-03 11:17
SSK

Konsultcheferna är alltid tillgängliga och tillmötesgående. Bra lön och arbetsvillkor. Tar gärna nya uppdrag till hösten med Sjukvårdsmäklarna som arbetsgivare.

Jimmi Liljegren
2021-07-30 18:03
SSK

Mycket nöjd,lätt att få kontakt och lösningsorienterade konsulter när man funderar på något

Jim H
2021-07-29 08:49
SSK

Tack för ett gott långvarigt samarbete. Ni har varit snabba att svara på frågor och ordnat uppdrag efter mina behov. Kommer fortsätta samarbeta med Adrian och Sjukvårdsmäklarna i framtiden. De har varit hjälpsamma till mig i min process att starta eget AB-bolag(helt gratis). Tack!

bouann
2021-06-28 10:40
SSK

SjukvårdsMäklarnas Adrian gör allt för att jag ska ha det bra som sjuksköterska, ordnar alla önskemål och är tillgänglig jämt. Bästa bemanningsföretaget hittills.💐

Chukwuma Onyekwere
2021-06-13 10:30
SSK

Andreas kom jag i kontakt med i början av sommaren och sedan dess har han visat otrolig stor engagemang som en konsultmäklare. Han känner inte jag i person men hans närvaro kan man känna av. Han har sett till att mitt schema är köttig precis som jag önskat!Jag ser fram emot en lång samarbete med honom.

Susanna Lagerlöf
2021-05-27 11:40
SSK

Jobbar gärna för Sjukvårdsmäklarna igen ☺️. Har varit superfint att få ha Nicole som konsultchef, så otroligt trevlig, personlig, förstående och lyhörd 🙏🏼

Gunilla Brander
2021-05-04 13:37
SSK

Jag är mycket nöjd med att arbeta genom Sjukvårdsmäklarna. Nicole är hjälpsam, trevlig och mycket bra som konsult. Kommer inte att jobba för något annat bolag framöver.

Elisabeth DSK
2021-05-04 12:59
SSK

Grymt team, jobbat på uppdrag via dem i Kalmar på BVC. Finns inget att klaga på.

Abdel
2021-04-20 11:50
SSK

Har jobbat med sjukvårdsmäklarna i snart två månader.... Har Andreas som konsultchef.... Jättenöjd!

lars hedlund
2021-04-15 11:07
SSK

smidiga att jobba för, bra med återkoppling och hög lön

Camilla Olofsson
2021-04-02 11:26
SSK

Jag har haft två uppdrag för sjukvårdsmäklarna nu och blev nu bokad för mitt tredje igår. Allt har fungerat bra, arbetade innan för ett annat bolag men där fick jag inte löneväxla. Hos sjukvårdsmäklarna var det inga problem att löneväxla så jag får mer in till min pension. // Milla

ANDERS OLSSON
2021-03-31 09:42
SSK

Om jag får välja något som är bra med sjukvårdsmäklarna så är det såklart lönen! Men även att dom alltid skickar förslag på boenden innan dom bokar det så jag får vara med och välja där jag ska jobba. Har alltid haft Mattias som kontaktperson och är jättenöjd.

Aiva
2021-03-16 12:07
SSK

Kan bara säga gott om sjukvårdsmäklarna! Jag har blivit gott omhändertagen från början och de håller vad de lovar.

KRISTINA
2021-03-15 13:45
SSK

Jättenöjd med Adrian som konsultchef, har jobbat med han flera år. Jag kan upplevas som kräsen med pendlingsavstånd och löneanspråk men det ordnar sig alltid. Rekommenderas varmt dom är ett härligt gäng. +++++

Anna Johansson
2021-03-05 17:40
SSK

Jag har arbetat för flera bemanningsföretag under de senaste åren. Jag tycker att sjukvårdsmäklarna har varit helt underbara och bäst. Inget strul och väldigt hjälpsamma. Jag har för 2 veckor sedan avslutat mitt uppdrag på universitetssjukhuset i Malmö och är nu redan bokad via sjukvårdsmäklarna i Borås.

Tove H
2021-03-03 14:28
SSK

Har Nicole som konsultchef, stort tack! Jättetrevlig, återkopplar superbra, precis som man önskar. Kommer inte arbeta för någon annan. Bra boende, bra lön och ett fantastiskt uppdrag i Kalmar.

Carina
2021-02-24 04:09
SSK

Fantastiska , måna om att man ska ha det bra när man är ute på uppdrag Kontinuerlig kontakt Bara positivt Har över 20 års erfarenhet av bemanning, detta bolag är i särklass bäst Lyssnar , håller vad de lovar Jag har inget negativt att säga om detta bolag Är så tacksam att jag får jobba för de

Gäst
2021-02-23 21:46
LÄK

Väldigt positivt intryck. Bra samarbete. Engagerade och hjälpsamma.

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo