Till huvudsidan

Sjukvårdsmäklarna

sjukvardsmaklarna

5/5 (45)

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
45
Lediga jobb
Nytt!

Betygssätt Sjukvårdsmäklarna

Har du erfarenhet av att arbeta på Sjukvårdsmäklarna? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Sjukvårdsmäklarna.

Alexander
för 4 dagar sedan
SSK

Bättre service och tillgänglighet i bemanningsverksamheten får man leta efter. Jim som konsultchef håller dig uppdaterad, informerad om hur allt fungerar och tillmötesgående som få andra. Kan inte bli smidigare!

Maria C
för 17 dagar sedan
SSK

Jag vill ge Alex på sjukvårdsmäklarna den största rosenbukett man kan ge🌹 han är en otroligt trevlig, hjälpsam, positiv och stöttande person i allt 🙂 Du är guld värd Alex 🌟

Gäst
för 2 månader sedan
SSK

min konsultchef Alex är ärlig och flitigt att arbeta. inga problem att kommunicera och jobba med. bra lön och bra uppdrag också. stark rekommenderar!

Gunilla Lindqvist
för 3 månader sedan
SSK

Har bara positiva saker att säga om Sjukvårdsmäklarna. Jim Håkansson är fantastisk på att vara tillgänglig. Han hjälper till, stöttar och peppar, är en problemlösare som fixar snabbt och lätt. Jennifer är snabb på att återkoppla både frågor och ändrade tider. Alla jag varit i kontakt med har haft ett trevligt och hjälpsamt bemötande. Rätt lön betalas ut på rätt tid. Jag är supernöjd med mitt första möte med bemanningsvärlden.

Annelie
för 3 månader sedan
SSK

Bästa bolaget och med Alex som konsultchef kan det inte bli bättre. Ett nära samarbete med uppdrag som alltid passar just mig. Bra avtal och lön. 5/5 🌟

Zubaidah
för 4 månader sedan
SSK

Jag är så super nöjd med min placering i Malung där min kontakt man Andreas jobbade åt att vi fick ett bra boende o bara 5 min gåendes till arbetsplats. Han tog verkligen hänsyn om mina arbetstider att det finns varje dag att komma till boende med en serverad frukost buffé. Bra kommunikation emellan oss, ingen krångel. Jag rekommenderar högt skala av 5 /5 sjukvårdsmäklaren. Ett sånt seriös bemanningsföretag som tar hand om sina personal.

Lina
för 4 månader sedan
SSK

Första jobbet inom bemanning. God kommunikation och ärlighet från konsultchef Jim.

Sofi
för 5 månader sedan
SSK

Jag har slutfört mitt första uppdrag med Sjukvårdsmäklarna och är mycket nöjd. Bra kommunikation med Jim konsultchef som återkopplar snabbt. Jim har ett trevlig bemötande och är hjälpsam. Har bara positivt att säga om Sjukvårdsmäklarna

Ulrika Nilsson
för 5 månader sedan
SSK

Alltså vilket proffs han är, min chefskonsult Jim på sjukvårdsmäklarna. Det körde ihop sig lite och han drar igång direkt och hittar ett nytt uppdrag till mig🙏🏻 Du ska känna dig stolt Jim och tack för hjälpen

Lovisa
för 6 månader sedan
SSK

Allt har fungerat toppen under mitt uppdrag för Sjukvårdsmäklarna. Jim är enkel att få tag på och kollar så att allt fungerar bra under tiden!

Pauline Westrup
för 6 månader sedan
SSK

Kunnig o trevlig konsult Andreas, lönen hade gärna fått vara ännu lite högre med min yrkeserfarenhet, lite krångligt rapporterings system. Glömde skriva att Andreas har gjort ett super jobb och jag har gärna honom som konsult fortsättningsvis 👍

Magnus Berglund
för 6 månader sedan
SSK

Jag har denna fantastiska mäklare Jim Håkansson. Han verkar jobba 24/7 och skapa de bästa avtalen. Lyhörd, kompetent, närvarande. Fantastisk att jobba med!

Ulrika Nilsson
för 6 månader sedan
SSK

Jag har jobbat för bemanningsföretag i ca 3 år och nu jobbar jag för Sjukvårdsmäklarna. Har bara goda saker att säga om det företaget och Jim min chefskonsult. Jim är mycket engagerad, ställer upp och svarar alltid i telefon, på sms eller Messengermeddelande. Jag upplever det väldigt proffesionellt.

Louise
för 6 månader sedan
SSK

Har snart fullföljt mitt allra första uppdrag inom bemanning genom sjukvårdsmäklarna. Väldigt fint samarbete med Jim som alltid bryr sig om mig och tar hänsyn till mina önskemål. Känner mig väldigt väldigt uppskattad. Har jag haft frågor och funderingar ringer alltid Jim upp snabbt och jag får alltid ett fint bemötande och trygg känsla. Har bara positivt att säga om detta företag. 🥰🙏

Calle
för 6 månader sedan
SSK

Jag är snart färdig med mitt andra uppdrag för Sjukvårdsmäklarna och jag har varit jättenöjd med vårt samarbete. Frekvent återkoppling och trevligt bemötande från alla jag har varit i kontakt med. Mina uppdrag har varit inom kriminalvården och jag har haft Jim som min konsultchef.

Marie
för 6 månader sedan
SSK

bytte till SJukvårsmäklarna efter 5 år med ett annat bolag, känns väldigt proffsigt, lätta att få tag i, svarar snabbt, lätt att skriva de jobbade timmarna i deras system. ekonomen svarade genast och var väldigt trevlig i tonen, kändes kompetent, min konsultchef är alltid på bra humör och ger en energi. fick påskpresent, ett jättestort påskägg fyllt med godis även om jag ännu inte jobbade för dem. kändes som ett fint mottagande. kul att bli uppskattad. välsigt nöjd med mitt byte. Jim heter min konsultchef. bättre lön än hos det förra bolaget även om det är exakt samma jobb som innan. trodde inte ens att det var sant.

Bassam
för 7 månader sedan
SSK

Jag har jobbat för Sjukvårdsmäklarna samt ett annat större bemanningsföretag. Började med Sjukvårdsmäklarna först och ribban för professionalism och lyhördhet sattes extremt högt av Alex som är min konsultchef. Alex är alltid ärlig och det känns verkligen som att han bryr sig om relationen och att man på riktigt ska ha det bra, jag behöver inte ens förhandla och slösa tid på det, han löser alltid bäst betalt utan att jag ens behöver nämna det. Tillgängligheten är utan dess like, får alltid svar på mina frågor och det känns aldrig som att man stör honom, alltid lika glad att man kontaktar honom. När jag började mitt uppdrag för det andra stora företaget så önskade han mig lycka till och frågade sen hur det gick, trots att jag inte längre jobbade med honom. För att jämföra med det andra företaget jag jobbat så frågade de inte ens något alls och det tar cirka 3 dagar för att få svar från dem.. Ser framemot ett långt samarbete med Alex!

Birgitta Stiefler
för ett år sedan
SSK

Jag ger betyget fem till Andreas för ett smidigt och lätt samarbete. Han är lyhörd och jag får snabbt svar på mina frågor.

Berra
för ett år sedan
SSK

Jag har äntligen hittat det bemanningsföretaget som jag tycker är bäst. Alltid bra återkoppling, trevliga och hjälpsamma. Extraordinär service! De sätter alltid mina önskemål i fokus samtidigt som lönen är mycket bättre än vad jag haft hos andra företag som jag arbetat för.

Paulina
för ett år sedan
SSK

Bästa professionella bemanningsföretag jag har varit anställd på 👍

Lotta
för ett år sedan
SSK

Jag har arbetat som dialyssköterska för sjukvårdsmäklarna sedan januari 2021, jag har hunnit med ett par uppdrag under året och allting har fungerat super smidigt. Jag har bara gott att säga om både företaget och Mattias som är min konsultchef. Man kan alltid lita på dom och de håller allt som vi kommer överens om. Alltid snabb återkoppling och extremt engagerade. Det här är ett företag som verkligen tillgodoser alla mina önskemål!

Lena Andersson
för ett år sedan
SSK

Jag har arbetat för SjukvårdsMäklarna sedan början av sommaren 2021. Det finns inget annat bemanningsföretag jag känt mig så uppskattad på. När det är dags för nytt uppdrag blir jag direkt erbjuden en bra lön, bra boende och de är alltid lyhörda för mina önskemål!

Eva Töyrä
för ett år sedan
SSK

Har nu haft två uppdrag av sjukvårdsmäklarna. *God kommunikation. Jag har fått den info jag behövt för att klara av uppdraget. *Det har varit klara och tydliga uppdrag gällande arbetsuppgifterna, boende, arvode, kontakter som behövts. Vilket skapar trygghet. *Snabb återkoppling vid frågor, funderingar m.m, *Utvärdering när uppdraget varit slutfört vilket känts bra. Har bara gott att säga, så jag ger Sjukvårdsmäklarna fem stjärnor

Catarina Barrelöv
för ett år sedan
SSK

Jättefint samarbete med konsultmäklaren Andreas. Han är lyhörd och samarbetsvillig. Allt flyter på, snabba svar på frågor och funderingar. Saker fixas och drar inte ut på tiden. Deras tidrapporteringssystem är väldigt enkelt att förstå. Andreas har hög tillgänglighet och hör av sig för att checka av hur allt går. Jag känner mig trygg att arbeta som konsult till Sjukvårdsmäklarna tack vare en god relation med Andreas.

Yvonne P
för ett år sedan
SSK

Det är guld att jobba mot dig Adrian allt löses lätt o smidigt du svarar snabbt på sms, mail m.m. Lönen bra, allt ordnas lätt till bästa möjliga så från mig får du och företaget bara rosor

Ann-Christin Sundvall
för ett år sedan
SSK

Började samarbeta med Andreas på Sjukvårdsmäklarna i våras och har så fortsatt nu under hösten. Andreas är väldigt trevlig, engagerad och hjälpsam. Jag får snabba svar både via telefon, mail och sms. Bra lön och boende// Anki

Helena
för ett år sedan
SSK

Jag är mycket nöjd med min konsultchef Mattias som är engagerad och hjälpsam och vi har ett bra samarbete. Lätt att få tag på och snabba svar det gillas! Hög lön och snabba utbetalningar. Kan bara rekommenderas +++++

Anna-Maria
för ett år sedan
SSK

Konsultcheferna är alltid tillgängliga och tillmötesgående. Bra lön och arbetsvillkor. Tar gärna nya uppdrag till hösten med Sjukvårdsmäklarna som arbetsgivare.

Jimmi Liljegren
för 2 år sedan
SSK

Mycket nöjd,lätt att få kontakt och lösningsorienterade konsulter när man funderar på något

Jim H
för 2 år sedan
SSK

Tack för ett gott långvarigt samarbete. Ni har varit snabba att svara på frågor och ordnat uppdrag efter mina behov. Kommer fortsätta samarbeta med Adrian och Sjukvårdsmäklarna i framtiden. De har varit hjälpsamma till mig i min process att starta eget AB-bolag(helt gratis). Tack!

bouann
för 2 år sedan
SSK

SjukvårdsMäklarnas Adrian gör allt för att jag ska ha det bra som sjuksköterska, ordnar alla önskemål och är tillgänglig jämt. Bästa bemanningsföretaget hittills.💐

Chukwuma Onyekwere
för 2 år sedan
SSK

Andreas kom jag i kontakt med i början av sommaren och sedan dess har han visat otrolig stor engagemang som en konsultmäklare. Han känner inte jag i person men hans närvaro kan man känna av. Han har sett till att mitt schema är köttig precis som jag önskat!Jag ser fram emot en lång samarbete med honom.

Susanna Lagerlöf
för 2 år sedan
SSK

Jobbar gärna för Sjukvårdsmäklarna igen ☺️. Har varit superfint att få ha Nicole som konsultchef, så otroligt trevlig, personlig, förstående och lyhörd 🙏🏼

Gunilla Brander
för 2 år sedan
SSK

Jag är mycket nöjd med att arbeta genom Sjukvårdsmäklarna. Nicole är hjälpsam, trevlig och mycket bra som konsult. Kommer inte att jobba för något annat bolag framöver.

Elisabeth DSK
för 2 år sedan
SSK

Grymt team, jobbat på uppdrag via dem i Kalmar på BVC. Finns inget att klaga på.

Abdel
för 2 år sedan
SSK

Har jobbat med sjukvårdsmäklarna i snart två månader.... Har Andreas som konsultchef.... Jättenöjd!

lars hedlund
för 2 år sedan
SSK

smidiga att jobba för, bra med återkoppling och hög lön

Camilla Olofsson
för 2 år sedan
SSK

Jag har haft två uppdrag för sjukvårdsmäklarna nu och blev nu bokad för mitt tredje igår. Allt har fungerat bra, arbetade innan för ett annat bolag men där fick jag inte löneväxla. Hos sjukvårdsmäklarna var det inga problem att löneväxla så jag får mer in till min pension. // Milla

ANDERS OLSSON
för 2 år sedan
SSK

Om jag får välja något som är bra med sjukvårdsmäklarna så är det såklart lönen! Men även att dom alltid skickar förslag på boenden innan dom bokar det så jag får vara med och välja där jag ska jobba. Har alltid haft Mattias som kontaktperson och är jättenöjd.

Aiva
för 2 år sedan
SSK

Kan bara säga gott om sjukvårdsmäklarna! Jag har blivit gott omhändertagen från början och de håller vad de lovar.

KRISTINA
för 2 år sedan
SSK

Jättenöjd med Adrian som konsultchef, har jobbat med han flera år. Jag kan upplevas som kräsen med pendlingsavstånd och löneanspråk men det ordnar sig alltid. Rekommenderas varmt dom är ett härligt gäng. +++++

Anna Johansson
för 2 år sedan
SSK

Jag har arbetat för flera bemanningsföretag under de senaste åren. Jag tycker att sjukvårdsmäklarna har varit helt underbara och bäst. Inget strul och väldigt hjälpsamma. Jag har för 2 veckor sedan avslutat mitt uppdrag på universitetssjukhuset i Malmö och är nu redan bokad via sjukvårdsmäklarna i Borås.

Tove H
för 2 år sedan
SSK

Har Nicole som konsultchef, stort tack! Jättetrevlig, återkopplar superbra, precis som man önskar. Kommer inte arbeta för någon annan. Bra boende, bra lön och ett fantastiskt uppdrag i Kalmar.

Carina
för 2 år sedan
SSK

Fantastiska , måna om att man ska ha det bra när man är ute på uppdrag Kontinuerlig kontakt Bara positivt Har över 20 års erfarenhet av bemanning, detta bolag är i särklass bäst Lyssnar , håller vad de lovar Jag har inget negativt att säga om detta bolag Är så tacksam att jag får jobba för de

Gäst
för 2 år sedan
LÄK

Väldigt positivt intryck. Bra samarbete. Engagerade och hjälpsamma.

Rankningslistan

© 2023 Bemlo