Till huvudsidan

Om oss

Vi är Bemlo - alltid på konsultens sida

Bemlo startades för att förändra bemanningsbranschen till en tryggare, transparentare och enklare bransch för vårdpersonal att navigera i. Vi brinner för att kunna erbjuda dig som vårdkonsult så bra villkor som möjligt och ge dig möjligheten att ta informerade beslut. Sedan start har tiotusentals personer inom vården kommit till Bemlo för att ta del av information, läsa på om bemanning och hitta sitt drömuppdrag.

Vi är alltid på konsultens sida.

Hur fungerar Bemlo?

Bemlo är en tjänst där du enkelt jämför bemanningsföretag inom vården. På vår hemsida kan du lämna recensioner om bemanningsföretag, hitta information och söka jobb. Syftet med Bemlo är hjälpa dig, som arbetar inom vården, att få det jobbet du verkligen vill ha.

Genom att vi samarbetar med mer än 40 olika bemanningsföretag kan vi erbjuda uppdrag i Sverige, Norge och Danmark. Dessutom konkurrerar bemanningsföretagen om din kompetens vilket gör att du får bättre ersättning och bättre villkor.

Hur finansieras Bemlo?

För dig som konsult är det gratis att använda Bemlo och det kommer det alltid att vara. Bemlo finansieras genom en avgift som bemanningsföretagen betalar. Bolagen betalar denna avgift för Bemlos förmedling. På så vis kan Bemlo fortsätta drivas och hjälpa dig att hitta de bästa uppdragen. Avgiften har ingen inverkan på din framtida lön från bemanningsföretaget.

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo