Till huvudsidan

Om oss

Vi är Bemlo - alltid på konsultens sida

Bemlo är en tjänst där du enkelt jämför bemanningsföretag inom vården. På vår hemsida kan du lämna betyg, hitta information och söka jobb. Syftet med Bemlo är hjälpa dig, som arbetar inom vården, att få det jobbet du verkligen vill ha.

Hur går det till att söka jobb via Bemlo?

För att söka jobb via Bemlo behöver du skicka in en intresseanmälan. Detta kan du göra här. I intresseanmälan ger du information om erfarenhet, längd på uppdrag, önskemål, krav e.t.c. Denna information gör det möjligt för oss att matcha dig med de bäst lämpade bemanningsföretagen. När vi har matchat dig med ett eller flera företag kommer de kontakta dig. Då kan du jämföra de olika bemanningsföretagens erbjudande och avgöra vilket som passar just dig.

Hur finansieras Bemlo?

För dig som konsult är det gratis att använda Bemlo och det kommer det alltid att vara. Bemlo finansieras genom en avgift som bemanningsföretagen betalar. Bolagen betalar denna avgift för Bemlos förmedling. På så vis kan Bemlo fortsätta drivas och hjälpa dig att hitta de bästa uppdragen. Avgiften har ingen inverkan på din framtida lön från bemanningsföretaget.

Somliga bemanningsföretag betalar också för att publicera eget innehåll, t.ex. bilder och länkar till artiklar, på sina översiktssidor. Inget företag kan betala för att få en bättre ranking. Rankingen avgörs helt och hållet av betyg som satts av dig och dina kollegor. Vi står alltid på vårdkonsulternas sida.

Hur fungerar rankingen?

Bemlo bygger på recensioner och kommentarer från personal inom vården som själva har erfarenhet av respektive företag. Detta gör att du kan vara säker på att den informationen du tar del av är transparent och betygen är ärliga.

För rankingen av företagen använder vi en välkänd algoritm som är vanlig på jämförelsesajter (exempelvis används den av Prisjakt). För att hamna högt upp i rankingen räcker det inte att ha ett högt genomsnittsbetyg, utan detta vägs även samman med antalet recensioner. De företag som hamnar högst upp i rankingen är de företag som många personer har lämnat höga betyg på.

När vi startade Bemlo gick det att lämna ett betyg utan att lämna en kommentar. Nu kräver vi att man skriver en kommentar för att lämna ett betyg. Det är därför somliga företag har fler betyg än kommentarer.

Om du har några frågor tveka inte att höra av dig till oss på info@bemlo.se så svarar vi så fort som möjligt!

Rankningslistan

© 2022 Bemlo