Sjuksköterska / Läkare
arrow downTill huvudsidan

Sjukvårdsmäklarna

- / 5
KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat
ÖversiktLöner
Recensioner
Sök jobb

Om Sjukvårdsmäklarna

Texten är tagen från Sjukvårdsmäklarnas hemsida.

Vi på Sjukvårdsmäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, både i Sverige och Norge. SjukvårdsMäklarna startades 2019, av flera aktörer som gjort en sammanslagning. För att tillsammans visa hur trygg bemanning ska fungera för såväl kunder som konsulter. Tillsammans har vi ett otroligt brett kontaktnät med såväl vårdgivare och personal. 

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Vi har tydliga rutiner från första samtal till uppföljning av avslutad affär, som används för att kvalitetssäkra vårt arbete och ständigt få nöjda anställda och kunder som hjälper oss att utvecklas. 

Vårat mål är att vara ditt första val för både personal & uppdrag. 

Andra topprankade företag i undefined

Har Sjukvårdsmäklarna kollektivavtal?

+

Nej, Sjukvårdsmäklarna har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Sjukvårdsmäklarna?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Sjukvårdsmäklarna. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Sjukvårdsmäklarna inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Sjukvårdsmäklarna?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 17 konsulter heltid på Sjukvårdsmäklarna. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2021 Bemlo