Till företagslistan

Medpeople

medpeople

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Medpeople

Texten är tagen från Medpeoples hemsida

Vi tillhandahåller en plattform för lediga uppdrag som behöver tillsättas med kort varsel och matchar dem med vårdpersonal som vill ta tillfälliga uppdrag. Till skillnad mot bemanningsföretag är Medpeople inte till för att ersätta ordinarie personal med konsulter. Tvärtom. Vi vill stärka upp vid akuta och tillfälliga resursbehov i hopp om att öka personaltätheten inom vården och spara på den ordinarie personal som är stommen i vården. Medpeople har digitaliserat processen från att ett akut behov av personal uppstår, tills att arbetet är utfört och ersättning utbetalats. Med Medpeople är du din egen chef. Det betyder att du själv bestämmer när, hur och var du vill arbeta. Du navigerar enkelt mellan uppdragen i appen, ansöker de uppdrag som passar just dig och du har själv kontakt med arbetsgivaren. Tack vare vårt smarta system kan vi hålla marknadens lägsta marginaler och låta skattepengarna stanna kvar inom vården.

Vi vill att vårdpersonalen ska vara samhällets mest nöjda yrkesgrupp. Genom att utmana förutsättningarna inom vården för att skapa möjligheter för karriär, utveckling och flexibilitet i arbetslivet tror vi det är möjligt. Medpeople vill revolutionera vårdbranschen genom att leda utvecklingen inom digitala tjänster och produkter för personal inom vården. Det gör vi genom att skapa nya innovativa möjligheter för karriär, flexibilitet och utveckling, vilket bidrar till att vårdyrket bli mer attraktivt för både individ och samhälle.

Har Medpeople kollektivavtal?

+

Nej – Medpeople har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Medpeople?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 50 konsulter heltid på Medpeople. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo