Till företagslistan

Medpeople

medpeople

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt Medpeople

Har du erfarenhet av att arbeta på Medpeople? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Medpeople.

Hanna
2024-03-14 07:26
SSK

Förtjänar inte ens en tjärna , sämsta bolag jag jobbade åt, ingen kommunikation, inget stöd , ingen återkoppling , icke trevliga vid samtal, ej proffsigt alls. Går ej att lita på.

Gäst
2023-05-08 06:56
SSK

Jobbat sedan i november, trevlig personal som hjälper till och får mig att känna mig trygg. Får den hjälp jag behöver att hitta dem som behöver mig just nu!🌻

Sandra
2023-04-11 14:33
SSK

Har arbetat med dem tidigare vilket har fungerat bra tills det dyker ett problem (från deras sida) som företaget inte tar ansvar över. Går ej att lita på dem helt enkelt. Erbjuder dessutom inte tjänstepension.

Gäst
2023-02-27 08:30
SSK

Smidigt bokningssystem där ersättning för varje uppdrag syns direkt. Enkel och smidig kontakt med företaget som ofta ger ett svar inom en timme.

Cherryl
2023-01-18 19:04
SSK

Super smidig och lätt app att söka uppdrag. Enkelt att boka in sig på. Jag är super nöjd.

Annika
2022-11-24 13:52
SSK

Mycket Bra uppdrag, lätt samarbete, lärorikt, bra kommunikation är mycket nöjd 😄

Gäst
2022-10-04 15:13
SSK

Har tagit två uppdrag senaste halvåret. Allt fungerar supersmidigt. Jag väljer mina pass, får dom bekräftade, gör mitt jobb och får min lön. Enkelt och smidigt. Rek medpeople till dig som vet ditt värde på marknaden, som vill tjäna lite extra eller som tröttnat på traditionellt arbetssätt. Också väldigt bra och lätt att kommunicera med medpeoples personal. Får snabbt svar vid behov.

kobi
2022-09-22 12:02
SSK

Ett tålmodigt bemötande skapar ömsesidigt respekt mellan företaget och uppdrags sökande

Gäst
2022-08-24 13:13
SSK

Fått snabb info om jobb som jag varit intresserad av. Har jag inte fått jobbet, har jag blivit tipsad om likvärdiga jobb. Jättenöjd!

Gäst
2022-08-15 13:10
SSK

Enkelt att boka in sig på appen. Bra konsulter som är svarar snabbt och försöker lösa alla eventuella problem.

Soheila
2022-07-04 13:59
SSK

Lätt att boka uppdrag , snabb svar. Väldigt bra bemötande av personalen. Det ända som jag saknar är milersättning.

Gäst
2022-07-01 10:30
SSK

Man får snabbasvar samt att det är enkelt och snabbt att boka uppdrag.

Sarah
2022-07-01 07:57
SSK

Jag har fått mkt snabb och proffsig hjälp & uppföljning direkt! Mkt nöjd!!

Tania Agostinho
2022-06-30 06:02
SSK

Kul och jobba för Medpeople! Så skönt att man kan välja hur man vill jobba och oftast hittar det också på appen ❤️ Tacksam för dem flexibla och hjälpsamma konsulter 🌺

Belal
2022-06-28 22:49
SSK

Mycket nöjd med Medpeople, Smidig APP. Har arbetat sen 2018. Allt går bra!

Charlotte
2022-06-22 15:06
SSK

Alltid snabb & fatanstiskt bemöttande. Smidigt att boka sig på passer som passar en 👍🏾

Nina
2022-06-22 12:33
SSK

Smidig tjänst. Uppskattar att kunna välja själv. Får snabb och fin hjälp vid behov.

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Tack Nina :)

Karolina Burman
2022-06-10 15:08
SSK

Medpeople har en fantastiskt bra och smidig APP där det är lätt att boka in sig på jobb. Bra och smidig hjälp om man behöver hjälp eller undrar något.

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Tack så mycket Karolina, det glädjer oss!

Dr.Mikaili
2022-06-07 11:46
LÄK

Alltid fantastiskt bemötande och handläggning med ett leende på läpparna. Ett nöje att samarbeta med just er ❤️

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Stort tack för ett gott samarbete DrMikaili! :-)

Ellei
2022-06-02 10:25
SSK

Toppen app att kunna välja pass som det psssar mig, enkelt och smidigt. Faktiskt support, snabb återkoppling, upplevt allt positivt och enkelt Tomas är snabb på att återkoppla och hjälpsam.

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Tack för ditt omdöme Ellei! <3

ANNONYM
2022-05-03 14:16
SSK

Fungerar jättebra tydlig app lätt att planera sitt jobb ! Får proffsiga hjälp när jag chattar med personalen. Smart och smidigt app

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Tack!

Vinni
2022-04-29 14:56
SSK

Mycket nöjd! Smart och smidig app. Har rekommenderat till många kollegor!

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Stort tack Vinni :) Du är alltid välkommen till oss.

Lidija rutic
2022-01-31 11:02
SSK

Mycket nöjd med Medpeople smidig app och snabba svar när man behöver få svar

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Tack bästa Lidija!

Linda Sylvane
2022-01-18 18:13
SSK

Jag är absolut nöjd med Medpeople. Appen är smidig och det blir lätt för mig att planera mitt schemat. Tack

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Tack själv Linda för ditt omdöme!

Sara
2022-01-18 12:11
SSK

Supernöjd med Medpeople! Jag Får alltid proffsig hjälp när jag ringer! Enkel och smidig app, lönen betalas i tid! fixar det de lovar!

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Tack Sara! Vi är supernöjda med dig också =)

Soma
2022-01-17 11:16
SSK

Jag är väldigt nöjd både med konsultchefen och även appen. Appen är så smidigt. Dock har jag en önskan att signera alla inbokade pass i ett dokument än att få signera några pass åt gången.

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Hej Soma! Stort tack för ditt omdöme :) Vår tjänst är i dagsläget uppbyggd kring sporadiska korttidsvakanser, varför anställningsavtalen kan komma utspritt ibland. Allt gott Teamet på Medpeople

Maria
2022-01-05 11:30
SSK

Fungerar jättebra tydlig app lätt att planera sitt jobb ! Aldrig några problem med lönen. Kan ta tid ibland att få bekräftelse på inbokade pass .Har en önskan att det ska vara lätt att få tag på konsulterna per telefon särskilt om det är något akut som händer .

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Hej Maria! Stort tack för att du tagit dig tid att skriva detta omdöme, det betyder mycket för oss. Vi ska göra vårt bästa för att höja tillgängligheten och vara anträffbara på telefon.

Sara
2022-01-03 22:06
SSK

Enkelt boka sig via appen. Kul när man kan få utbetalning 1 gång i veckan. Man får oftast snabb hjälp av konsulterna i chatten. Dock kan det ibland ta lite tid innan man får besked om man fått uppdraget eller inte. Önskar dock det skulle finnas mer privata kliniker att välja emellan som tex mödravård, vc, vaccination

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Hej Sara! Tack så mycket. Vi ska göra vårt bästa framåt för att svara så snabbt som möjligt. Vi jobbat ständigt på att utöka antalet vårdgivare hos oss. Allt gott! Teamet på Medpeople

Elin
2022-01-03 15:25
SSK

Smidigt och enkelt att boka via appen. Aldrig upplever några problem med kontrakt eller utbetalningar. Mycket trevliga konsulter som är flexibla och hjälpsamma. Finns många spännande uppdragsgivare med bra löner. Inget krångel eller otydligheter. Verkligen toppen!

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Hej Elin! Stort tack för ditt omdöme, roligt att läsa :)

Anonym
2021-12-20 14:38
SSK

Väldigt nöjd. Alla konsulterna svarar direkt på mina frågor i h stöttar mig och mina val 😀

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Tack så mycket =)

Amina
2021-12-20 14:13
SSK

Jag har jobbat för Medpeople sedan 2018 och är glad över att ha hittat appen. Appen gör det möjligt att på ett snabbt och smidigt sätt tjäna pengar. Medpeople håller hög kvalité och appen är simpel och tydlig. Man får snabb hjälp via chatten Trevlig och hjälpsam personal Man kan se den förväntade timlönen innan man bokar passet Snabb utbetalning Inget krångel!

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Tack bästa Aamina för ditt omdöme!

Sofia
2021-11-29 14:38
SSK

Smidigt sätt att boka sina egna pass. När man beviljats uppdrag går allt snabbt och enkelt, likaså att tidrapportera och att få tag i kontaktpersonen. Så skönt att allt styrs via en app! Det som är synd är att man ibland får vänta länge på besked om man fått uppdraget eller inte och att veta om man är helt kvalificerad eller inte för uppdraget. Det är svårt ibland att veta och har man gjort en ansökan är man ju tvungen att ta passet om man får det. Det är även svårt att få tag i de kontakter som uppdragsgivaren har.

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Hej Sofia! Stort tack för ditt omdöme och dina synpunkter. Vi ska göra vårt bästa för att kommunikationen ska ske så smidigt så möjligt framåt :)

Madeleine Stenslind
2021-11-24 10:32
SSK

Jag har jobbat med och för Medpeople sedan 2018 och är mer än nöjd. Deras tjänst bidrar inte bara till en enklare process för mig som sjuksköterska/konsult utan även till att vårdgivaren spar mycket pengar till samhället iom att deras tjänst är helt digitaliserad och att de då kan spara pengar som annars går till dyra konsultchefer. För mig som sjuksköterska får jag en enkel överblick i appen över pass som jag kan söka i det område jag önskar arbeta. Jag får direkt kontakt med uppdragsgivaren och allt är transparent. Jag kan också se vilken lön jag förväntas få direkt innan jag söker ett pass, jag attesterar allt i appen efter arbetat pass och lönen betalas ut varje vecka. Jag rekommenderar från mitt hjärta att fler använder deras tjänst och på så sätt inte bara förenklar vardagen för oss konsulter utan också spar viktiga pengar till samhället som istället kan läggas på vården och på våra patienter.

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Tack kära Madeleine för ditt omdöme! Vi är så glada att du ser helheten i vad vi försöker åstadkomma med vår tjänst. Varma hälsningar Teamet på Medpeople

Nicolae Gurau
2021-11-21 07:37
LÄK

Det är bra med MedPeople att allt är datoriserat och tillgång är enkel via deras app.

Svar från Medpeopleför 2 år sedan

Hej bäste Nicolae! Stort tack. Du och din bror är alltid uppskattade och är varmt välkomna åter.

Per Ericson
2021-11-17 08:55
SSK

Lättöverskådlig hemsida. Många olika uppdrag. Bra med direktkontakt med arbetsgivaren

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Tack bäste Per för att du tagit dig tid att skriva detta! Det glädjer oss att du är nöjd.

Em
2021-11-16 10:23
SSK

Smidigt att hitta uppdrag via appen och lätt att få kontakt med konsultcheferna när man behöver komma i kontakt med dom. Hjälpsamma och trevliga!

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Stort tack!

Anonym
2021-11-08 08:44
SSK

Överlag smidigt och bra med reservation för att några inbokade pass avbokades med kort varsel vilket hände vid två tillfällen. Det var tråkigt då det var inkomst jag räknat med. Skulle gärna se fler uppdrag inom psykiatri och beroendevård.

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Tack så mycket =) Vi beklagar verkligen det inträffade. Ibland händer oförutsedda saker hos våra kära vårdgivare som gör att de behöver boka av med kort varsel. Vi ska göra vårt bästa för att du inte ska bli avbokad med kort varsel i framtiden!

Chenar
2021-11-05 11:16
SSK

Jag har jobbat med Medpeople i snart 3 år, är super nöjd . Appen är enkel att använda och uppdragen är väl beskriva med vad som man förväntas kunna och vilken timlön man kan få. Trevliga och hjälpsamma personal som jobbar på Medpeopel. Rekommenderar starkt .

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Hej Chenar! Stort tack för ditt fina omdöme - det betyder mycket för oss.

Bogdana
2021-10-29 21:41
SSK

Jättebra bemötande och trevliga uppdrag. Snabb hjälp

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Roligt att höra Bogdana! Vi är glada att ha dig hos oss. Mvh, teamet på Medpeople

Jadranka
2021-10-29 12:41
SSK

Ett mycket bra samarbete! Tack vare Thomas fick jag arbeta för Min Doktor under sommarperioden där jag stortrivdes.

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Tack för ditt omdöme bästa Jadranka! Hoppas våra vägar korsas framåt :-) Bara hör av dig om du hittar något spännande i appen. Allt gott

Anonym
2021-10-25 21:20
SSK

Enkelt och smidigt. Konsulterna är alltid tillgängliga.

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Tack så mycket =)

Anna K
2021-10-25 10:29
SSK

Smidig och enkel att använda samt brett utbud av jobb. Bra personal och snabb hjälp och enkel fakturering

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Mycket roligt att du är nöjd med oss Anna! Det är ömsesidigt.

Nimo
2021-10-23 05:41
SSK

Jag är mycket nöjd med Medpeople. Appen är enkel att använda, uppdragen är väl beskriva med vad som du förväntas kunna och vilken timlön du ska ha. Det är lätt att få kontakt med ansvariga konsulter. Rekommenderar Medpeople starkt till andra sjuksköterskor.

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Tack så mycket bästa Nimo :-) Vi är glada att ha dig hos oss.

Urban
2021-10-23 04:55
SSK

Mycket bra app. Snabba svar på chatten. Snabba svar på förfrågningar om uppdrag. Överhuvudtaget en helproffsig helhet.

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Hej Urban! Tack för att du tagit dig tid att skriva detta - det betyder mycket för oss. Allt gott! Teamet på Medpeople

Ann
2021-10-22 18:01
SSK

Trevliga, svarar snabbt, mer eller mindre alltid rätt löner, villig till förhandlingar. Enkel app att lägga in pass och signera pass. Bra info och stort utbud.

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Tack själv bästa Ann för vårt goda samarbete! Vi hoppas du stannar hos oss.

Alexandra
2021-09-17 14:24
SSK

- Enkelt att hitta uppdrag i appen - Snabb återkoppling - snabba/ korrekta utbetalningar - trevlig personal som enkelt att nå.

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Tack så hjärtlig för ditt fina omdöme Alexandra! Det glädjer oss.

Anonym
2021-09-09 15:52
SSK

Bra, snygg och välgjord app som är enkel att hitta i, trevliga människor och snabb och smidig återkoppling

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Tack så mycket =)

Lena
2021-08-27 22:21
SSK

Jag blev fantastiskt glad när Medpeople dök upp bland bemanningsföretagen för några år sedan! ⭐️ En tjänst som passar mig utmärkt med den flexibilitet det utgör att kunna boka sig på pass i en app smidig att navigera i och utan krångliga mellanhänder Jag har hittills varit nöjd med mina placeringar och ett stort plus är de snabba utbetalningarna som gör det roligt att ta några extra pass Minus för låg sommarersättning och saknar möjligheten att få rekryteringsbonus vid tips om tjänsten till kollegor Trevligt bemötande och snabb återkoppling väger upp ⭐️

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Hej Lena! Stort tack för ett lyckat samarbete senast =) Roligt att läsa ditt omdöme. Vi ska se om vi kan lyckas få upp dit ersättning inför sommaren. Bara hör av dig så kikar vi på det. Varma hälsningar från teamet

Anonym
2021-08-27 13:09
SSK

Vänlig personal, utmärkt bemötande och svarar fort.

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Tack så mycket =)

Anonym
2021-08-26 14:30
SSK

Mycket bra bemanningsföretag! Bra samarbete och bra uppdrag!

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Tack så mycket =)

MLA
2021-08-26 13:58
SSK

Medpeople är ett bemanningsföretag som gör ett flexibelt samarbete möjligt genom sin tillgänglighet samt ett arbeta bredspektrum.

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Tack så mycket =)

Fredrick Nilsson
2021-08-26 13:18
SSK

Ganska ny användare men min upplevelse ändå länge är att medpeople är enkelt, har bra support och stort utbud!

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Tack bästa Fredrick för ett gott samarbete i sommar och höst! Hoppas våra vägar korsas framöver.

Anna K
2021-08-26 11:49
SSK

Stort utbud av jobb, smidig bokning samt fakturering.

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Fint att höra Anna! Du är så välkommen hos oss =)

Saija
2021-08-26 11:36
SSK

Jag rekommenderar varmt Medpeople, trevliga och kompetenta konsulter som är tillgängliga till dig, betalar lön i tid, ett trygg företag att jobba med! Jag gillar den moderna stilen som detta företag har 🌟 Jag blev en gång erbjuden att kunna jobba som en modell till fotografering, vilket var ett rolig erbjudande 🤗

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Hej Saija! Stort tack för ditt varma omdöme - det betyder mycket för oss. Allt gott så hörs vi framåt

Anonym
2021-08-03 18:34
SSK

Flexibelt företag , lätt och hanterbart arbete via appen , kompetenta konsulter ,tillgängliga och därmed lätt att samarbeta med

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Tack så mycket =)

Kent
2021-08-03 08:20
SSK

Ett tryggt företag att arbeta för. Mycket trevliga konsulter som är väldigt flexibla och lätta att få återkoppling från. Enkelt att boka pass, du vet vad du får betalt för passet. Betalar alltid lön i tid.

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Hej Kent! Tack så mycket för ditt omdöme - vi på kontoret blir verkligen glada av att läsa detta. Vi ska fortsätta på detta sätt framåt. Mvh, teamet på Medpeople

Madeleine E
2021-07-26 09:21
SSK

Smidigt att söka jobb i appen (beror mycket p.g.a. det som jag stannat kvar så länge nu på MP), snabb återkoppling och trevliga konsulter. Man ser arvodet och längd på uppdrag tydligt, bra variation med diverse uppdrag.

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Stort tack Madeleine! Du är alltid varmt välkommen hos oss. Mvh, Teamet på Medpeople

Jimmy
2021-07-18 14:48
SSK

Intressanta uppdrag och varierande utmaningar som ger en mycket bra personlig utveckling i yrkesrollen som sjuksköterska.. 👍 Rekommenderar appen. 👍

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Roligt att läsa Jimmy :) Hoppas våra vägar korsas igen snart i framtiden!

Nadja
2021-07-15 16:13
SSK

Väldigt nöjd med företaget! Mycket trevliga och ansvarsfulla konsulter. Appen är smidig och lättanvänd.

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Tack så mycket Nadja - vi är väldigt nöjda med dig också!

Mikaela Frendin
2021-07-15 09:50
SSK

Reko arbetsgivare. Passar mig perfekt som vill ta ströpass, ibland med kort varsel. Användarväldig app. Gott bemötande och snabb service. Jag rekommenderar Medpeople!

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Hej Mikaela! Stort tack för ditt fina omdöme :)

Monika
2021-07-14 13:41
SSK

Det är kul att jobba på Medpeople och enkelt, fantastiskt och hjälpsam teamet som jobbar på kontoret

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Hej Monika! Vi är så glada att du få välkomna dig tillbaka till oss på senare tid. Varma hälsningar från teamet

Gäst
2021-07-05 12:45
SSK

Fantastisk och hjälpsam personal med snabb återkoppling

Thunyatip Meepala
2021-05-24 10:52
SSK

- Fantastisk personal med snabb återkoppling - Smydigrät och enkelt att boka pass SÅ NÖJD

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Tack kära Thunya! Du är alltid uppskattad hos våra kära vårdgivare.

Lily
2021-05-21 15:21
SSK

Väldig hjälpsamma och lätt att hitta uppdrag. Kan starkt rekommendera!

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Stort tack bästa Lily! Det är ömsesidigt - vi kan varmt rekommendera dig också :-)

Gäst
2021-05-21 09:57
SSK

Jag jobba fortfarande i företag och helhet nöjda. Får söka jobba, få betalning, för stöd mm !👍

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Tack så mycket :-)

Beryl Okwaro
2021-05-21 09:24
SSK

Man kan fritt välja vilket uppdrag man önskar sig, ersättningen stå tydligt samt ingen förseningar när det gäller betalningen. Trevliga och proffsiga personal (tack Linus). Snabb återkoppling. Kan stort rekommendera Medpeople.

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Varmt tack för din feedback Beryl!

Yordanos Araya.
2021-05-05 11:05
SSK

1-Mycket trevlig personal, supper proffsiga. 2-Jag får alltid snabb återkoppling. 3- Jag får direkt kontakt utan hänvisning(ingen byråkratisk process) uppskattas enormt. 4-Smidigt sätt att boka pass, få lön. 5- Mycket bättre lön. Jag rekommenderar alla att börja i företaget. 💐💐💐

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Stort tack för dina varma ord Yordanos - vi är så glada att ha dig hos oss och att du trivs!

Mia
2021-04-19 13:57
SSK

Enkelt att boka pass. Super trevliga, snabb återkoppling. Trivs jättebra!!

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Roligt att höra Mia! Vi hoppas på ett fortsatt gott samarbete framåt.

Jamila
2021-04-19 13:31
SSK

Proffsiga och trevliga, smidiga uppdrag utan krångel!

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Stort tack Jamila! Du är också proffsig, trevlig och smidig :-)

Elham
2021-04-19 12:54
SSK

Smidigt att boka pass. Snabb återkoppling. Tydlig lön då man bokar. Kan själv välja utan inblandning från konsultchefer.

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Tack Elham! Du är alltid uppskattad ute hos vårdgivare.

Sven
2021-04-18 22:48
SSK

Appen är kanon dock betalar dom riktigt dåligt jämfört om man arbetar genom andra bolag. Det skiljde för mig över 100kr timmen på samma arbetsplats och samma arbete. Medpeople tjänar bra med pengar då de erbjuder så dåliga löner.

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Hej Sven! Kul att du gillar appen men tråkigt att du inte är nöjd med ersättningen. Inledningsvis så tjänar vi inte bra med pengar, utan har en synnerligen låg marginal jämfört med våra branschkollegor. Vi är helt öppna med våra marginaler - välkommen att läsa mer på vår hemsida. Det är svårt att bemöta ditt konkreta fall utan detaljer. Allmänt kan man säga att vi oftast har samma prislistor som andra bemanningsbolag när det kommer till offentligt upphandlade vårdgivare. I de fallen är det väldigt svårt för ett annat bemanningsbolag att erbjuda dig >100 kr/h högre än oss utan att gå med förlust. Du har inte jämfört ett introduktionspass med ett ordinarie pass? När det kommer till privata vårdgivare är det möjligt att våra avtal skiljer oss åt från andra bolag. Ersättningen står alltid publicerad tydligt i uppdraget, och det står dig som sjuksköterska fritt att välja det uppdrag där du är nöjd med ersättningen. Välkommen att höra av dig så kan vi kika på om vi kan ge dig en bättre upplevelse. Varma hälsningar, Teamet på Medpeople

ALI
2021-04-09 20:32
SSK

Smidigt att boka pass. Snabb återkoppling. Tydlig lön då man bokar. Kan själv välja utan inblandning från konsultchefer.

Svar från Medpeopleför 3 år sedan

Stort tack Ali! Glada att ha dig hos oss :-)

Henrik
2021-02-06 10:52
SSK

Ett supersmidigt företag. Jag har jobbat nästan 10 år med bemanning och aldrig varit mer nöjd. Deras plattform är enkel och snabb. Man slipper lägga tid på allt mailande och strul med överdriven telefonkontakt. Bara boka pass och jobba. Bokningen sker i appen och det har fungerat väldigt enkelt för mig. Lönen kommer utan strul, och man kan se i appen som de har när den betalas ut och hur mycket det blir. Supernöjd!

Ave M.
2020-04-22 14:39
SSK

Smidig app, slipper ringande , mejlande, snabba utbetalningar

Gäst
2020-02-26 23:23
SSK

Funderade på att kontakta de då det är en intressant och innovativ idé med en app för konsultuppdrag. Jobbat inom bemanning i flera år. Dock blivit avskräckt efter att ha stött på ett flertal patientosäkra sjuksköterskor som kommit till avdelningar genom de. Verkar vara ett fruktansvärt oseriöst bolag. Kollegor som tagit något enstaka pass/laddat ned appen och blivit anställda för att se uppdrag har uppgett att det knappt är någon granskning alls av den sökande. Avdelningar har haft svårt att kontakta bolaget när deras konsulter inte dykt upp, finns ingen jourtelefon. Ja, alla bemanningsbolag är intresserade av försäljning av uppdrag. Men det finns seriösa bolag och det finns oseriösa bolag. Synd.

Maria
2020-01-30 21:47
SSK

Smidigt att boka pass. Snabb återkoppling. Tydlig lön då man bokar. Kan själv välja utan inblandning från konsultchefer. Dock ingen tjänstepension.

Helena Lindbergh
2019-12-20 08:00
SSK

Har arbetat 2 år på medpeopel, varit på många spännande arbetsplatser. Det enkelt att boka pass,,slipper sms och telesamtal. Går alltid att nå en mänsklig kontakt på kontoret. Snabba utbetalningar,,har aldrig blivit fel. Hoppas på fler kollegor och arbetsgivare. God jul och Gott nytt år.

Gäst
2019-10-23 22:07
SSK

Fantastiskt koncept och väldigt smidigt att boka pass. Snabba utbetalningar! Har använt appen i mer än ett år och är mkt nöjd, rekommenderar varmt 👍

Gäst
2019-10-14 05:42
SSK

Väldigt flexibel och enkel app! Slipper konsultchefer/säljare.

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo