Till företagslistan

Dedicare

dedicare

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Dedicare

Texten är tagen från Dedicares hemsida

Balans i livet

Som konsult hos Dedicare får du större frihet att välja var, när och hur mycket du vill arbeta. Har du barnen varannan vecka? Jobba mindre varannan vecka. Vill du jobba intensivt i några månader för att sedan resa i två månader? Inga problem. En hållbar balans mellan arbetstid och fritid gör att du får mer tid till annat: familj, intressen och personlig utveckling. Det tror vi leder till en bättre, mer hållbar vård och social omsorg.

Nya karriärmöjligheter

En karriär inom vård eller socialt arbete ska erbjuda samma möjligheter för variation och utveckling som inom andra branscher. Med uppdragsgivare över hela Norden kan vi erbjuda dig som konsult spännande och utvecklande uppdrag, där du har chansen till att utveckla din kompetens och växa i ditt yrke.

Tryggt och tillgängligt

Hos oss behöver du inte välja mellan flexibilitet och trygghet. Vi är övertygade om att en givande karriär inom vård eller socialt arbete ska erbjuda båda delar. Därför får alla våra konsulter kollektivavtal, tjänstepension och i många fall även ersättning för boende och resa. Vi har alltid många uppdrag att erbjuda dig som vill bli konsult, så känn dig trygg med att vi hittar just ditt jobb, när du vill ha det.

Ansvar för vården

Genom att erbjuda fler utvecklingsmöjligheter bidrar vi till att färre söker karriär- och kompetensutveckling på annat håll. Det leder till fler tillgängliga och kompetenta läkare, sjuksköterskor, socionomer och chefer. Genom att hjälpa vårdgivare och verksamheter inom socialt arbete att möta sina resurs- och kompetenskrav medverkar vi till en bättre, mer jämlik vård och social omsorg för alla.

Har Dedicare kollektivavtal?

+

Ja – Dedicare har kollektivavtal!
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Dedicare?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 659 konsulter heltid på Dedicare. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo