Till företagslistan

Dedicare

dedicare

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt Dedicare

Har du erfarenhet av att arbeta på Dedicare? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Dedicare.

Gäst
2023-10-06 14:16
SSK

Arbetade för Dedicare i ungefär ett år. Hade Åsa som konsultchef. Hon var något oengagerad. Hon lade inte på minnet var jag arbetade och var väldigt svår att få tag på. Tog lång tid innan man fick svar på mail och ställde jag mer än två frågor i ett mail fick jag alltid bara svar på den ena frågan. Fick dåligt med information inför uppdrag och hon hade inte så bra koll på vilka riktlinjer som gällde i den kommunen där jag arbetade. Fick själv sköta mycket av kontakten med ansvarig på arbetsplatsen för att hon saknade kunskap. När jag vid ett tillfälle inte var nöjd med deras erbjudande fick jag höra att "jag skulle vara nöjd med hur bra vi har det där jag arbetar för många av hennes andra konsulter hade det mycket sämre (lönemässigt, uppsägning m.m)". Kommer inte använda Dedicare igen i framtiden.

Gäst
2023-02-22 05:41
SSK

Lägger ut ett ledigt sommaruppdrag men får sedan svar att de ska höra med verksamheten om de ens har behov.. Sökte en annan tjänst men har inte fått svar efter flera veckor.

Linn
2022-02-10 15:02
SSK

Har jobbat via Dedicare i ca 1 år. Bra sammarbete, något sämre lön än andra företag vad jag förstått. Mycket bra konsultchef, Robert. Han har lyssnat på mina önskemål, kommit med bra lösningar och mycket gott bemötande! Lätt att kontakta. Har känt seriöst från första stund!

Anonym
2022-02-07 14:00
SSK

Efter fem månader känner jag mig både lurad och utnyttjad. Fruktansvärt dålig lön. Timmar jag inte fått ersättning för samt resor som inte blivit betalda som utlovad. Okunnig och rörig konsult, som inte heller var lätt att få tag i. Kan verkligen inte rekommendera. Kommer aldrig någonsin jobba för Dedicare!

Ludvig
2021-10-14 17:30
SSK

Konsultchef Ida var tillgänglig och gav det stöd jag behövde när jag behövde det (vilket förvisso var minimalt). Ordnade bra uppdrag utefter specifika önskemål. Sjukskriven ett par veckor pga skada under fritiden mitt i uppdraget, upplevde inte att det var några konstigheter med detta, fick stöd och hetsades inte tillbaka till uppdraget. Bra boende, kollektivt med fåtal andra. OK lön.

F
2021-08-31 23:32
SSK

Jag kände mig mer som en produkt än som en individ när jag jobbade för dem. Min konsultchef hade ett behov av att berätta för mig varje vecka att han var min arbetsgivare. Jag fick inte prata med chefen på den enhet jag jobbade på eftersom jag är en tjänst de har köpt. Jag skulle helst inte se mig som jämlik med de andra som jobbade där, fick inte bli personlig. Jag blev gravid under mitt uppdrag och fick senare ett missfall sent i graviditeten, var då sjukskriven av förklarliga skäl. Tre dagar senare, under pågående sjukskrivning, blev jag uppsagd (eftersom jag som produkt inte längre levererade robot). Deras agerande i min kris tillät mig inte att få vila i min sorg. Dedicare är ett företag utan medmänsklighet som enbart är intresserade av vinst. Jag rekommenderar ingen att jobba för dem.

Åsa
2020-12-17 16:29
SSK

Enbart arbetat för dem i Norge. Mycket bra och omtänksamt bemötande. Bra boende i egen lägenhet. Bra planerande av arbetstimmar med mycket övertidsersättning vilket inte alla b-företag betalar! Mycket nöjd och kommer arbeta för dem igen.

Ann-Sofi Eriksson
2020-11-20 13:06
SSK

I början när Dedicare startade, då var de bra. Med åren blev de sämre och sämre. Konsultchefer avlöste varandra och de var ibland väldigt pushiga när de ville att man skulle ta ett uppdrag, som man inte hade lust med. Det blev ofta fel på lönerna. Droppen var när min konsultchef ljög för mig, när jag valde att arbeta för ett annat företag. Jag var timvikarie och hon sa att jag kunde bli stämd av Dedicare, för att jag gick in och arbetade för en annan arbetsgivare - även fast de inte kunde lösa luckorna. Jag har fått det vidimerat att det var Dedicare som skulle få betala vite till avdelningen om de inte kunde lösa luckorna, inte jag... Dessutom ringde de mig oavbrutet när min far låg för döden - om uppdrag - trots att jag sa att jag inte var tillgänglig pga detta. Oseriöst. I Dedicare Norge har de skött sig bra. Lite sämre betalt bara.

Anette Ribba
2020-10-14 10:08
SSK

Har en fantastisk handläggare som uppfyller de önskningar jag har. Hon är verkligen att rekommendera. Lönen är ok.

M
2020-08-18 06:44
SSK

Rörig kommunikation. Verkar även vara så mellan företag-arbetsplats som jag som ssk får lida för. Dålig lön. Ej ersättning för vad som är överenskommet. Kommer ej jobba för dem igen.

Helen
2020-08-04 16:32
SSK

Sämre och sämre Har arbetat till och från för Dedicare under många år. Haft andra jobb emellan, men alltid kommit tillbaka då det tidigare fungerat bra eller åtminstone okej. Min upplevelse är dock att de bara blivit sämre och sämre med åren, och sista varvet hos dem var verkligen SISTA. Konsultchefen skickade mig på jobb som inte fanns (kul att köra 12 mil för att få höra att de inte alls bokat mig), löneutbetalningar som inte fungerade och generellt dålig kommunikation. Tråkigt då de fungerat så väl tidigare. Det är som att de vuxit för fort och inte riktigt hunnit med.

Missnöjd
2020-07-28 11:48
SSK

Tyvärr väldigt missnöjd. Snurrig konsultchef som inte kollade upp något av det jag önskade. Bad om anställningsavtal flera gånger och kom tillslut när jag satt på flyget på väg. Svarar luddigt på frågor om lönen, sa att hon kollar upp det senare men ingen återkoppling. Snurrigt med boende, blivit placerad i flera olika lägenheter. Lönen kom inte som avtalat utan ytterligare en månad senare. Tyvärr alldeles för mycket som är under all kritik, ångrar att jag åkte och kommer inte åka för dedicare igen.

Sandroza.B
2020-07-13 18:31
SSK

URSKA För Dedicare AS 5veckor var det bästa jag kunnat gjort. Bra Bolig med stora rum och suveräna arbetstider. LÖNN och OB- tillägg som i kontraktet. Dock valde jag att avsluta mitt jobb då jag inte fick min Aktorisasjon som helsefagarbeider. Rekomenderar varmt Line A och Anne -Marit.

Gäst
2020-06-11 04:16
SSK

Detta är det mest oseriösa bemanningsföretaget jag stött på. Personalen sitter på stureplan och är mer snobbiga än trevliga. Har pratat med två olika killar där och samma sak med båda. De har dålig information om uppdrag och hånskrattar åt dig när du frågar, tycker du är dryg när du försöker få information kring om du jobbar nätter exempelvis. Ta ett annat bemanningsföretag som bryr sig om dig och inte endast om pengarna.

Ida
2020-02-17 14:41
SSK

Jag har jobbat för Dedicare Sverige i 6 månader nu och tycker det fungerar jättebra! Jag har bra kontakt med min konsultchef Linda som är oerhört engagerad och lyhörd. Det spelar ingen roll vilken jag fråga eller fundering jag har så kan jag vända mig till henne. Jag har bara bra upplevelser när det kommer till bemötande av mina önskemål gällande schema, ledighet, lön och fortsatt jobbuppdrag. Jag skulle rekommendera Dedicare och Linda som konsultchef.

Anna
2020-02-03 07:53
SSK

Fantastisk bolag! Bra löner och trevlige menniskor. Rekommendreas varmt för alle som önsker sig ett seriöst bolag!

Kajsa
2020-01-07 22:51
SSK

Arbetade åt de sommar 2019. Dålig lön. Bra boende. Har inte fått en del av resan betald (trots avtal). Kan inte rekommendera

Gäst
2020-01-03 13:11
SSK

Fick uppdrag på en ö 5 timmar utanför Bergen (flygbiljett betald, båtresan fick jag stå för själv) och boendet ligger enl rekryteraren 30 min promenad från brukarens hem. Boendet var en pytteliten, iskall, stuga som låg ca 1,5 timme promenad från jobbet. Har inget körkort, de visste det sedan tidigare. Jättesmal bilväg, glashal, ingen belysning. Hörde av mig till kontaktperson på ön, "du visste ju att det är vinter i Norge, du borde ha tagit bättre skor och kläder med dig. Du får bli skjussad av kollegan du bor med." Respektlöst och idiotiskt sagt. Dels hade jag skidjacka och vinterkängor med broddar - så var definitivt förberedd. Skjuts av kollegan - hur ska det gå till när det är 1-1 bemanning och vi ska lösa av varandra?! Kändes lagom kul att vara förtvivlad och inte få någon stöttning. Rekryteraren var beklagande, men erbjöd ingen egentlig lösning. försökte guilttrippa mig till att stanna kvar. Ohållbar situation, valde att avsluta uppdraget i förtid. Fick ingen lön för det arbetade passet. Har hört mycket gott om Dedicare från kollegor, men mycket dåligt också. Håller dessvärre med de sistnämnda. Aldrig mer Dedicare.

gäst
2019-12-02 09:55
SSK

En oseriös konsult chef med dålig lön. Inget jag rekommenderar

Gäst
2019-11-22 01:44
SSK

Jobbat åt dem. Dåligt med kontakt med konsult chef. Dålig lön. Inget jag rekommenderar

Bella
2019-11-11 12:17
SSK

Snabb återkoppling Seriösa Fantastiskt bemötande av konsultcheferna Rekommenderar verkligen Dedicare som bemanningsföretag.

Gäst
2019-11-11 12:03
SSK

Jag är väldigt nöjd med företaget och framförallt min konsultchef som hjälper mig med uppdrag efter mina önskemål. Trevliga luncher och träffar med andra sjuksköterskor.

Gäst
2019-10-08 18:52
SSK

Bra och seriösa, Anna är bästa konsulchefen! ...............

Gäst
2019-09-25 17:43
SSK

Helt ok, lite struligt med nya konsulter hade nog 4 olika på samma uppdrag.

Gäst
2019-09-23 18:29
SSK

Rörigt som bara den, varit på ca 5 olika avdelningar som inte var avtalade från början, en total kommunikation miss, nu när första lönen skulle betalas ut märkte jag att det fattades timmar som det stod skulle vara utbetalade, rörde sig om 10 timmar men ändå. Visserligen supersnabb hjälp via deras jourtelefon och lönekontor men rekommenderas inte.

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo