Till företagslistan

Commitmed

commitmed

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Commitmed

Texten är tagen från Commitmeds hemsida

Vi på Commitmed Group AB vill vara med och bidra till en kompetent sjukvård, där patientsäkerheten är i fokus. Specialiserade på sjuksköterskor och undersköterskor ser vi till att bemanna varje uppdrag med rätt kompetens, samtidigt som vi erbjuder trygga villkor och rätt ersättning. Vi vill skapa långsiktiga samarbeten med såväl våra uppdragsgivare som våra konsulter, och satsar därför på en tät, personlig kontakt samt kvalitetssäkring i alla led. När du som sjuksköterska eller undersköterska blir konsult genom oss vill vi att du ska känna dig som en del av vårt team. Genom gemensamma träffar och events får du möjlighet att träffa dina konsultkollegor, utvecklas tillsammans och peppa varandra. Samtidigt som vi tillsammans stävar mot Commitmeds vision; att sätta patientsäkerheten i fokus.

Sjuksköterskor & undersköterskor

Vi ger uppdrag till vårdpersonal med alla olika typer av inriktingar. Hör av dig till oss och berätta om vad du gör idag, samt vilken typ av uppdrag du skulle önska.

Om oss

Commitmed Group AB startades 2016, och vi som arbetar här har alla lång och gedigen erfarenhet kring vårdbemanning. Commitmeds vision är att få bidra till en kompetent sjukvård, där patientsäkerheten är i fokus. Genom att erbjuda en hög servicenivå samt en kontinuerlig kvalitetssäkring i alla led vill vi vara det självklara och trygga valet inom vårdbemanning.

Har Commitmed kollektivavtal?

+

Nej – Commitmed har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Commitmed?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 17 konsulter heltid på Commitmed. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo