Till företagslistan

Commitmed

commitmed

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt Commitmed

Har du erfarenhet av att arbeta på Commitmed? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Commitmed.

Anonym
2022-05-07 20:29
SSK

Seriöst företag som månar om sina sjuksköterskor. Följer upp och stöttar i arbetet. Anpassar efter önskemål och betalar en bra lön. Snabb kommunikation, finns alltid tillgängliga för kontakt. Kan varmt rekommendera Commitmed!

Josefine
2021-03-30 06:57
SSK

Commitmed är ett seriöst och familjärt företag. Superbra och snabb kontakt, stöd och hjälp. Paulina är grym och anpassar arbete efter dina önskemål. Lönen är ett plus! Skulle inte vilja jobba någon annanstans.

Gäst
2021-01-21 23:53
SSK

Bästa bolaget jag arbetat för av alla hittils. Finns faktiskt inget negativt.

Gäst
2020-03-03 17:33
SSK

Proffsiga och snabba med att svara på frågor/problem oavsett vem på kontoret man vänder sig till. Måna om sina anställda och ser till deras bästa och välmående, samt lyssnar på konsultens önskemål om typ av uppdrag och försöker matcha dem i möjligaste mån. Bra villkor gällande lön, pension, kollektivavtal etc. Rekommenderar Commitmed varmt.

Micaela
2019-10-06 08:19
SSK

Commitmed är ett av de bästa företagen jag har varit i kontakt med, super proffsiga och alltid snabba på att svara. Eftersom att företaget är mindre än andra så upplever jag att kontakten är mer personlig och företaget känns mer familjärt. Commitmed betalar även bättre än andra vilket är ett stort plus! Förutom timlönen har förövrigt kollektivavtal, pension, ob och semesterersättning.

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo