Till företagslistan

BNICE Bemanning

bnice-bemanning

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt BNICE Bemanning

Har du erfarenhet av att arbeta på BNICE Bemanning? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med BNICE Bemanning.

Viktor
2023-07-26 06:30
SSK

Bästa bolaget jag jobbat för, allting bara fungerar. Jari ❤️ min kontakt är alltid tillgänglig.

Dennis B
2022-11-14 12:35
SSK

Bästa bemanningsföretaget jag arbetat för. Har Jim H som konsultchef och Jim har en förmåga att kunna organisera och lösa precis allt, så alla blir nöjda. Rekommenderar verkligen detta företag. Alltid rak och tydlig information och inga konstigheter som ofta funnits hos andra företag jag arbetat för. 10/10 poäng :)

Gäst
2022-09-16 10:27
SSK

Har fått bemanningsuppdrag under sommaren och är mycket nöjd. Konsultchef Jim är mycket operativ, trevlig, snabbt, ganska bra och lätt att ta kontakt med honom. Alltid får hjälp och stöd. Kommer att ta flera uppdrag via BNICE i framtiden och kommer att rekommendera företaget till andra.

Sofi
2022-09-14 16:36
SSK

Har haft ett bemanningsuppdrag på BNICE i några månader och trivs bra med företaget. Jim som är min konsultchef har varit otroligt positiv, stöttande och mycket lätt att samarbeta med. Han har snabbt återkopplat när jag haft funderingar, hittat lösningar och sett till att allt flutit på smidigt. Stämningen på BNICE är familjär men samtidigt professionell. Man blir sedd som individ och känner att man är värdefull som medarbetare. Skulle absolut ta fler uppdrag via BNICE framöver. :)

Piotr
2022-09-08 10:50
SSK

Jag har jobbat för BNICE Bemanning i snart 1år och jag är nöjd med mitt uppdrag och min konsultchef Jim. Under uppdraget finns min konsultchef i samtal bort och svarar snabbt på mina frågor och funderingar Har bara goda saker att säga om det företaget och jag känner mig som en del av BNICE. Konsultchefen jag har är mycket engagerad, ställer upp och svarar alltid i telefon, på sms eller mail. Jag upplever företaget som ett väldigt proffesionellt företag. Kommer jobba för BNICE i framtiden.

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo