Till företagslistan

BNICE Bemanning

bnice-bemanning

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om BNICE Bemanning

Texten är tagen från BNICE Bemannings hemsida

Om oss:

BNICE Bemanning är till för sjuksköterskor i första hand, men oavsett vad du har för utbildning och erfarenhet, så hjälper vi dig att hitta uppdrag som passar dina specifika önskemål. Vi har kunder i hela landet och konsultchefer som arbetar för BNICE har erfarenhet av bemanning och av det kliniska arbetet som sjuksköterska. Lika viktigt när du väljer bemanningsföretag väljer vi dig för du levererar vård enligt

BNICE – Koncept

❤️ Du är kompetent och besitter god kännedom inom hälsosjukvård

❤️ Du strävar alltid efter att göra ditt bästa

❤️ Du bemöter varje patient på ett respektfullt, säkert och trevligt sätt

❤️ Du har ett gott humör och är vänlig och positivt lösningsinriktad

Vart finns våra uppdrag?

BNICE Bemanning är ett litet bemanningsföretag som besitter, via vår samarbetspartner Sjukvårdsmäklarna AB, ramavtal i alla regioner vilket gör att vi kan erbjuda uppdrag i hela landet. Vi har även avtal med med privata aktörer såväl som kommuner.

Vårt motto är att rätt kompetens på rätt plats och tillsammans är visionen om att vara vårdbemanning när den är som bäst.

Tillsammans kan vi erbjuda kompetenta konsulter med ett brett utbud av uppdrag. Konsultchefer i BNICE har alla sjukvårdserfarenhet och det underlättar vid val av uppdrag och vid eventuella bekymmer på en arbetsplats. Vi står upp för att du skall trivas samt om det behövs vägledning eller stöd finns. BNICE finns alltid med dig under hela uppdraget.

Vi sätter den personliga relationen i fokus och det är viktigt för oss att alla som jobbar för BNICE skall känna sig välkomna igen att ta nya uppdrag. Vi värdesätter dig och vårt mål är att du som BNICE-Konsult alltid ska känna dig nöjd och väl bemött. Vi finns alltid tillgängliga på telefon, mail eller vi vår hemsida, prioriterar alltid att svara så fort som möjligt.

Har BNICE Bemanning kollektivavtal?

+

Nej – BNICE Bemanning har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på BNICE Bemanning?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 10 konsulter heltid på BNICE Bemanning. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo