Till företagslistan

Almia Bemanning

almia-bemanning

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Lediga jobb
Nytt!

Du tar hand om andra, vi tar hand om dig

Vi på Almia var långt ifrån först med att förmedla bättre betalda jobb för Sveriges sjuksköterskor och läkare. Vi eftersträvar inte heller att bli störst, tvärtom.

Däremot försöker vi hela tiden att överträffa oss själva när det gäller ärlighet, öppenhet och lyhördhet. Att lyssna och försöka förstå just dina planer, intressen och önskemål. Vi kan hjälpa dig att ta nästa steg, var i livet du än befinner dig och vart du än är påväg. Inte bara när det gäller själva jobbet utan också hur du får allt det andra att fungera så smidigt som möjligt. Vi bryr oss lite extra, helt enkelt.

Att ta steget till att bli konsult är lättare än du tror. Tvekar du eller behöver du kanske bara någon att bolla med kring ditt nästa steg? Ring oss eller maila så berättar vi mer. Du är värd det bästa och vi både hoppas och tror att vi kan ge dig just det du behöver.

Se våra lediga uppdrag här eller läs mer om oss på vår hemsida.

Några av våra engagerade rekryteringspecialister

Amanda Aletto

Amanda Aletto
Rekryteringspecialist
amanda@almiabemanning.se

Elin Sörell

Elin Sörell
Rekryteringspecialist
Elin@almiabemanning.se

Andrea Laerum

Andrea Laerum
Rekryteringsspecialist
andrea@almiabemanning.se

Som Almiakonsult får du bättre lön och en skräddarsydd lösning som matchar dina personliga önskemål, din livssituation och dina idéer om framtiden

  • Bättre lön 💰

  • Friskvårdsbidrag 🚴

  • Personligt stöd och vägledning 🧭

  • Hjälp med boende och resor 🚆

  • Stora valmöjlighet med uppdrag i hela landet, deltid som heltid ⏲️

  • Utbildningsträffar 👩‍🎓

  • Trygga försäkringslösningar som speglar din vardag 🧯

Vi har haft privilegiumet att få träffa så många olika fantastiska individer under alla härliga år. Vi är lite extra stolta över att ha många sjuksköterskor som kollegor och vill här lyfta fram Evelina och Josefine

background
background
På Almia har jag fått så otroligt mycket respons och känner verkligen mig verkligen som en del av gänget. De bryr sig om hur jag har det, hör av sig löpande och frågar hur det går. Det är verkligen uppskattat och något jag har blivit positivt överraskad av.

Evelina, sjuksköterska

background
background
Jag upplever att min konsultchef alltid ser till mitt bästa och uppmanar mig att tänka på mig själv och min familj, på det som blir bäst för oss. Jag uppskattar alltid också att att Almia alltid kör med öppna kort, jag får svar på alla slags frågor jag vilket gör att mitt förtroende är väldigt stort. Det känns verkligen tryggt.

Josefine, sjuksköterska

Har Almia Bemanning kollektivavtal?

+

Nej – Almia Bemanning har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Almia Bemanning?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 100 konsulter heltid på Almia Bemanning. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo