Till företagslistan

Almia Bemanning

almia-bemanning

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Lediga jobb
Nytt!

Betygssätt Almia Bemanning

Har du erfarenhet av att arbeta på Almia Bemanning? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Almia Bemanning.

Erik F
2024-02-13 15:00
SSK

Som ny inom bemanningsbranschen är det särskilt viktigt att som arbetsgivare var flexibel, skapa trygghet, samt vara lyhörd på vad just du som konsult behöver för att trivas när du är iväg på dina uppdrag. Almia och min personliga konsultchef har alltid jobbat för att jag ska få ut maximalt vid varje uppdragstillfälle. Har aldrig varit några problem varken med avtal, boende, återkoppling vid frågor/problem eller utbetalningar. Kan varmt rekommendera Almia som konsultbolag!

Rebecka S
2024-02-07 08:09
SSK

Rekommenderar varmt Almia som bemanningsbolag. Jag har jobbat för dem sedan jag började inom bemanningen 2022 och kunde inte vara mer nöjd med vårat samarbete. Jag har under hela tiden känt mig trygg med Almia som bolag och är jättenöjd med min konsultchef Amanda som ger jättebra stöd och snabb återkoppling vid funderingar.

Gäst
2024-02-01 15:53
SSK

Jätte nöjd verkligen! Professionella och man blir bemött på ett bra sätt. Väldigt snabba med att svara och återkoppla. Ett företag som verkligen bryr sig om sina anställda! Min konsultchef var Hanna🌹

Erika
2024-01-31 15:17
SSK

Professionell,effektiv,allt fungerar,som den ska. Bra uppföljning båda under och efter uppdraget. Min konsultschef var Isabell.

Issa Nilsson
2024-01-29 15:02
SSK

Jag har arbetat via bemanningsföretag sedan 2016. Sedan jag började samarbeta med Almia har jag inte haft anledning att lägga energi eller tid på att söka mig vidare. Andra som kontaktat mig har inte kunnat matcha Almia. Jag blir hörd, jag får mina önskemål uppfyllda. Är det något som krånglat med schema eller annat som kan uppstå, då löser min konsultchef det . Det är snabb återkoppling. Aldrig några krångel med utbetalning av lön. Även generös friskvårdsinsersättning.

Sabine
2024-01-24 21:29
SSK

Jag är jättenöjd med Almia! Började jobba som bemanningssköterska i januari 2023 och allt har funkat super med dem sedan dess. Min konsultchef Julia är fantastisk. Hon fixar och grejar för att hitta uppdrag som passar mig och stöttar när det behövs. Träffade väldigt många av de andra konsultcheferna på en av Almias konsultträffar, ett härligt gäng! Rekommenderar verkligen!

Alexandra
2024-01-15 18:33
SSK

Har arbetat för Almia under nästan två års tid och är väldigt nöjd! Min konsult Amanda Aletto är fantastiskt trevlig och kompetens, hon lyssnar alltid in mina önskemål och skickar endast relevanta jobb till mig. Almia är ett företag som verkligen bryr sig om sina anställda. Vet inte hur många sms och samtal jag får av min konsult vid nya kontrakt där de undrar hur det går och om man trivs. Även om man är sjuk hör de av sig och undrar genuint hur man mår. Att man brukar få en eftertänksam julklapp & sommargåva gör bara att man känner sig ännu mer sedd och uppskattad! Kan verkligen rekommendera både Amanda & Almia 💙 Tack för att ni gör det där lilla extra för oss!

Anna-Karin Garsén
2024-01-15 15:44
SSK

Fint bemötande och Amanda lägger ner sin själ i att hitta uppdrag till mig! Snabb återkoppling i samtalen.

MW
2024-01-06 11:09
SSK

En i raden som blivit utsatt för brott på arbetsplats, där bemanningsföretaget Almia inte stod bakom med stöttning. Hade återkommande kontakt med Almia kring händelsen, men upplevde det som att det var viktigare med god relation gentemot uppdragsgivaren Malmö Stad, arbetsplatsen, än att hjälpa mig som var i utsatt position. Har inget förtroende för detta bemanningsföretag och skulle inte rekommendera detta vidare. Vidare upplevde jag att bemanningsföretaget försökte tysta mig, för att till slut kunna släta över. Vilket de lyckades med.

Kerli
2024-01-04 17:01
SSK

Det som är mest viktigt för mig i alla sammanhang är bemötande. Genuin värme, humor, empati och förståelse är egenskaper som jag fastnade för redan vid första mötet med min konsult Cassandra. Hon är "Almia för mig". Hennes tålamod och förståelse för allt mänskligt gör att jag får ut långt mer av samarbetet med Almia än jag hade förväntat mig.

HN
2023-12-31 15:55
SSK

Blev utsatt för ett brott på arbetsplatsen jag var uthyrd hos. Almia ringde flera gånger och var stöttande och förstående, men vågade inte vara ärliga och stå upp för det rätta mot arbetsplatsen. De ville hellre behålla goda relationer med dem än att stötta mig, deras anställda, som blev utsatt för ett brott. Riktigt fegt och äckligt profit-tänk. Sjukt besviken på dem, på kontaktperson Madeleine som jag trodde jag hade en god relation med. Mycket snack om förståelse, men sedan bara ghostade. Blev riktigt ledsen, sårad och besviken och tog lång tid för mig att kunna lita på människor efter detta. Detta hända även mina två andra kollegor och vi har såklart allt dokumenterat och inspelat.

Marcus
2023-12-22 10:04
SSK

Ett otroligt bra bemanningsföretag som verkligen bryr sig och är hjälpsamma för sina konsulter! En ännu större stjärna till Amanda Aletto som alltid finns där när man behöver hjälp med något! Kan inte bli bättre!

Helena
2023-12-13 14:40
SSK

Jag har arbetat med ett par andra företag och Almia är i toppklass. De är lätta att få tag på och kommunicera med. Deras chefskonsulter är kunniga och bryr sig om dig som konsult. De lyssnar på mina önskemål och jag har inte varit med om att inte blivit tillgodosedd. Det är ett seriöst bolag. Bra löner! Kan klart rekommendera detta bolag

Ida T
2023-12-11 16:05
SSK

Så nöjd med Almia som konsultbolag! Har alltid känts tryggt att arbeta tillsammans med dem och konsultcheferna har varit så engagerade. Seriöst konsultföretag som sätter dig som konsult först. Har bara upplevt fördelar med att jobba tillsammans med detta bolag!

Andreea
2023-10-13 11:37
SSK

En fantastisk bemmaningsföretag som utmärker sig avseende bemötande, kommunikation och återkoppling. Amanda Aletto bästa konsultchefen jag har haft, kompetent, lyhörd och trevlig att prata med. Har känt mig trygg inför uppdragstart då all nödvändig info. har skickats i godtid. Jag fick snabb hjälp med alla frågor och funderingar kring schemat mm.

Anna
2023-09-23 13:57
SSK

Allt fungerar perfekt med Almia. Konsult Nicolina är engagerad, trevlig och är lätt att komma i kontakt med. Ett bra bemanningsbolag helt enkelt !

Sara
2023-09-21 14:18
SSK

Är just nu på mitt första uppdrag vid Almia! Känns hittills bra. Jätte bra kommunikation och regelbundna avstämningar. Tar reda på, och svarar på alla frågor jag har. Känns engagerade och lyhörda för mina önskemål. Stort plus till Isabelle 🙏

Malgorzata
2023-09-19 14:01
SSK

Bra kommunikation, snabba svar, trevligt bemötande , mycket tillmötesgående

Karolina
2023-09-19 04:40
SSK

Väldigt snabb och personlig hjälp för att lösa problem och när det blivit fel från ett annat bemanningsföretag. Toppen 💜

Robin Storinder
2023-09-18 13:00
SSK

Superfina chefer, enkla att diskutera med, glada och drivna för ditt välmående.

Hanna
2023-09-15 12:19
SSK

Väldigt nöjd med företaget! Enkla att samarbeta med, snabba svar, ordning och reda! Stort plus för Andrea!! Inget telefonförsäljeri, inget tjat utan håller sig till det som är överenskommet! Tipsar alla mina kollegor att arbeta för almia!

Maribelle
2023-08-30 21:07
SSK

Väldigt nöjd med Almia, i synnerhet Amanda A. som är toppen! Det enda jag kan anmärka på är att de inte har de bästa ersättningarna.

Angelica
2023-04-01 17:47
SSK

Alltid så gulliga och hjälpsamma. Bara gott att säga om Almia. Trevliga i bemötandet och finns där så fort man behöver något. Toppen på alla sätt!

Caroline
2023-01-10 10:02
SSK

Super trevliga och familjärt företag! Väldigt nöjd med dem. De ger all sin energi för att allt ska vara bra och att man ska trivas. Kontakten är fantastiskt ! Både på mejl och samtal. Tack Almia ! Rekomenderar ert företag! // ambulanssjuksköterska

Mathilda
2022-12-13 08:24
SSK

Almia är ett fantastiskt företag, har alltid varit närvarande och inga krångel alls oavsett vad. Ödmjuka kontaktpersoner. Supernöjd med mitt val. Rekommenderar starkt!

Daniel
2022-12-01 09:40
SSK

Arbetat för Almia i flera år. Inga problem, rullar på bra! Personlig och bra service.

Catharina
2022-11-18 08:53
SSK

Mycket positivt intryck! Jag får ofta återkoppling, de är lätta att få kontakt med och jag känner att de värdesätter mig. Högsta betyg!

Lis Maria
2022-10-27 12:52
SSK

Jag känner mig värdefull som konsult hos Almia. God uppföljning och snabb återkoppling!

Anna
2022-09-15 11:10
SSK

Super bra och lättsamma att ha att göra med. Svarar alltid snabbt på frågor och funderingar. Arbetar alltid för att hitta uppdraget som passar just dig.

Louise
2022-09-15 09:53
SSK

Jag är väldigt nöjd med Almia som bemanningsföretag! För mig som var ny som konsult och valde Almia som första bemanningsföretag, tyckte jag att jag blev väldigt fint omhändertagen och välkomnad. Under början av mitt uppdrag fick jag dagliga frågor från min kontakt på Almia, ang om hur jag trivdes, om allt fungerade väl eller om jag saknade något. Jag rekommenderar Almia till mina kollegor som är sugna på att testa konsultarbetet och hoppas andra gör samma! :)

Claudia
2022-09-12 10:02
SSK

Har jobbat som bemanningssjuksköterska sedan sommaren 2019, och därav haft samarbeten med många olika bemanningsföretag. Men kan med ett gott samvete säga att inget samarbete varit så värdigt, genuint och ärligt som med Almia. Min kontaktperson Amanda är en stjärna precis som hennes kollegor på Almia jag också haft kontakt med under semestertider. Julia på ekonomi - en livs levande ängel som ser till ens bästa och bara hjälpt och inte stjälpt när det blivit klurigt med fakturor. Almia är sannerligen ett seriöst företag som inte ser oss vårdpersonal som handelsvaror utan som de individerna vi är med den kompetensen vi besitter. Ger Almia mina varmaste rekommendationer och är så glad över att jag får vara med och bidra till en god och likvärdig vård till alla ☀️

Marie
2022-07-04 16:03
SSK

Otroligt trevliga och serviceminded. Personliga och engagerade. Har verkligen känt mig viktig och fått bra och snabb återkoppling. Enda nackdelen är att de inte har kollektivavtal. Jag kan verkligen rekommendera dem!

Eva
2022-06-13 13:35
SSK

Ett toppen företag som engagerar sig på alla sätt och vis. Kan inte annat än rekommendera. Har själv arbetat för flera olika bemmaningsföretag men Almia bemmaning känns tryggt, där de intresserar sig för dig som individ, du är inte bara en mängden, du är vikigt. Ett toppen samarbete!

Khaled. S
2022-06-10 18:26
SSK

Trevlig personal med fint bemötande via mail och via telefonsamtal, snabb med återkoppling.

Sofie
2022-05-30 15:07
SSK

Har Julia som konsultchef, upplever att hon har bra koll på vad jag har för önskemål. Ringer inte och tjatar eller är ihärdig, tar istället kontakt utifrån mina behov, passar mig perfekt. Jag har eget AB men får superfin hjälp av Almia med förhandling av priser, avtalsöverenskommelser och inhämtning av information på uppdrag. Har inget behov av att se mig om efter nytt bemanningsföretag!

Madeleine Attfors viklöf
2022-05-27 05:46
SSK

Kompetenta och lyhörda i samarbetet. Bryr sig ärligt om att man trivs på arbetsplatsen. Roligt att träffas fysiskt.

Helena
2022-03-21 11:36
SSK

Proffsiga, hjälpsamma och väldigt vänliga. Ingenting är för krångligt eller för svårt att lösa. Bra bostadslösningar vid uppdrag på annan ort.

Gibb
2021-11-09 08:51
SSK

Haft kontakt med många bolag och kan säga att Almia är dom som verkligen kämpar för att få behålla dig. Du är en i deras "familj" och dom släpper dig inte bara hur som helst. Tagit löpande uppdrag för Almia i 1 år nu och fortsätter gärna! De har bra löner relaterat till arbetet, goda uppdragsplaneringar anpassat efter dina behov, fina återkopplingar och uppföljande samtal i samband med uppdrag. Tack till Amanda Aletto, Cissi Aderi, Ludwig Sehammar och Julia Agustsson för den professionella OCH personliga kontakten. Tusen kramar Gibb.

Sandra
2021-10-18 17:17
SSK

Började jobba för Almia i maj och kan inte vara mer nöjd. Bra bemötande och lättsamma. Snabb återkoppling. Lyhörd för personliga önskemål och bra lön. Kan verkligen rekommendera Almia

Joanna
2021-10-13 18:40
SSK

Har jobbat kortare uppdrag för Almia och är mycket nöjd. Allt har fungerat perfekt. Jag har fått godkänna både flygtider och boende i förväg och lön och reseersättning har stämt till 100%. Bemötandet är alltid proffsigt. Tycker det är svårt att veta vilka bolag som är 100% seriösa på marknaden och läste i flera forum innan jag valde att kontakta just Almia. Nu när jag vet hur lätt och bra det fungerar har jag inga behov av att testa andra och har därför precis påbörjat ännu ett uppdrag!

Maria
2021-08-04 13:28
SSK

Bästa bolaget jag arbetat för. Allt perfekt ordnat(boende, resor mm) Möter personlig önskemål på ett mycket bra sätt. Bra lön med korrekta utbetalningar. Personlig kontakt med stämmer av innan, under och efter uppdraget. Tydliga uppdrag. Svarar/återkopplar alltid snabbt.

Katarina
2021-01-13 13:33
SSK

Har jobbat för almia i 2,5 år. Personliga och lyhörda för mina önskemål. Snabb korrespondens. Bra lön. Känns som att almia alltid står på min sida. Rekommenderar helt klart almia!

Joacim
2020-12-01 09:18
SSK

Oseriösa. Följer inte ens sina egna avtal om det blir problem och försöker sig på att lägga in konkurrensklausuler för att hindra ssk från att jobba på samma arbetsplats men genom ett annat bolag under TOLV månader... (Men min kontaktperson var trevlig)

Gäst
2020-09-01 17:17
SSK

Jag jobbade via Almia ca 6 månader och var jättenöjd. Konsultchef var glad och trevlig och ville ofta veta hur det går med mig. Mycket vänlig och samarbetsvillig personal, det löste sig snabbt och lätt om jag hade något problem. De skickade till mig även en liten "överraskningpresent" mitt i koronakrisen - en liten gest kanske men så stor betydelse! Kan varmt rekommendera Almia.

Sofie
2020-08-19 17:59
SSK

Almia kom jag i kontakt med efter goda recensioner från andra sjuksköterskor. De har uppfyllt alla förväntingar jag kan tänka mig, de har bra vilkor, otroligt trevliga anställda och en konsulchef som givit konternuelig feedback och hela tiden hållt en tät kontakt under uppdragen. Har absolut ingenting att klaga på och hoppas att få arbeta via dom under lång tid framöver.

Klara
2020-08-18 17:40
SSK

Har arbetat för Almia i cirka ett halvår nu och trivs så bra! Har stött på bemanningsföretag innan där man inte fick någon hjälp eller stöd alls, där man var helt ensam ute på uppdrag, så känner jag inte alls med Almia! Dem finns alltid där för en och vill ens bästa!💕

Josefine
2020-08-18 16:15
SSK

Är så otroligt nöjd med Almia, min konsultchef Cissi är verkligen toppen! Ser alltid till ens bästa, är lyhörd och snabb på att återkoppla. Känner mig så väl omhändertagen och trygg med Almia, har det varit några frågetecken eller strul så löser det sig alltid smidigt utan problem. Rekommenderar starkt!

Anna Porsvald
2020-06-30 14:09
SSK

Nöjdare blir jag inte! Har jobbat för många företag- Almia är toppen! Min konsultchef Cissi fixade ett kanonbra boende, bil och en arbetsplats där jag trivs- på nolltid! ALLT var helt klart innan jag ens blev ombedd att signera! Det är proffesionellt bemötande!

Sandra
2020-05-15 09:13
SSK

Almia bemanning är personliga och konsultcheferna är engagerade. De ser till sina konsulters bästa!

Martina
2020-02-19 05:52
SSK

Har haft kontakt med många bolag men äntligen har jag hittat rätt. Personliga. Återkopplar. Ger feedback från avd/mott. Mingel. Blommor när du fyller år. Men viktigast av allt är att du är i fokus.

Herman
2019-11-21 20:42
SSK

Fantastiska att ha att göra med! Lyssnar på dig som konsult och bryr sig verkligen om en! Stark rekommendation!

Linda
2019-10-16 19:05
SSK

Jobbat för Almia i ca 1 månad och stor trivs. Engagerad konsultchef som fick mig alltid på bättre humör under tiden vi sökte uppdrag .Ett proffsigt gäng (känns som det) som ser till hela tiden till att uppdragsgivare och arbetstagare är nöjda. Lyhörda till bådas önskemål, krav och behov. Fint välkomstpaket, tillgång till samtalsterapeut vilket uppskattas och fina events. Tror verkligen på ett gott samarbete och det känns som jag kommer stanna hos Almia.

John
2019-10-09 14:42
SSK

Engagerade konsultchefer. Snabb återkoppling. Bra bemötande.

Martina
2019-09-27 16:22
SSK

Fantastiska och personliga konsulter. Man känner sig sedd.

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo