Sjuksköterska / Läkare
arrow downSe fler företag

Agila

- / 5
KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat
ÖversiktLöner
Recensioner
Sök jobb

Om Agila

Texten är tagen från Agilas hemsida.

Agila är ett kvalificerat bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar med läkarbemanning, sjuksköterskebemanning, socionombemanning och lärarbemanning. Med hjälp av vårt kunnande inom vårdbemanning, socionombemanning och lärarbemanning samt marknadens skickligaste konsulter bistår vi våra uppdragsgivare med resurser under perioder med vakanser i den ordinarie personalstyrkan. Vi löser våra uppdragsgivares bemanningsbehov på både lång och kort sikt. Vårt breda utbud av konsulter möjliggör att vi också med kort varsel kan lösa akuta bemanningsbehov.

Agilas huvudkontor finns i Stockholm men verksamheten är rikstäckande i både Sverige och Norge. Vi samarbetar idag med i stort sett alla Sveriges och Norges kommuner och landsting samt ett stort antal privata uppdragsgivare i båda länderna.

Andra topprankade företag i undefined

Har Agila kollektivavtal?

+

Ja, Agila har kollektivavtal!
Läs mer här

Vilka uppdrag har Agila?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Agila. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Agila inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Agila?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 200 konsulter heltid på Agila. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2020 Bemlo