Till huvudsidan

Agila

agila

4.7/5 (33)

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
33
Sök jobb

Betygssätt Agila

Har du erfarenhet av att arbeta på Agila? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Agila.

Gäst
för 2 månader sedan
SSK

Bra kommunikation och måna om att man trivs på uppdragen. Dock ibland lite långsamt när man letar nytt uppdrag, ex får man leta aktivt själv istället för att konsultchefen är "snabb på bollen".

Martina
för ett år sedan
SSK

Jag tycker det är superbra att jobba för Agila så det finns många uppdrag där jag vill arbeta. God kommunikation med min kontaktperson och bra ersättning för det arbete jag utför.

Henke
för ett år sedan
SSK

Fantastiskt bemanningsföretag. Hjälpsamma konsultchefer, god betalning och bra uppdrag! De ansträngde sig mer än vad jag tidigare varit van vid för att tillmötesgå mina önskemål. Supernöjd!

Lena Eriksson
för 2 år sedan
SSK

Kan varmt rekommendera Agila. Tillgängliga, kompetenta, bra boende, professionella på alla sätt. Jonas i Pite' hittar alltid uppdrag som matchar mina önskemål och jag känner stort förtroende för att det blir bra!

Bitten
för 2 år sedan
SSK

Kan varmt rekommendera Agila som företag och Therese, allt fungerar toppen. Lätt komma i kontakt och man får alltid ett fantastiskt fint bemötande och seröst företag. Therese är toppen och allt flyter smidigt, och även att alltid ha samma konsult, som en fin vän. Så glad o nöjd. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️= 5 stjärnor Bitten

Patrik
för 2 år sedan
SSK

Alltid snabb återkoppling och bra uppdrag. Trevliga och tillmötesgående! Löser problem som dyker upp.

Maria Johansson
för 2 år sedan
SSK

Ett trevligt, flexibelt och kompetent företag, som jag känner mig stolt för förtroendet att som sjuksköterska få representera på olika uppdrag inom vården.

Sven Strömgren
för 2 år sedan
SSK

Har arbetat i ca två år åt Agila, måste säga jag är helnöjd. Alltifrån kontaktperson, bemötande och smidighet. Jag kommer definitivt fortsätta arbeta för/åt dem. Det känns i kontakten med dem som om jag är den enda anställde, de bryr sig verkligen på alla sätt. Stort tack och bästa rekommendationer till Jonas, Therese m fl

Nora
för 2 år sedan
SSK

Jag har varit i kontakt med Leo Liljegren som varit helt fantastik på alla sätt. Alltid kommit med perfekta uppdrag och varit supersmidig att komma i kontakt med. Jag har och kommer såklart fortsätta rekommendera vidare Leo till andra.

Lotta Persson
för 2 år sedan
SSK

Har samarbetat mestadels med Agila sedan 2019 vilket känns och är tryggt, pålitligt, generöst och det är alltid med en positiv, smidig kommunikation. Teamet i Piteå är fantastiskt. "Min" konsult chef Susanne är Guld värd.

Jacob Lindroos
för 2 år sedan
SSK

Seriösa och kompetenta konsulter och bra med uppdrag. Aldrig varit några problem utan enkelt och positivt

Helen
för 2 år sedan
SSK

Klart bästa Bemanningsföretaget, " Team Piteå " : Jonas, Therese och Susanne. Hög professionalitet, smidig kommunikation, allt är möjligt; hinder går alltid att lösa. Haft kontakt med Jonas ett antal år, han är något över det vanliga som konsultchef. Bästa tänkbara rekommendationer😊

Linda öberg
för 2 år sedan
SSK

Alltid trevligt och proffesionellt bemötande. De lyssnar verkligen på vad ens behov är och matchar en till bra och roliga utamningar!

Aino Gustafson
för 2 år sedan
SSK

Supertrevligt företag. Jag har bara positiva erfarenheter.

Uno
för 2 år sedan
LÄK

Har alltid fungerat optimalt. Personlig o proffesionell kontakt, bra villkor.

Linn Andersson
för 2 år sedan
SSK

Leo är professionell, kunnig och lyhörd. Han ser till att personliga preferenser uppfylls och är mån om att jag trivs på mina uppdrag.

Fanny Lagerström
för 2 år sedan
SSK

Marcus på Agila är den bästa konsultchefen all times! Han är alltid supertrevlig, engagerad, svarar snabbt när man behöver något och erbjuder alltid välbetalda intressanta uppdrag. Rekommenderar honom varmt!

Tess
för 2 år sedan
SSK

Erbjuder alltid bra och intressanta uppdrag. Konsultchef Leo är alltid så trevlig och engagerad.

Malin
för 2 år sedan
SSK

Supernöjd med Agila, det är för att Leo är en fantastisk konsultchef! Ger alltid återkoppling och är flexibel. Jag vet att jag alltid får hjälp snabbt av honom, går alltid att nå! Toppen

Nathalie
för 2 år sedan
SSK

Trevligt företag, lätta att kommunisera med och lättillgängliga per telefon. Konsultchef Leo är en pärla. Man känner sig uppskattad!

Jens Medom Taleman
för 2 år sedan
SSK

Alltid trevligt bemötande av Leo som fanns tillgänglig och alltid stödjande. Man kände sig inte utlämnad utan visste att de alltid gick att kontakta. Det var roligt att arbeta för dem några veckor och jag gör det gärna igen.

Dina
för 2 år sedan
SSK

Har bara positiva upplevelser av Agila o Maria Lindström är helt fantastisk: alltid lyhörd för mina önskemål , svarar alltid , o är oerhört professionell, serviceminded o försöker alltid få till det allra bästa för mig i min roll som sjuksköterska. Maria är verkligen mån om att jag ska trivas på mina arbetsplatser, o hör sig alltid för o följer upp genom att ringa mig eller mejla med jämna mellanrum. Jag stormtrivs med Maria som konsult för mig!

Gäst
för 2 år sedan
SSK

Ett bra bemanningsföretag som ger uppdrag efter ens önskemål. Leo som konsultchef är ansvarsfull, kunnig, lyhörd och svarar alltid om frågor uppstår!

Angela
för 2 år sedan
SSK

Agila som bemanningsföretag är lyhörda och tillmötesgående med mina önskemål.

Gäst
för 2 år sedan
SSK

Marcus på Agila är en stjärna! Han är trevlig och hjälper mig så att jag får det uppdrag som jag önskar. Han är bäst!

Ann-Sofi Eriksson
för 2 år sedan
SSK

Alltid funnits där som stöd, när jag behövde den. Konkurrenskraftig lön. Alltid ärliga och inte påstridiga, om man inte vill ta uppdraget. Aldrig fel på lönen. Generösa på uppdrag.

Gäst
för 2 år sedan
SSK

Blivit mycket illa behandlad av min konsultchef som ljugit och gått bakom min rygg. Usch kommer aldrig jobba för dem mera.

Kaos M.
för 3 år sedan
SSK

Bryr sig om personalen! Skickar små presenter som överraskning hem. Bra lön och snabb kontakt. Mitt favoritföretag

Gäst
för 3 år sedan
SSK

Jätte bra konsultchef men företaget som stort var mer generösa förr. Dumsnåla i vissa hänseenden.

Stephan
för 3 år sedan
SSK

Mkt bra fgt! Lyhörda, Stort stöd o flexibla. Hög tillgänglighet.

Anna Theresia Qwinth
för 3 år sedan
SSK

Supernöjd med min konsultchef, Charlotta! Lyhörd, Noggrann, positiv & fin i bemötande. AGILA är bra på återkoppling & måna om att det skall fungera väl för alla parter.

Karin
för 3 år sedan
SSK

Alltid bra bemötande av konsultchef. Proffsiga. Aldrig fel på löner. Inget knorrande om man blev sjuk. Jag gillar dom helt enkelt.

Gäst
för 3 år sedan
SSK

inte alls nöjd med konsultchefen jag hade

Rankningslistan

© 2023 Bemlo