arrow downTill huvudsidan

Addus Care

- / 5
0
KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat
ÖversiktLöner
0
Recensioner
Sök jobb

Om Addus Care

Texten är tagen från Addus Cares hemsida.

AddUs Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig.

Som bemanningsresurs så har du frihet att välja hur mycket du vill arbeta, hur lång tid och var du vill. Det gör att du får variation och bygger erfarenhet från olika verksamheter. Om du får de uppdrag du önskar och vi ger dig den service du vill ha så är förutsättningarna goda för att vi ska arbeta tillsammans länge. Det är något som underlättar både din och vår vardag. Du ger oss din tillgänglighet och vi presenterar uppdrag för dig som stämmer så väl med dina önskemål som möjligt.

Därefter ansvarar vi för hela uppdragsprocessen både praktiskt och juridiskt.

AddUs Care erbjuder

Din konsultchef kommer att ge dig all praktisk information om arbetsstället vad gäller adress, arbetstider, kontaktperson, boende med mera. Vi finns där som din backup när du behöver oss! Bokning av boende och resor

  • Bra lön och villkor

  • Försäkring

  • Introduktion när det behövs

  • Utvärdering och uppföljning direkt efter avslutat uppdrag,

  • Kontrakt/avtal enligt gällande kollektivavtal

  • All kontakt med uppdragsgivaren

Andra topprankade företag

Har Addus Care kollektivavtal?

+

Ja, Addus Care har kollektivavtal!
Läs mer här

Vilka uppdrag har Addus Care?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Addus Care. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Addus Care inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Addus Care?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 28 konsulter heltid på Addus Care. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2021 Bemlo