Till huvudsidan

Hedera Nurse

addus-care

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Hedera Nurse

Texten är tagen från Hedera Nurses hemsida

Vårt mål är att vi skall vara det självklara valet för dig som arbetar inom sjukvård och som vill styra när, var och hur mycket du vill arbeta. Vi arbetar med flera olika inriktningar vilket innebär att vi kan erbjuda våra kunder ett brett utbud av kompetens. Som konsult hos oss innebär det att vi kan ge dig möjligheterna att arbeta inom just det område som intresserar dig. Vi utgår från dig och föreslår därefter uppdrag som motsvarar dina önskemål. Har vi inte ett befintligt uppdrag som passar dig just nu arbetar vi fokuserat för att hitta detta. Du är viktigast för oss och vi på Hedera Nurse finns alltid tillgängliga när du behöver oss! Låt oss vara det självklara valet för dig!

Har Hedera Nurse kollektivavtal?

+

Ja – Hedera Nurse har kollektivavtal!
Läs mer här

Vilka uppdrag har Hedera Nurse?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Hedera Nurse. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Hedera Nurse inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Hedera Nurse?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 28 konsulter heltid på Hedera Nurse. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Rankningslistan

© 2023 Bemlo