Till företagslistan

Hedera Nurse

addus-care

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt Hedera Nurse

Har du erfarenhet av att arbeta på Hedera Nurse? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Hedera Nurse.

Jessica
2023-02-10 13:51
SSK

Suzana Dimoska du är en fantastisk konsult chef!! Du finns alltid där för mej, även då jag inte är ute på uppdrag och `"chashar in" utan jämt. Intresserad, lyhörd och angelägen om att det ska bli bra . Detta betyder att jag kan fokusera på det som är viktigt, att göra ett bra jobb. Det känns att du bryr dej. På riktigt. Tack.

Arnela Mesinovic
2023-02-01 10:52
SSK

Jättenöjd! Trevliga, omtänksamma men samtidigt proffsiga konsultchefer! Samtliga som jag har haft har varit toppen (Diana, Suzana, Sabina och nu Sandra). Alltid lätta att nå, förstående och tillmötesgående. Fått gehör för mina önskningar och eventuella problem som tillstött. All kärlek till er🥰

Joakim
2023-01-24 16:22
SSK

Ett mycket seriöst och helt klart det bästa bemanningsföretaget. Dem har också den bästa konsultchefen; Sandra Inderberg, som alltid har koll på läget, återkopplar snabbt och sätter alltid mig som konsult först. Kan inte bli bättre.

Lisen
2022-04-26 19:02
SSK

Bästa bemanningsföretaget🌟🌟🌟 Sabina alltid tillhanda och hjälpsam. Tryggt och seriöst företag🌟🌟🌟🙏

Åsa
2022-04-19 17:33
SSK

Är väldigt nöjd med Hedera och konsultcheferna som är tillmötesgående och lyhörda. De ställer alltid upp på konsulten och tillser önskemål angående tider och önskan om tjänstgöringsgrad. Trevliga och hör av sig regelbundet.

Gabriella
2022-04-07 13:41
SSK

Trevliga och närvarande konsultchefer som återkopplar snabbt. Ordning och reda. Tryggt och seriöst bolag.

Maria S
2022-03-25 12:12
SSK

Bemanningsbranschens Bästa Konsultchef Suzana Dimoska besitter stor kunskap och kompetens vad gäller vårdbemanning! Hon är otroligt professionell, tillmötesgående och flexibel. Hon är tillgänglig och lyhörd, matchar mina uppdrag mot alla mina önskemål och jag har känt mig sedd och uppskattad sedan min första kontakt med Hedera Nurse.

Maria T
2022-03-16 10:34
SSK

Min konsultchef, Suzana Dimoska, är oerhört lyhörd och mån om att det är konsultens önskemål som ska mötas inför varje ny avtalsperiod. Suzana står ALLTID på konsultens sida. Suzana ser även till att jag som konsult har möjlighet att arbeta precis den tjänstgöringsgrad jag själv önskar, hur mycket eller lite tid det än handlar om. Hedera Nurse bjuder regelbundet in sina konsulter till mingel (alltid uppskattat att träffa andra kollegor i branschen och inspireras av andras arbetssätt) och visar mycket fin uppskattning för väl genomfört arbete. Jag känner mig väldigt väl omhändertagen och kan varmt rekommendera Suzana Dimoska och Hedera Nurse!

Jinous Andersson
2022-03-04 12:34
SSK

Bästa Konsultchef Suzana Dimoska i Göteborg sitter inte bara med en fördjupad kunskap och kompetens inom vården utan hon är ödmjuk, tillitsfull, flexibel, anträffbar och inte minst snabb med återkoppling, lösningsorienterad och omtänksam.

Gabrielle
2020-01-07 11:44
SSK

Har jobbat för Addus Care genom flera uppdrag och varit supernöjd. Sabina är en klippa som hör av sig och stämmer av att allt går bra, är trevlig, tillmötesgående och personlig. Tyvärr är lönen inte den högsta men finns mycket annat som är bra. Tryggt, familjärt företag som är mån om sina anställda.

Sara
2019-09-25 17:41
SSK

Arbetat på ett par olika bemanningsföretag när jag fastnade för Addus. Har haft kontakt med flera av de som jobbar där och alla är mycket trevliga, proffessionella och tillmötesgående. Kan rekommendera dem.

Anna
2019-09-24 17:47
SSK

Lätta att nå, tät kontakt med Konsultchef . Bra, varierande uppdrag , seriösa i allt

Saga
2019-09-23 16:12
SSK

Erbjuder tyvärr för låga löner. Litet bemanningsföretag men upplever att konsultcheferna är trevliga och tillmötesgående.

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo