Bemlo donerar 10kr för varje rapporterad lön till Läkare Utan Gränser 🎉

Till förmån för äkare utan gränser

Lönestatistik för sjuksköterska i Norrbotten, bemanning

Här kan du se de löner som andra bemanningssjuksköterskor rapporterat in via Bemlo.

Yrke
SpecialiseringGrundlön för legitimerad i Sverige
(inkl. semesterersättning)

Hur ska jag tolka siffrorna?

+

Siffrorna ovan är rapporterade grundlöner exklusive OB-tillägg. I siffrorna tas heller inte hänsyn till eventuella förmåner, erfarenhet, villkor för tjänstepension eller vilka arbetsplatser uppdragen utförts på.

Av dessa anledningar bör du inte se siffrorna som en exakt representation av vad du borde tjäna utan snarare som ett hjälpmedel för att avgöra om ett erbjudande är rimligt eller ej.

Varför saknas min region/specialisering i listan?

+

Vi visar endast statistik om vi har tillräckligt med data för att statistiken ska vara intressant. För regioner och speciliseringar där vi endast har enstaka rapporterade löner visar vi alltså inte statistiken.

Om du inte har rapporterat din lön ännu, gör gärna det i formuläret ovan! Och berätta gärna för dina kollegor att de kan göra samma sak. På så sätt kan vi snabbare visa statistik i fler regioner och för fler specialiseringar!

Finns det mer detaljer?

+

Vad har andra vårdkonsulter för OB-tillägg? Har de tjänstepension? Och hur stor roll spelar egentligen erfarenheten för lönen? Vi kommer att fortsätta göra denna sida ännu mer informativ! Om du har några synpunkter på innehållet eller några önskemål om vad du vill se, är det bara att maila oss på info@bemlo.se

Vad är lönen för en sjuksköterska på ett bemanningsföretag?

+

Inrapporterade löner från sjuksköterskor

Lönestatistik i andra regioner

BlekingeDalarnaGotlandGävleborgHallandJämtland HärjedalenJönköpings länKalmar länKronobergNorrbottenSkåneStockholmSörmlandUppsalaVärmlandVästerbottenVästernorrlandVästmanlandVästra GötalandsregionenÖrebro länÖstergötland

Jämför 80+ bemanningsföretag för sjuksköterskor!

Läs recensioner av andra sjuksköterskor
Se information om löner och förmåner
Skicka enkelt intresseanmälan till företag
Jämför företag
Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo