Till företagslistan

Visitet

visitet

/5

KollektivavtalKollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Lediga jobb
Nytt!

Visitet är ett bemanningsbolag i den mindre storleken, men vi har mångårig erfarenhet av kliniskt arbete inom både offentlig och privat verksamhet. Vi har kollektivavtal för din trygghet som konsult. Vi arbetar för att hitta den bästa lösningen utifrån dina önskemål. Vårt mål är att du alltid ska känna dig nöjd och väl bemött. Du kan alltid nå oss via mail, telefon eller via hemsidan för snabb återkoppling. Vi finns tillgängliga för dig innan, under och efter ett avslutat uppdrag. Uppstår det problem under ett uppdrag finns vi där för att hitta en lösning.

Vi tror att en arbetsgivare som står för enkelhet och flexibilitet blir en arbetsgivare som får förtroende och uppskattning. En arbetsgivare som är uppskattad av medarbetare har större möjlighet att bli en arbetsgivare med nöjda samarbetspartners.

Vi jobbar för att skräddarsy en arbetssituation efter dina önskemål. Kanske är det tiden du prioriterar, att ha möjligheten att jobba mindre men ändå ha en bra lön. Du kanske har fritidsintressen som följer årstiderna. Har du kanske gått i pension men vill fortsätta arbeta på dina villkor. Du kanske vill fortsätta arbeta heltid men med en lön som du faktiskt är värd. Hos oss kan du välja att arbeta extra, heltid eller deltid. Vi har uppdrag över i stort sett hela landet. Vi hjälper dig med det praktiska som resor och boende under uppdragstiden.

Lösningen hittar du tillsammans med oss på Visitet. Kontakta oss redan idag. info@visitet.se, www.visitet.se

Har Visitet kollektivavtal?

+

Ja – Visitet har kollektivavtal!
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Visitet?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 5 konsulter heltid på Visitet. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo