Sjuksköterska / Läkare
arrow downTill huvudsidan

Svensk Vårdsupport

- / 5
KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat
ÖversiktLöner
Recensioner
Sök jobb

Om Svensk Vårdsupport

Texten är tagen från Svensk Vårdsupports hemsida.

Trygghet och erfarenhet

Vi möjliggör för alla att arbeta på sina egna villkor vilket vi tror är nyckeln till en god sjukvård och välfärd. Oavsett om du vill arbeta mycket eller lite och oavsett om förändringar uppstår möjliggör vi för dig att bidra och utvecklas i din yrkesroll – på dina villkor.

Flexibilitet och service

Vi erbjuder vår personal rikstäckande utbud av uppdrag och goda villkor. Som anställd hos oss får du en personlig konsultchef som jobbar för dig med att hitta och boka dig på ditt drömuppdrag och sedan bistå dig med allt från bokning av boenden och resor till stöd under uppdraget. Vi finns alltid tillgängliga 24/7, både på telefon och för personliga möten på plats.

Kunskap och fortbildning

Som konsult hos oss blir du en del av ett nätverk av erfarna och målmedvetna konsulter som alla strävar för att skapa vårdkvalitet och engagerande arbetsplatser. Du står aldrig ensam på ditt uppdrag utan har tillgång till medicinsk och yrkesmässig kompetens för stöd eller som bollplank direkt genom oss och våra medicinska rådgivare. Vi erbjuder även fortbildningsplaner och en gedigen kunskapsbank inom ditt verksamhetsområde.

Andra topprankade företag i undefined

Har Svensk Vårdsupport kollektivavtal?

+

Nej, Svensk Vårdsupport har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Svensk Vårdsupport?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Svensk Vårdsupport. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Svensk Vårdsupport inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Svensk Vårdsupport?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 92 konsulter heltid på Svensk Vårdsupport. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2021 Bemlo