Till företagslistan

Vårdlänken

vardlanken

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt Vårdlänken

Har du erfarenhet av att arbeta på Vårdlänken? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Vårdlänken.

Gäst
2023-03-06 09:56
SSK

Jobbade på Vårdlänken som konsultchef. Alla som arbetade där som konsultchef/rekryterare under min tid har slutat. Personen som driver företaget har ett extremt kontrollbehov och skapade en mycket jobbig känsla där.

Hanna
2021-11-04 15:14
SSK

Alltid vänligt och hjälpsamt bemötande av konsultchef, som är lyhörd och ger återkoppling under och efter uppdrag. Det är oftast lättare att få långtidsuppdrag, men om man önskar att arbeta endast några dagar ibland, så försöker chefen ändå att alltid lösa med uppdrag. Vårdlänken har även kollektivavtal och betalar in tjänstepension, vilket är en trygghet!

Laina
2021-11-04 15:09
SSK

Har haft olika, roliga uppdrag både långa och kort via Vårdlänken. Började för många år sedan att jobba via dem inom hemsjukvård. På senare år har jag haft längre uppdrag inom olika branscher såsom försäkringsbolag och företagshälsovård. Jag har arbetat i bla Småland och vid uppdrag som inte är på hemort har Vårdlänken alltid ordnat med bra boenden. Jag har sett hur Vårdlänken vuxit men fortfarande har kvar det ”lilla” företagets kultur genom att ta väl hand om sina konsulter. Vi uppskattas vid alla större högtider med presenter, blommor mm. De ordnar med föreläsningar och kortare utbildningar så du känner dig uppdaterad. Under uppdragens gång ringer alltid din konsultchef och hör hur det går. Om du trivs och blir väl omhändertagen. De hör även efter om uppdragsgivaren är nöjd. Vårdlänken har konkurrenskraftiga löner. Vårdlänken har olika uppdrag och de matchar dig mot det som passar dig. Du behöver aldrig känna dig ensam utan känner alltid att du har din konsultchef i ”ryggen”.

Sven
2021-03-17 21:04
SSK

Hade kontakt med dom och skickade in alla papper de efterfrågade. Hade även en längre intervju med en av deras konsultchefer. Dom lovade att återkomma men har fortfarande inte hört ett ord från dom. Tråkigt, det minsta man kan begära är att man hör av sig som överenskommet. Gick till ett annat bemanningsföretag som jag nu arbetar för.

Gäst
2019-10-20 16:12
SSK

Trevliga konsultchefer, återkoppling under och efter uppdrag, löser problem snabbt och bra, uppskattning som konsult

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo