Till företagslistan

Vårdkuriren

vardkurien

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt Vårdkuriren

Har du erfarenhet av att arbeta på Vårdkuriren? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Vårdkuriren.

Selda
2024-07-10 14:02
SSK

Jag har jobbat med Vårdkuriren 2,5 år. Det är bästa företag som jag har upplevt. Min konsultchef Peter är bäst 👍. Han ordnar allt såsom boendet, resan, betalar lönen i god tid, när man ringer svarar på en gång, man kan bolla tankar, åsikter med honom. Jag kände mig som hemma när jag jobbade med Vårdkuriren. Det är en pålitlig företag. Jag har jobbat också med andra företag, men jag har inte haft bra. Vårdkuriren är bäst. Varmt rekommenderar. Tack för alla dessa underbara år. Ni är fantastiska människor som jobbar på Vårdkuriren. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍👍👍🙏🙏🙏💐🌺🌷🌹🌸💙💚🩷❤️‍🔥💕💜❤️💝🧡😍😍😍🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶

Malin
2022-04-26 14:50
SSK

Jobbat med Malin på Vårdkuriren, jättebra engagemang och ser alltid till att man är nöjd och glad. Fått blommor på min födelsedag, och många andra små saker som gör att man känner sig uppskattad.

Anonym
2022-01-18 12:32
SSK

Fick en sjukt engagerad konsultchef, Nadia, eller det var i alla fall vad jag trodde. Fram tills kontraktet var påskriven svarade hon i telefonen nästan oavsett när jag ringde. Lovade att fixa saker och se till att allt blev bra inför uppdraget. Låg ersättning men boendet skulle ingå så var väl "okej" med detta. När kontraktet väl var påskrivet gick konsultchefen inte att få tag på. Kunde ta flera dagar trots upprepade försök till kontakt och vädjan till att bli uppringd. Blev problem med boendet som hon lovade att fixa, men löste sig inte under hela uppdraget och fick heller ingen återkoppling om att hon ens försökt lösa problemet. När uppdraget var slut bad jag om återkoppling samt möjlighet till nytt uppdrag men fick inte heller då svar. Tillslut hörde hon av sig med nytt uppdrag, vi kom överens om lön och allt verkade vara bra. Sedan kom kontraktet och det vi bestämt via telefonen var inte samma som på kontraktet. Vid kontakt påtalade hon att hon blandat ihop uppdragen och att den lönen vi avtalat inte var aktuellt. Var då på plats utanför kunden och skulle precis gå in. Vägrade gå in förrän de löste problemet och tillslut med minuten kvar till starttid gick de med på den avtalade lönen. Sedan kom första lönen och då betalades den icke avtalade timlönen ut ändå. Löste sig i efterhand men vilket onödigt krångel. Extremt oseriös konsultchef som tyvärr gett mig en väldigt negativ bild av Vårdkuriren som företag. Skulle ALDRIG rekommendera detta bolag på grund av denna konsultchef. Fick även höra av kunder att de inte kunde få tag i min konsultchef trots upprepade försök.

Martin
2021-12-07 13:49
SSK

Otroligt proffsiga. Kan rekommendera att arbeta för detta företag.

Matilda
2021-11-09 17:59
SSK

Har så fina erfarenheter av Vårdkuriren. Min kontaktperson Carl-Johan har varit mycket tillmötesgående och engagerad samt att vi kontinuerligt har haft god kontakt. Kan varmt rekommendera Vårdkuriren till andra!

Caroline Larsson
2021-09-11 10:45
SSK

Se upp! Betalar betydligt mindre än andra företag.Jag skrev ett personligt Mail till marknadschefen,han hörde inte ens av sig! Dåligt!!

Besviken
2021-07-25 09:34
SSK

Inte seriöst bolag. Betalar inte ut lön efter överenskommelse. Utlägg för boende eller resa betalas inte ut. Väntat 3 månader på pengarna. Lovar utbetalning men inget händer. Glöms bort eller så frångår de överenskommelse om intervall för lön. Gått minus i inkomst på att jobba åt detta bolaget.

Gabriela
2021-06-22 21:37
SSK

Mycket bra arbetsgivare, helt ny inom bemanningen. Laureta är duktig och ringer upp så fort man har frågor och funderingar. Har känts otroligt tryggt att veta att man kan nå henne snabbt om man skulle behöva det. Otroligt nöjd 🌺

Donya Shwan
2021-06-21 19:08
SSK

Inte mycket erfarenhet än. Men änsålånge helt okej!

Amanda
2021-06-21 11:20
SSK

Laureta är väldigt lyhörd och förstående. Känns som en väldigt seriös och trygg arbetsgivare! Rekommenderar starkt!

"Ross"
2021-06-21 11:07
SSK

Mycket bra bolag. Jobbat för de föra sommaren och även nu i sommar. Har bara bra att säga. Även om problem uppstår löser de det. Har laureta som kontaktperson som är mycket tillmötesgående och löser problem oavsett dag. Kan lyssna på dig och anpassa efter dina behov.

Muna
2021-06-15 09:28
SSK

Bra arbetsgivare, Laureta hjälpte mig med allt kring jobbet. Grym är hon🙏🏾🙏🏾

Brita
2021-04-14 10:20
SSK

mycket gott samarbete! Arbetat med dem i flera månader nu och har inga planer på att gå till något annat bolag. PS har testat andra bolag innan.

Per Häggström
2021-03-31 20:37
LÄK

Vårdkuriren och Laureta är bra Lyhörda. Vänliga. Kompetenta

Krystian.
2021-03-30 15:40
SSK

Hej. Jag har jobbat för vårdkuriren sedan några månader och har mycket bra erfarenhet och bara bra intryck av detta företag. Min kontaktperson Laureta har visat sig vara mycket trevlig och tillmötesgående person. Det som jag gillar hos henne är att hon alltid är tillgänglig och respektfull. Jag tycker också att de betalar bra för ditt jobb.

Andriette Westlund
2021-03-30 14:02
SSK

Hej Jag har haft en hel del konsulenter genom åren. Jag kan säga att Laurett är den bästa av alla. Hon håller kontakt med mig och frågar hur jag har det på min arbetsplats med jämna mellan rum under pågående uppdrag. Många andra slutar att höra av sig när avtalet är skrivet och kan höra av sig när det börjar bli dags för nästa. Laurette skiljer sig från andra då hon är mån om att jag har det bra under hela uppdraget. Jag känner mig trygg med Laurette då jag verkligen känner att jag har en arbets/uppdragsgivare med mig genom hela uppdraget och inte står helt ensam på nya arbetsplatser varje gång. Laurette är mitt ankare som gör att jag känner tillhörighet till något och inte bara är en dagslända även om jag har valt det arbetslivet själv. Jag kan varmt rekommendera er att välja Laurette som er konsulent hon kommer att vara med er i vått och torrt. Vänligen Andriette

Naim
2021-03-30 10:39
LÄK

Väl organiserade samt lojala. Söker ni uppdrag så är det vårdkuriren ni ska vända er till.

Lara
2021-03-30 09:24
SSK

Trivs mycket bra med Laureta som är verkligen kompetent och ger trygghet till mig! Hon tar sitt fulla ansvar då hon skickar mig på uppdrag! Lyhörd och trevlig! Jag trivs överlag med Vårdkuriren!💐💐🤩

Adil Bajrami
2021-03-30 07:52
SSK

Mycket bra samarbete med Laureta Gergurri. Deras ekonomiavdelning/löneansvarig kan jag tyvärr inte bedöma positivt.

Charlotte
2021-03-30 06:52
SSK

Min konsultchef Laureta är engagerad, lyhörd och lyckas hitta perfekta uppdrag till mig.

Senad
2021-03-29 14:30
LÄK

Ofta tillgänglig, ger snabba svar och bra på att hitta uppdrag.

Zoja Strid
2021-03-29 14:27
SSK

Trivs mycket bra med Laureta som är verkligen kompetent och ger trygghet till mig! Hon tar sitt fulla ansvar då hon skickar mig på uppdrag! Lyhörd och trevlig! Jag trivs överlag med Vårdkuriren!

Jenny
2021-03-22 07:13
SSK

Är jättenöjd att jag provade på att arbeta för Vårdkuriren. Min kontaktperson Alan är lätt att få tag på och mycket hjälpsam.

Nina
2021-03-12 15:47
SSK

Trivs bra med min konsultchef, lätt att nå och snabb på att hitta nya uppdrag.

Milla
2021-03-11 16:35
SSK

Blev uppringd av Adam på Vårdkuriren och erbjuden uppdrag på vc. Mycket trevligt och glatt bemötande 👍 Snabb återkoppling dessutom👏 Ska börja uppdraget v 17 så det ska bli spännande hur allt kommer flyta på!!! Börjat BRA❣️❣️❣️

Kjell
2021-02-24 15:59
SSK

Lätt att komma i kontakt med kontaktpersonen, ordnade bra lägenheten och introduktion.

Katarina
2021-02-06 22:55
SSK

Fick uppdrag av ***** i mitten av november 2020, första lönen misstämde med 20 h för lite, detta skulle åtgärdas och det kom en utbetalning som ej heller var korrekt flera timmar saknades fortfarande. I början på januari fick jag lön för hela december, där saknades lön för 101 h! Väldigt dåliga lönespecifikationer, och jag fick för låg OB-ersättning samt ej heller för alla timmar. Har fortfarande ej fått full betalning för mitt uppdrag som avslutades 1/1, detta trots jag blivit lovad få slutbetalning i föregående vecka. Det har varit väldigt obehagligt upptäcka ***** hållt inne halva min lön för december månad och han har också blivit irriterad på mej när jag säger jag är oförstående till varför de inte betalar ut enligt det jag rapporterat in, det är ju enkelt. Han t o m bad mej skicka in igen de timmar jag arbetat, vilket krävde jag satt och dokumenterade all arbetad tid igen, trots att uppgifterna finns i systemet krävdes detta. Nu är ärendet för min lön överlämnat till en ********* som säger att han ska ordna upp det, han säger att han är revisor. Jag sade att man behöver inte vara revisor för att betala ut rätt lön, allt finns angivet i mitt anställningsavtal och arbetad tid är inlämnad. De verkar inte klara av simpla uträkningar för lön, det är ju alls inte svårt, därför är det mer troliga att de satt i system att behålla stora delar av min lön, väldigt obehagligt.

Angelica Sandström
2020-11-20 07:14
SSK

Hej ! Jag jobbar i dagsläget för Vårdkuriren via konsuktchef Robin Sinclar ( Nadia och Viktoria) . Jag känner mig oerhört glad och tacksam över ett fantastiskt fint sammarbete ffa med Robin och Nadia som backar mig i alla lägen, peppar, stöttar och står upp för mina rättigheter samt ser till att alltid ge mig de bästa möjliga förutsättningarna att trivas med mina nya uppdrag oavsett vart jag jobbar... Jag kan med varm hand på hjärtat att detta är unikt och ngt som gör att jag stannar kvar som distriktssköterska med 16 års yrkeserfarenhet på just Vårdkuriren... Tillsammans är vi grymma och gör alltid vårt bästa - Både konsultchef och jag som distriktssköterska på uppdrag av Vårdkuriren! 🙌🥰 ❤💜💙💚💛🧡

Kenneth
2020-11-19 15:21
SSK

Har fungerat bra för mig. Bra kontakt med konsultchefen. Snabb återkoppling. Lön utbetald enligt löfte och i tid.

Amy
2020-11-18 19:50
SSK

Har haft Malin Friis som konsultchef på Vårdkuriren, vilket jag kan rekommendera varmt! Har fungerat bättre än på något annat bemanningsföretag! Enormt trevlig, alltid snabb återkoppling, lyhörd och hjälpsam! Tycker hon varit fantastisk helt enkelt och är värd att hylla!

Nicolae Gurau
2020-11-18 18:58
LÄK

Hej,till alla intresserade! Jag rekommenderades söka uppdrag,via Vårdkuriren,av en kollega,i somras.Jag fick komma i kontakt med en kvinllig konsultchef,som trots en ung ålder,hon verkade vara mycket duktig och kunna utöva empati,på det lämpligaste sättet,när vi pratades vid!Jag vill säga att jag fick mer av hjälpen än jag hade förväntat mig(när jag jämförde med andra konsulter,på olika bemanningsföretag)och hon,verkligen, ansträngde sig för att lyckas skaffa ett jobb åt min förmån.Jag vill fortsätta samarbeta med henne (antagligen,får jag ej uppge namnet!) till en ömsesidig vinst!Jag utmanar mina läkarkollegor att våga uppleva en ny erfarenhet i den enformiga bemanningsmarknaden! Stockholm,20201118

Gäst
2020-11-18 16:45
LÄK

Tja! Jag har haft än så länge en fantastiskt bra och transparent samarbeta med Vårdkuriren. Framförallt min konsultchef Laureta Gerguri som varit tillmötesgående på alla sätt. Rekommenderar varmt Vårdkuriren till andra medarbetare.

Monika
2020-11-16 17:00
SSK

Har arbetat med Vårdkurien sen i början av maj. Vad gäller löneutbetalningar och respons samt stöttning av sin konsult finns det inget att anmärka på. Schemat, lönen och utbetalningsdag har inte varit ett krångel för mig. Arbetar än idag med Vårdkuriren som min uppdragsgivare. Kan varmt rekommenderas till er andra SSK som söker uppdrag runt om i Sverige.

Gäst
2020-08-26 12:24
SSK

Varning Undvik, arbetade för dem i ca 2,5 månader krångel rakt igenom. Konsultchef som lovar kolla upp saker men återkopplar aldrig. Fick inte ens rätt adress till stället jag skulle till eller något korrekt schema. Även kunde visade sitt missnöje om återkopplingar så man fick skämmas på sitt uppdrag. Konsultchef som ej svarar på mail, sms eller samtal. Fick inte lön förens efter flertalet påtryckningar 6 veckor efter start, trots man i avtalet lovat lön var 14de dag. Fel löner utbetaldes också, även för mycket skatt och för lite ob. Eftersom jag ej fick lön från början som utlovades betalade således ut alla löner under samma månad? vilket resultera i skyhög skatt.!!! Omorganisation kalla man det från företagets sida. Fick mejl om det då flertalet reagerat som tidigare recensenter skrivit. Fortfarande ej fått återkoppling om löner etc. Fick även byta konsultchef hjälpte föga, gamla konsultchefen börja messa och ringa på obekväma tider om andra jobb, trots tillsägelse från nya konsultchef samt vd.. .. väldigt oseriösa! Bytte bolag direkt när uppdraget var slut trots att det även försökte få mig stanna med att öka min timlön med 100SEK/h om jag skulle kunna tänka mig fortsätta, blankt NEJ! Aldrig mer!

Gäst
2020-08-07 13:13
SSK

Bra pålitligt företag. Med bra lön. Löneutbetalningarna fungerade utmärkt kom i tid och stämde med arbetat tid och överenskommen lön. Uppskattar sina konsultsköterskor. Du får hjälp och stöd hela vägen. Bra och många uppdrag att välja mellan. Skulle rekommendera dem verkligen.

Gäst
2020-07-13 07:53
SSK

Vårdkuriren funkar bra för mig. Bra boende och snabb återkoppling.

Susan, Nava gruppen AB
2020-07-10 18:22
SSK

Jag började hos Vårdkuriren april 2019. Vårdkuriren var/är ett givet val av vårdbemanning för mig. Jag hade höga förväntningar på vad Vårdkuriren Skulle leverera och Vårdkuriren gjorde precis enligt mina förväntningar. De är alltid tillgängliga, svarar alltid på alla frågor och funderingar som dyker upp under tidens gång. Snabba återkopplingar. Gott om erfarenhet och expertis inom alla områden. Ordning & reda. Flexibla, proffsiga, engagerade och drivna personal. Jag har fått olika uppdrag från Vårdkuriren som har fungerat klockrent både med uppdragen och med faktureringen. Vårdkuriren rekommenderas varmt till konsulter och verksamheter i behov av vårdpersonal. Allt gott/Susan Nava gruppen AB

Charlotte
2020-07-10 14:21
SSK

Jag är jättenöjd med Vårdkuriren, arbetat för dem i snart ett år. Har tidigare jobbat för flera olika bolag men är absolut nöjdast med detta. Har en konsultchef som bryr sig och är lätt att få tag på. Mina krav och önskemål tillmötesgås utan problem. Aldrig haft problem med utbetalningar. Rekommenderar varmt Vårdkuriren!

Jonathan
2020-07-07 00:48
SSK

Varning. Jag började med här företaget i Januari då jag kände till konsultchefen. Efter ett tillsynes bra avtal fick jag direkt veta att min konsultchef hade fått sparken och en ny efterträdare dök upp i telefon utan förvarning. Jag fick då börja om min relation, brukar inte vara hela världen för det. Januari och februari gick – lönerna enligt deras program var märkliga – svåra att utläsa då all OB tid ej gick att granska. Jag jobbar bara natt så de är rätt viktigt. Lönen började avvika och utbetalningar kom senare vilket ledde till flera samtal och justeringar. Fortsatt oklart om allt stämde, så jag börjde noggrant föra journal och tabell på nätterna och lönen. Brutto/netton för min egen skull. De som blev ännu klurigt var att semester ersättningen las på i efterhand på lönespec och inte i programmet direkt. Pensionen syns inte på vare sig programmet eller lönen spec hur dom utförde avsättningen. Skulle de vara brutto växling eller inte via pensionen förekomma inte tydligt. De blev rörigt. Svårt att ta del av uträkningar. Man tog i februari/mars bort fördelen som konsult att avläsa antal kronor man fick betalt i programmet för antal tid man jobbat. De enda som fanns var en kort tidsbegränsad angiven tid du kunde läsa. Snart hade du bara ditt egna schema att läsa. Lönespec angav dock antal arbetade timmar. Sedan började man betala ut 2 x i månaden och delade upp månader vilket blev väldigt rörigt, här hävdar man att de var av Skatteverkets krav. Pensionen hade man heller inte riktigt varit tydlig med(mitt fel skulle tagit reda på) att de skulle betalas 1x om året till utvald bank. VDn Stefan var dock tillmötes gående om att byta till var 6:e månad men skrev inget formellt om detta. Bara mail/telefonsamtal. Fortsatt rörigt. Detta ledde återigen till ifrågasättningar från företaget när detta skulle ske då man uppgav att man inte mindes, men tillslut såg en anteckning om detta. Tur. Fortsatt väntande på pensionsinsättningen. Många samtal och meddelanden med konversation samt extra tid fick läggas hos konsulten för att avgöra om lönen var rätt. Lönen stämde i slutändan inte, fattades ca 15000 brutto vart dessa tog vägen. Möte med VDn som inte var insatt i problematik försökte sig skapa en direkt uppfattning under mötet men slutade bara med att VDn försökte köra över konsulten. Vidare hade konsulten pekat på avtalet inte att uppfylls och att VDn hävdade att man ändrat avtalet och konsulten skulle få 50kr/mindre natt. Här försökte konsultchefen också hävda att man ändrat avtalet i ett muntligt avtal som jag inte kände till, de enda som var sagt var att de skulle betalas och att företaget fick stå för det. Man släppte dock de då de inte fanns en muntlig överenskommelse på ändring då inget avtal på fanns signerat. Tur. Men fortsatt oklart om jag får dessa pengar. VDn tror fortfarande inte på mig medans man inte direkt hävdar att jag har fel i mina uträkningar men att systemet ändå inte kan ha fel. Vilket är ironiskt. Försöker få dem att göra en redogörelse kring hur dom räknar men uteblir utan svar nu efter mötet. Blir heller inte bra med rykten om konsultchefer som slutar på grund av att man misstänker fiffel. I framtiden kommer jag undvika företag utan bra recensioner eller nya företag. Tar hellre lite mindre lön så länge avtalet uppträdhålls. Som tidigare kommentarer så känner man igen sig i dålig återkoppling – svarstid – tillgängligheten– sätta konsulten i centrum – professionella framförhållningar och beteende svagheter. Inger lågt förtroende även om konsultchefen vill dig väl och säger fina ord för att man är väldigt självständig på jobbet. Här behövs kompensation om de ska vara såhär struligt men inte alltid säkert de räcker. Avtalet uppträdhålls ej.

Camilla
2020-06-28 11:29
SSK

Undvik! Jobbat för dem i ett halvår och det är krångel varenda månad med lönen! Konsultchef som lovar kolla upp saker men skiter i det, svarar inte på Mail, sms eller samtal. Känns oseriösa! Byter bolag direkt när mitt uppdrag löper ut!

Gäst
2020-06-25 08:11
SSK

Kommunikation och återkoppling under all kritik! Felaktig löneutbetalning vid flera tillfällen samt utebliven ob ersättning. Rekommenderas absolut inte!

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo