Till företagslistan

Vård från hjärtat

vard-fran-hjartat

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Vård från hjärtat

Texten är tagen från Vård från hjärtats hemsida

Vård från hjärtat. Personlig vårdbemanning med stort hjärta!

Vi är ett litet företag, grundat av erfarna sjuksköterskor med lång branscherfarenhet. Med vår omfattande kunskap förstår vi precis vad vårdpersonal behöver för att trivas på sina arbetsplatser. Vårt mål är att hjälpa varje individ på ett personligt sätt och inrikta oss på deras unika behov. Vi inser att lyhördhet och kommunikation är oerhört viktiga komponenter.

När du väljer att ansluta till oss som din arbetsgivare, får du en engagerad konsultchef som alltid finns tillgänglig, oavsett tiden på dygnet. Vi är medvetna om hur betydelsefullt det är med snabba och tydliga svar utan onödig väntan. Vi erbjuder attraktiva löner, pensionsförmåner och försäkringar från din första arbetsdag, tillsammans med en mängd andra fördelar. Hos oss får du helt enkelt bara fördelar! 

Vi värdesätter ärlighet, förståelse och öppenhet gentemot alla våra konsulter. Vår strävan är att varje konsult ska känna sig uppskattad för det arbete de utför. Sammanfattningsvis vill vi erbjuda en mer personlig kontakt med våra konsulter, något vi ofta har upplevt saknas i branschen. Man får inte glömma att allt vi gör och säger kommer direkt ”från hjärtat"! Vill du veta mer? Ta gärna en titt på vår hemsida: https://vardfranhjartat.se/ 

Har Vård från hjärtat kollektivavtal?

+

Nej – Vård från hjärtat har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Vård från hjärtat?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 5 konsulter heltid på Vård från hjärtat. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo