Till företagslistan

Vacant

vacant

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt Vacant

Har du erfarenhet av att arbeta på Vacant? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Vacant.

Gäst
2024-05-01 22:24
USK

Akta er! Sämsta boendet, ingen som helst uppföljning/omtanke från min såkallade ”kontaktperson” angående hur jag trivs på uppdraget osv…ifrågasättande när man lämnar in kvitto för ersättning och får inte övertid när jag går ut extra pass…

Gäst
2023-02-09 20:11
SSK

Akta er för detta företag. Inbokad på uppdrag och 1 v innan fick jag ta kontakt för resa och boende och fick då svaret att jag inte var inbokad. Lovad att bli uppringd av VD’n, men ingen återkoppling alls. Otrevligt bemött, ingen förklaring till händelsen.

Lars
2022-12-18 11:15
SSK

Bra betalt, men många felaktiga löneutbetalningar, sunkigt boende långt från arbetsplatsen. Fick ingen ersättning för de mil jag fick köra från bostad till arbetet.(5 mil tor) När kontaktpersonen var ledig fick man en ersättare som inte brydde sig och som inte hörde av sig.

Maria
2021-08-04 13:23
SSK

En gång och aldrig mer. Dålig återkoppling, får tjata på svar gällande boende, lön. Spydiga svar tillbaka från konsultchef. Missuppfattar mail och slår tillbaka på dig själv. Uppdrag som avslutas i förtid utan att info ges. Dock bra lön.

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo