Till huvudsidan

Vacant

vacant

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Vacant

Texten är tagen från Vacants hemsida

Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag för vårdpersonal med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar till sjukhus, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige.

Vi etablerades i Sverige 2019, och vi ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i vårdbranschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan juli 2000.

Vacant Vårdbemanning drivs av vårdpersonal med lång erfarenhet från vårdbranschen. Detta underlättar förståelsen för kundernas behov och försäkrar att vi uppfyller de krav varje kund ställer. Det möjliggör även att vi lätt kan sålla ut och matcha den kompetens samt de personliga egenskaper som krävs vid varje bemanning eller rekrytering.

Vacant har även uppdrag i bland annat Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Ålesund, Sør-Varanger, Øvre- og Nedre Romerike.

Har Vacant kollektivavtal?

+

Nej – Vacant har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Vacant?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Vacant. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Vacant inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Vacant?

+

Vi har tyvärr inte denna information.
Läs mer här

Rankningslistan

© 2023 Bemlo