Till huvudsidan

UR Care

ur-care

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Välkomna till UR Care

Modern vårdbemanning med fokus på konsulten.

Vi jobbar för att skapa en meningsfull arbetsmiljö för dig som sjuksköterska, läkare och undersköterska. Vi vet att bra personal ska omfamnas med gott ledarskap, möjligheter och omsorg. Det är en självklarhet för oss! UR CARE är grundat av en sjuksköterska med egen erfarenhet från vården och en vilja till att förbättra.

Förmåner hos UR Care

Konkurrenskraftig lön Ersättningen är en viktig del. När du arbetar som konsult hos oss erbjuds du alltid en konkurrenskraftig lön. Du har även möjlighet att ta del av vårt bonusprogram för konsulter för att själv påverka din lön.

Vi bryr oss om vår personal Du är alltid rätt försäkrad när du arbetar som konsult oss hos. Utöver den obligatoriska yrkesförsäkringen erbjuds du även en olycksfallsförsäkring för dygnets alla timmar, livförsäkring och sjukförsäkring. Vi arbetar utifrån en kollektivavtalsliknande anställningsform.

Din hälsa är viktig. Hos oss har du möjlighet att ta del av friskvårdsbidrag.

Framtid och utveckling Alla har olika framtidsplaner och vi är därför flexibla för att just du ska arbeta efter rätt förutsättningar. Vi erbjuder kollektivavtalsliknande tjänstepension som du även har möjlighet att anpassa utefter dina önskemål.

Kontakt Dyker det upp frågor och funderingar innan, under eller efter ett pass – vi finns här för dig! Oavsett tid på dygnet kan du ställa en fråga med e-post eller telefon.

Har UR Care kollektivavtal?

+

Nej – UR Care har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har UR Care?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till UR Care. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från UR Care inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på UR Care?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 5 konsulter heltid på UR Care. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Rankningslistan

© 2023 Bemlo