Till huvudsidan

Sveda & Värk

sveda-vark

4.9/5 (10)

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
10
Sök jobb

Betygssätt Sveda & Värk

Har du erfarenhet av att arbeta på Sveda & Värk? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Sveda & Värk.

Elina
för 7 månader sedan
SSK

Har genom Sveda och värk tagit in mig i bemanningsbranschen och jag tycker att allt har gått superbra, har inget att anmärka på. Jag kommer att fortsätta arbeta med dem i höst och förhoppningsvis längre än så. Känner mig trygg och upplever dem som professionella och ärliga!

Ulla
för 7 månader sedan
SSK

Mycket nöjd. Trevligt, professionellt bemötande. Finns på plats för frågor och olika spörsmål. Angelägna om att det ska bli bra både för konsult och kunden. Känns att det är sjuksköterskor som äger och inte stort investeringsbolag. Rekommenderar varmt.

Jessie Selin-Eriksson
för 7 månader sedan
SSK

Ett företag som tar hand om sin personal och hjälper till oavsett tid på dygnet. Även jourtid får man tag i någon om det behövs. Snabb återkoppling och belöning för hårt arbete. Förtroendeingivande, anpassningsbara och trevliga! Personalvård är nyckeln till framgång i detta företag.

Mary
för ett år sedan
SSK

Rekommenderar starkt detta bemanningsföretag! Som sjuksköterska har jag bra dialog med min konsultchef som alltid ser till att jag får de uppdragen som passar mig, samt att hon hör av sig regelbundet för att se hur det går för mig på arbetsplatsen..man märker verkligen av att ägarna själv är yrkesverksamma ssk:or vilket är en stor fördel! Bästa företaget, och jag har inga planer på att byta företag 👍🏾😃

Yunus
för ett år sedan
SSK

Jag är väldigt nöjd med Sveda och Värk. Jag rekommenderar det bolaget till alla som är sugna på bemanning. Allt har gått supersmidigt och lätt från dag ett. Inga problem alls och har bara positiva saker att säga. Konsultchefen Stina är en stjärna. Alltid glad, positiv, superhjälpsam, fixar med allt, svarar snabbt, genuint bryr sig om att det ska gå bra för en. För mig är det viktigast för det ger en sån trygghet. Sen är jag nöjd med lönen också.

Marlene
för ett år sedan
SSK

Mitt första jobb inom bemanning och jag är riktigt nöjd med företaget. Professionella och tillmötesgående. Kontinuerlig uppföljning av hur det går för mig. Toppen! Rekommenderas!!

Britta Karlsson
för ett år sedan
SSK

Bästa stället jag jobbar med. Känner sig mycket uppskattad blir väl omhändertagen ringer ofta och hör hur det går för en på jobbet och hur man mår.

Kerstin
för ett år sedan
SSK

Bästa bemanningsföretaget jag jobbat för! Personlig och lyhörd kontakt och i särklass bästa ersättningen!

Anonym
för ett år sedan
SSK

Fint bemötande och snabbt återkoppling och engagerad. Jag har Stina som min konsult, väldigt hjälpsam och är snabb med återkoppling. Noggrann uppföljning om mitt mående och trivsel. Upplever bara positivt om Sveda & Värk bemanning. Jag varmt rekommendera

Liselott
för ett år sedan
SSK

Professionella, vänliga och kompetenta. Samarbetet har fungerat väldigt bra, jag är jättenöjd.

Rankningslistan

© 2023 Bemlo