arrow downTill huvudsidan

Sveda & Värk

- / 5
0
KollektivavtalKollektivavtal
ÖversiktLöner
0
Recensioner
Sök jobb

Om Sveda & Värk

Texten är tagen från Sveda & Värks hemsida.

Sveda & Värk AB är ett företag som drivs av sjuksköterskor som fortfarande är yrkesverksamma. Företaget startade 2018 på våren av nuvarande ägare Sara Jakobsson och Jörgen Arvidsson och vi har erfarenheter som underleverantörer till större bolag samt av egna uppdrag.

Vi är företaget av sjuksköterskor för sjuksköterskor. Sveda & Värk vill hjälpa till att lösa vårdens största problem, behov av personal.  Istället för beordran av arbetsgivaren som leder till sjukskrivningar, hög arbetsbelastning och med risk för påverkan på patientsäkerheten kan vi bemanna med kort varsel på längre och kortare uppdrag. Sveda & Värk är inte till för att ersätta ordinarie personal utan vi vill förstärka den ordinarie personalen som är grunden i vårdarbetet. Samtidigt är det vår förmåga att presentera ”rätt kandidater” som skapar värde (för båda parter).Vi är ett mindre företag men vi ser det mer som vår styrka än en svaghet, ett sammansvetsat team som jobbar för att ständigt förbättra sjuksköterskors värde ute i vården.

Andra topprankade företag

Har Sveda & Värk kollektivavtal?

+

Nej, Sveda & Värk har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Sveda & Värk?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Sveda & Värk. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Sveda & Värk inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Sveda & Värk?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 5 konsulter heltid på Sveda & Värk. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2021 Bemlo