Till företagslistan

Röda Tråden

roda-traden

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Den röda tråden mot en hållbar vård - nu och i framtiden 🧵❤️

Hjärtligt välkommen till Röda Tråden Vi är ett litet, familjärt vårdföretag som förmedlar vårduppdrag till vårdpersonal. Vårt hjärta klappar extra mycket för att bemanna med expertis på plats ute hos våra kunder och vi vill erbjuda dig som konsult givande uppdrag.

Vi som står bakom har vården som en gemensam röd tråd i yrkeslivet, där vi tillsammans har drivit ett vårdföretag med fokus på att leverera allra högsta kvalitet till både våra patienter och självklart våra medarbetare. Därför vet vi om att ödmjukhet, lyhördhet, tydlighet och en god organisationsförmåga är otroligt betydelsefullt för välfungerade uppdrag. Här är våra konsulter den allra viktigaste pusselbiten för oss.

Vår ambition och prioritet är att du som konsult hos oss ska bli sedd, hörd och känna dig precis som hemma. Vi har en genuin välvilja till att hjälpa dig att lyckas i dina uppdrag och vi värnar om dig. Du är värd det bästa.

Om du vill ta steget till att bli konsult är du hjärtligt välkommen att kontakta oss, så pratar vi mer om hur ett upplägg kan komma att se ut för just dig.

Varmt välkomen! Katarina & Beatrice info@rodatradenbemanning.se

Om Röda Tråden Röda Tråden är ett vårdföretag som bemannar med expertis på plats. Vi välkomnar både konsulter med lång erfarenhet och även dem som endast har några års erfarenhet inom vården.

Vi står ödmjuka in för uppgiften om att stärka vårdprofessionen där vi vet att sjukvårdspersonal besitter en unik kompetens som behöver värdesättas högt - både nu och i vårt framtida samhälle.

Några av våra engagerade konsultchefer

Beatrice Ekeroth

Beatrice Ekeroth
Konsultchef, alla professioner
beatrice-ekeroth@hotmail.com

Katarina Runesson

Katarina Runesson
Konsultchef, alla professioner
katarina.runesson@live.se

Varför arbeta för Röda Tråden? Våra förmåner till dig som konsult

💰 Vi betalar högst ersättning i hela landet

🤝 En kontaktperson som du alltid kan vända dig till

⚖️ Kollektivavtal för din trygghet

󰝗 Friskvårdsbidrag för ditt välbefinnande

🚄 Betalda resor när du arbetar på annan ort

🏡 Mycket bra boende vid dina jobbresor, du är med och väljer

💼 Flexibla arbetstider - du väljer heltid, deltid eller enstaka pass

🎓 Kompetensutveckling, seminarier och kurser

🌍 Gåva till givarorganisation - ett bidrag för en bättre värld

Ord från Katarina

background
background
"Vi är ödmjuka inför uppdraget att ta hand om våra fantastiska konsulter och bemanna ut dem till våra kunder. Vi tar med oss erfarenheten av att ha drivit ett vårdföretag med 50 st anställda med allra högsta kvalitet till våra kunder och framförallt våra medarbetare. Nu vill vi ta nästa steg för att stärka vårdprofessionen och ta hand om våra konsulter som arbetar inom vård & omsorg." - Katarina Runesson, VD

Har Röda Tråden kollektivavtal?

+

Ja – Röda Tråden har kollektivavtal!
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Röda Tråden?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 10 konsulter heltid på Röda Tråden. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo