Till företagslistan

RentalCare

rentalcare

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt RentalCare

Har du erfarenhet av att arbeta på RentalCare? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med RentalCare.

Gäst
2024-05-13 14:15
SSK

Har varit med Rental care från mitt första uppdrag. Jobbat med Marcus som varit väldigt förstående, lätt att prata med och få tag på. Har varit väldigt nöjd med både Marcus och Rental care.

Gäst
2024-05-08 15:56
SSK

Har arbetat med Marcus D sedan jag började arbeta för RentalCare. Det har varit ett bra samarbete, kontinuerlig kontakt, trygghet och ärlighet. Är extremt nöjd med både Marcus och RentalCare

Penny
2024-04-17 08:00
SSK

Har jobbat med Marcus Duckert under två års tid, fantastisk människa. Han stöttar, är lyhörd tar hänsyn till alla önskemål/krav, bra kommunikation och svarar snabbt på meddelande/samtal. Alltid känt mig trygg när jag jobbat med Marcus. Om han mot förmodan skulle byta företag, hänger jag med. Vi har haft de bästa samarbetet!

Gäst
2024-03-13 10:36
SSK

Jobbat för RentalCare i några månader med Edvin som konsultchef vilket funkat jättebra. Bra kommunikation med snabb återkoppling. Kan mycket om branschen och är lyhörd.

Michel
2024-03-05 02:54
LÄK

Har jobbat med RentalCare sedan ca ett halvår. Kontakten med min konsultchef Marcus Duckert fungerar föredomligt. Marcus är lyhörd och lätt att nå, svarar på frågor och återkommer annars inom kort när han behöver ta reda på mer information. Han är också bra på att höra av sig kring hur man mår och hur det fungerar på arbetsplatsen. Jämfört med andra bemanningsföretag jag haft tidigare är RentalCare klart ett bättre val och jag ser därför fram emot ett långt och gott samarbete.

Moa
2024-02-08 15:05
SSK

Arbetat för Rentalcare under mitt senaste uppdrag, så himla smidigt och enkelt. Maja T är en riktig stjärna!! Fin kommunikation, snabba svar och så himla trevlig. Kommer definitivt arbeta för er vid nästa uppdrag⭐️

Jonathan Fransson
2024-02-06 08:29
SSK

Har arbetat för Rentalcare i drygt 4 år. Inget negativ att säga. Linus S fixar problemen som uppstår på vägen. Får tacka för all tid.

Elin
2024-02-04 20:51
SSK

Jag har varit väldigt nöjd under de nästan två år som jag jobbat för rental Care. Har haft Edvin som konsultchef vilket har fungerat väldigt bra. Han har hittat uppdrag som passar mig och lyssnat på mina önskemål. Bra på att följa upp på hur det går på nya uppdrag och är tillgänglig om man behöver hjälp.

Truls
2024-02-02 15:05
SSK

Jobbat för RentalCare under mitt senaste uppdrag. Mycket nöjd från start till slut. Haft Fredrik som kontaktperson. Otroligt professionell person som lyssnar till förfrågningar och kör med raka rör genom hela processen. Bra på att kommunicera, god ersättning och väldigt måna om sina konsulter. Kommer definitivt arbeta för RentalCare i framtiden.

Gäst
2023-12-13 18:16
LÄK

Jag och min sambo har samarbetat med Linus Skoglund. Linus är lyhörd, professionell, ihärdig och dessutom väldigt vänlig och omtänksam. Han svarar snabbt på mail eller sms vilket gör kontakten väldigt enkel och effektiv.

Susanne
2023-12-07 15:06
SSK

Jobbat sedan drygt ett år för RC och är mycket nöjd. Kanske inte högst betalt inom branschen men min konsultchef Oscar Karlsson gottgör för det många gånger om. Han är alltid tillgänglig, ser till att jag fått bra boende vid samtliga uppdrag och har hjälpt till med resorna till och från arbetsorten. Han har gjort allt i sin makt för att jag ska ha det så bra som möjligt på jobbet och mina boenden och att allt arbetsrelaterat ska gå så smidigt som det bara kan. Han är lyhörd, ödmjuk och ansvarstagande i sitt uppdrag. Han är en klippa till konsultchef och det värdesätter jag högt. Jag vill inte bara ha lön för jobbet, det ska också kännas trevligt och tryggt i arbetsrelationen. Han representerar det för mig och det är jag mycket tacksam för. Jag kan rekommendera RentalCare som arbetsgivare och får du Oscar som din chef så kan du känna dig trygg och uppskattad.

Margita, sjuksköterska
2023-11-08 21:03
SSK

Bästa konsult chefen nånsin, Rizwan förstås - tar guldet

Margita, sjuksköterska
2023-11-08 20:51
SSK

Jag förstår varför Rental care är i topp. Nu åtta månader sen jag började hos dem och jag ångrar inte en sekund. Tillsammans har jag fått allt det jag önskat och behövde, bästa konsult chefen nånsin

Gäst
2023-10-30 17:16
LÄK

Jag upplever att min kontaktperson Emanuel på Rental Care varit oerhört hjälpsam och lyhörd för mina önskemål och behov. Med ett stort engagemang och individanpassad, personlig stöttning, så upplever jag att jag fått mycket god hjälp och stöd från honom. Han såg till att jag fick ett, för mig, väldigt passande uppdrag, vilket underlättar för mig och min familj på flera olika plan. Jag uppskattade speciellt den personliga servicen, kontinuerliga uppdateringen, tydligheten, men även förståelsen för mig som läkare och individ. Jag upplever också att jag fick ett gott stöd förhandlingen kring ersättning. Jag hoppas därför på fortsatt samarbete med Rental Care! /Marcus Specialist i allmänmedicin

Magnus Dyborn
2023-10-26 20:08
LÄK

Fin kontakt och bra relation med Rental-care och Fredrika Hörling. Bra kontakt före uppdrag men framför allt direkt efter uppdrag. Jag gillar den ärliga kontakten som är viktig för uthållighet och kvalitet för oss i vården.

Mohammad Kalam
2023-10-26 09:28
LÄK

Jag fick uppdrag i Norge av Fredrika Hörling , RentalCare e 4 veckor Juli månad 2022 och 2023 . Det blev lite krångligt 2022 i börja för att beställa Bypasskort och försening av min bagage men inga problem i år . Jag är helt nöjd med uppdrag, Fredrika är bra som person , alltid trevlig och behagling vid kontakt , kunnig och problemlösande .

Elli
2023-10-26 06:31
LÄK

Hjälpsamma och samarbetsvilliga. Åkte med en vän och RentalCare gjorde allt för att upplevelsen skulle vara så smidig som möjligt, anpassad till två, vilket förstås är mer komplicerat. Allting var fantastiskt!

Alvar
2023-10-24 09:50
SSK

Har under min tid inom bemanningsbranschen haft samarbete med Marcus Duckert! Guldsjäl! Vid min start tog jag kontakt med 10 olika bolag efter samtal och fastnade hos Marcus direkt! Öppen och tydlig med allt, ärlig, ödmjuk och något som jag föredrar hos en person jag har nära samarbete med ”humor”. Alltid tillgänglig och svarar på frågor och tankar jag önskar svar på. Rental Cares alldeles egna Gotlänning! Mvh Alvar, ssk 😊

Hussein M Jama
2023-10-21 18:43
LÄK

Njöd min kontakt person Adam. Lätt tillgänglig och samarbetsvillig samt trevlig.

Gäst
2023-10-21 11:50
LÄK

Mycket nöjd med RentalCare och min kontaktperson Jamal! Känner mig trygg och mycket nöjd, rekommenderas varmt.

Gäst
2023-10-20 17:39
LÄK

Jag har fått ett mycket bra bemötande från RentalCare. De har anpassat efter mina behov och önskemål. Finns alltid där att nå vid frågor och stöttar mig när det behövs. Adam var min kontaktperson och han var tillgänglig när det dyker upp frågor och funderingar. han har varit fantastisk att ta hand om mig. Skulle verkligen rekommendera rentalcare .

Edina
2023-10-19 12:02
SSK

Mycket nöjd med RentalCare, framför allt deras stjärna Oscar! Allt går alltid smidigt och han är ett proffs på återkoppling. Mycket nöjd, rekommenderas varmt.

David
2023-10-17 16:28
LÄK

Arbetat med Rental care och Tim Silfver i ett halv år nu och har bara det bästa att säga! Trevligt och professionellt bemötande där allting har fungerat som det ska, exakt hur man vill att det skall vara, kan varmt rekommendera de!

Elisabeth
2023-10-16 10:51
SSK

Jag har varit anställd hos Rental Care i drygt 1,5 år och jag kan verkligen rekommendera dom. Marcus Duckert har varit min kontaktperson och han har varit fantastisk att ta hand om mig. Bättre kunde jag inte få. I Januari får jag sluta för dom eftersom Region Skåne säger upp all bemanningspersonal. Så dom får verkligen tummen upp från mig.

Carina Husblad
2023-10-12 14:45
SSK

Jag har fått ett mycket bra bemötande från RentalCare. De har anpassat efter mina behov och önskemål. Finns alltid där att nå vid frågor och stöttar mig när det behövs. De har sett vad jag har för styrkor och erfarenheter och kunskaper, utifrån det har de hittat jobb som passar mig. Min Konsultchef Maja Tofilovski känns nu som en god vän och jag vill vara kvar på RentalCare.

Yvonne Nordkvist
2023-10-09 15:24
SSK

Jag har Marcus Duckert som konsultchef. Han är aldrig längre bort än ett sms eller samtal. Finns alltid för mig om det är något problem. Kanon att bolla tankar med och man känner sig trygg med honom. Att man även lär känna varandra inger ett förtroende. Har är guld värd i denna bemanningsbransch.

Linda
2023-10-03 11:49
SSK

Jag har den bästa konsultchefen Marcus på Rental Care! Vi har ett väldigt bra, förtroligt samarbete!

Simon
2023-10-03 11:12
SSK

Riktigt nöjd med RentalCare och speciellt Marcus Duckert! Markus är en guldklimp i denna oas av bemanningsföretag & konsultchefer. Han är inte den där säljaren som vill sälja en till vilket pris som helst, utan han lyssnar och försöker få till det bästa samarbetet möjligt. Han visar ett genuint intresse för personen bakom yrkestiteln och man känner sig trygg med honom som kontaktperson & chef! A++ i betyg.

Daniel
2023-09-29 18:08
SSK

Supernöjd! Haft RentalCare sen April i år. Haft ett par bolag genom åren. Supernöjd med RentalCare och Marcus Duckert. Sjukt lätt att ha att göra med. Alltid rak och ärlig. Utbetalningar alltid på dagen osv, inga som helst konstigheter. Fick tips om Marcus av kollegor på jobb och därför jag bytte, minst sagt nöjd! Kan helt klart tipsa för er som är osäkra på vilket bolag ni skall välja. /Daniel, nöjd SSK.

Jenny
2023-09-25 09:07
SSK

Jag trivdes väldigt bra med Rental Care och återkommer gärna. Det största plusset var min konsultchef Maja Tofilovski som fick mig att känna mig trygg. För mig är det A o O med en konsultchef som är ödmjuk och lyhörd för mina funderingar och behov. Nackdelen var att första löneutbetalning kom i efterhand, vilket kan leda till ett löneglapp om säger upp sig från en fast tjänst.

Karin
2023-09-13 14:40
SSK

Jag har haft Linus Skoglund som konsultchef och varit mycket nöjd! 🌟 Han ordnade ett mycket förmånligt uppdrag under året som varit! Han har varit lyhörd för mina önskemål och försökt hitta lösningar på bästa sätt. En ärlig kommunikation vilket jag uppskattar! Rekommenderas!

Ilknur
2023-08-31 12:08
SSK

Har jobbat för rentalcare i två månader i Norge. Hade Rizwan som kontaktperson och han var alltid tillgänglig, tillmötesgående och såg till att jag hade det bra på arbetsplatsen. Rekommenderar verkligen och tack för allt Rizwan!!

Robert
2023-08-30 13:32
SSK

Har jobbat för Rentalcare i 4 månader med Rizwan som konsultchef. Allt har gått som på räls: Utbetalningar har varit rätt, resor och boende utan problem. Rizwan har varit lyhörd inför mina behov, varit snabb och hittat bra kund-förslag.

Barak
2023-08-30 10:47
SSK

Jag har haft ett gott samarbete med Rizwan Ebrahimi och är otroligt nöjd med RentalCare. Min konsultchef Rizwan är verkligen toppen och någon jag rekommenderar starkt! Oerhört trevlig, professionell och serviceinriktad. Under mitt uppdrag var han alltid engagerad som konsultchef och såg till att jag hade det bra. Tacksam för ett gott samarbete!

Ahmed
2023-08-30 10:41
SSK

Ett stort tack till bästa konsultchefen Rizwan Ebrahimi som visade god empati och som alltid var lätt tillgänglig till hjälp när det verkligen behövdes. Resa och boende ordnades utan några bekymmer. Kontakten hölls kontinuerligt under hela sommaruppdraget, vilket uppskattades! Rekommenderar verkligen starkt Rizwan Ebrahimi som konsultchef!

Emma
2023-08-15 04:38
SSK

Jag har haft ett gott samarbete med Maco i över ett år. Han är lyhörd, professionell som konsultchef och han har även bistått med ett bra stöd om det har hänt något på verksamheterna där jag har varit placerad. Han har även bidragit med det lilla extra som har uppskattats. Hatten av för samarbetet som nu sätts på paus på obestämd framtid och tack för den här tiden Maco!

Gäst
2023-08-08 22:03
SSK

Bästa konsultchef Maja, svarar alltid bra stöd för en som är helt ny in i detta som jag var med mitt första uppdrag. Bra boende löste hon och en bra arbetsplats på anestesi Oskarshamn. Nöjd med allt.

Jessica
2023-07-04 12:41
SSK

Marcus Duckert vad bra du är!! Du fixar och ordnar allt runtomkring arbete så smidigt så att jag kan fokusera på det jag ska ; ett bra jobb ute på fältet. Engagerad, lyhörd, proffsig, supertrevlig och inte minst ; en mycket god förhandlare när det kommer till ersättning. Alltid lätt att få tag på, svarar snabbt på telefon mail eller sms. Tack för gott samarbete och våga inte sluta 😉

Richard
2023-06-29 10:18
LÄK

Riktig skit. Oräkneliga problem. 1. Bokningen var felaktig. Ringde av egen artighet till kliniken någon vecka innan för att stämma av att allt var iordning, men då hade den inte fått min bokning! Många många turer runt detta, vilket löste sig tack vare flexibel klinikchef. 2. Utbetalning dröjde mer än 30 dagar som var överenskommet i avtalet. Blev påminnelsefaktura etc. 3. dålig kommunikation från konsultchef vid alla dessa problem. Svarade inte på frågor.

Gäst
2023-06-08 13:34
SSK

Fantastiskt gäng. Bra bemötande och snabba på att återkoppla.

Gäst
2023-05-03 12:37
SSK

Flexibelt och tryggt. Dom gör det bästa för en och erbjuder alltid uppdrag som är både roligt och spännande.

Gäst
2023-03-23 13:29
SSK

Supernöjd med RentalCare! Alltid snabb hjälp, bra råd och fina bemötanden. Brukar rekommendera dem varmt varje gång någon har frågor om att arbeta med bemanning. Speciellt stjärnan Oscar, tacksam för ett mycket bra samarbete!

Cornelia
2023-03-23 12:54
SSK

Har haft Oscar som konsultchef i 7 månader nu och han har alltid funnits tillgänglig på telefon, letat nya uppdrag, hittat lösningar som passar mina önskemål. Omtänksam och lyhörd. Otroligt nöjd med min kontakt och erfarenhet. Rekommenderar starkt!

Hannah B
2023-01-30 16:59
SSK

Har stannat hos Rentalcare i nästan två år tack vare min konsultchef Edvin Tholin. Har funkat bra med all kommunikation och kunnat få svar på frågor snabbt. Om det inte vore för att jag skulle gå hem med bebis så skulle jag fortsatt samarbetet med Rentalcare och Edvin!

Kayse
2023-01-04 13:10
SSK

Är så otroligt nöjd med RentalCare, min konsultchef Rizwan Ebrahimi är verkligen toppen! Otroligt trevlig och serviceminded och engagerad kontaktperson Rizwan.

Lars
2022-12-18 11:22
SSK

Första löneutbetalningen fick jag 23000:- för lite i lön. Sedan fick jag en löneutbetalning på 7250:- som jag inte skulle ha så den summan drog dom på nästa lön. Låg ersättning överlag hos dom. Min kontaktperson Maja skall dock inte lastas för detta. Hon är toppenbra.. lätt att få tag på och gör av sig regelbundet. Hon är inte ansvarig för att dom på lönekontoret inte kan räkna. Hyfsat boende nära arbetsplatsen.

Adrian
2022-12-16 10:01
SSK

Marcus Duckert är en riktig stjärna. Tar alltid sin tid och försöker alltid lösa varje problem som finns. Det finns alltid en tydlig kommunikation och ärliga svar. Marcus gör det lilla extra som många inte kan göra. Rekommenderar starkt att ni har honom som konsult.

Karina
2022-12-13 12:35
SSK

Har en underbar kontakt med min konsultchef Maja från RentalCare. Aldrig några problem med att få kontakt eller svar på frågor, även obekväm tid svarar hon! Otroligt bra samarbete, lyssnar och respekterar önskemål och andra saker som plötsligt kan dyka upp! Kan absolut rekommendera RentalCare!

Nidzara
2022-12-12 09:46
SSK

Jättebra sammarbete, klar och tydlig kommunikation. Allt är smidigt och man känner sig väl omhändertagen

Sami
2022-12-08 10:27
SSK

Mitt första uppdrag genom RentalCare och konsultchefen Marcus Duckert. Väldigt professionellt hela vägen med en god kommunikation. Lyssnar samt bemöter dina krav med respekt och är väldigt personliga i sitt arbete. Kan starkt rekommendera RentalCare och Marcus!

Christina
2022-12-01 15:25
SSK

Jag är ny i bemanningsbranchen, jobbar som barnmorska! Googlade runt i somras på olika bemanningsföretag, och fick snabbt kontakt med Oscar Karlsson på Rental Care! Han ordnar med allt, letar lämpliga jobb, fixar bra boenden och ordnar resorna! Han stöttar och finns alltid till hands! Han kan t.o.m höra av sig "bara" för att höra hur jag mår! Så jag rekommenderar varmt Rental Care!

Elma
2022-11-18 17:02
SSK

Superbra kontakt och snabba svar om man undrar/behöver något.

Anna
2022-11-18 08:25
SSK

Arbetat som underkonsult till Rental Care snart 2 år. Ett smidigt företag att ha att göra med. Alltid snabb återkoppling vid frågor och funderingar. Bra personlig kontakt. Min konsultchef Maco lyckas bra med att förhandla och fixa efter mina behov så att jag alltid blir nöjd med uppdraget samt ersättning. Rekommenderar varmt detta bemanningsföretag!

Rebecca
2022-11-16 11:54
SSK

Fint bemötande, stöttar en genom processen innan arbetsplatsen, under och efter uppdraget

Lydia
2022-11-09 17:22
SSK

Har haft kontakt med Marcus Duckert som har varit väldigt trevlig och inlyssnande. Han har tagit hänsyn till mina önskemål och levererat mycket bra uppdrag. Gott samarbete med en fantastisk konsult chef! Skulle utan tvekan vara den första jag hör av mig till vid näst uppdrag!

Maria
2022-11-09 15:52
SSK

Konsultchef som lovade saker och sedan tog tillbaka dem, ville att jag skulle jobba när jag var sjuk, pratade med mig som ett barn och kallade mig ”vännen” (jag är över 50 år) och uppträdde oprofessionellt när jag blev sjuk. Har hållt på och ringt fast jag sagt han kan maila, till slut fick jag blockera numret.

Ulrika
2022-09-15 10:41
SSK

Michaela är mycket trevlig och tillmötesgående. När jag blev dåligt behandlad på en arbetsplats var hon stöttande och lyssnande. De har även bra arbetsvillkor. Det enda negativa är att de inte betalar lika bra som andra företag jag har jämfört med.

Catharina Jerbo
2022-08-29 14:49
SSK

Har och har haft ett mycket bra samarbete med Edvin Tholin som jobbar hårt för att allt ska bli så bra som möjligt! Alltid trevlig och svarar snabbt och kunnigt på frågor. Högsta betyg!

Ssk
2022-07-06 18:28
SSK

Haft kontakt med några olika bolag. Linus Skoglund är hittills den handläggare av många som varit mest trovärdig och levererat vad han lovat. Jag upplever honom som trovärdig och genuin, och utlovad återkoppling eller handläggning har aldrig uteblivit. Fått flera bra och spännande uppdrag längs vägen som passat mitt privatliv och mina förutsättningar. Nöjd och trygg underkonsult.

Magnus
2022-06-14 20:02
LÄK

Jag är jättenöjd med RentalCare och Mathias där som levererat bra uppdrag till mig. Smidig portal för tidrapport och alltid i tid med utbetalningar av arvode. Känts seriöst hela vägen.

Anna
2022-05-23 16:10
SSK

Har haft en väldigt bra dialog med Marcus Duckert gällande mina önskemål och behov. Marcus är mycket inlyssnande och intresserad av att hitta rätt uppdrag och han är väldigt bra på att återkoppla och höra av sig. Denna gången blev det inget uppdrag men det var inte Marcus fel utan mina förutsättningar som förändrades. Jag har alltid fått egg mycket gott bemötande från honom och kommer att höra av mig till honom igen framöver.

Sofia
2022-04-07 19:34
LÄK

Jag har ett uppdrag via Rental care och har Jamal shariff som min konsult chef, och det är det bästa som hänt mig personligen, han hjälpte mig att hitta en "skräddarsydd" updrag, you name it, han kommer att vara där för att fixa. Det är enkelt att samarbeta med honom och kommunikationenen är så bra!,Jamal förstår sig på våra arbetsuppgifter, han förstår hur en vanlig dag kan se ut och vilka typ av arbetsuppgifter vi har med att göra, han förstår sig på belastningen/trycket. Ärligt talat, dt är första gången jag samarbetar med en konsultchef som är medveten om vårt arbete som läkare, och de sedvanliga små uppgifter och rutiner som man använder sig av inom vården, vad gäller boende: jag fick ett boende som jag var riktigt nöjd med, han såg till att jag trivdes bra, och att allting fungerade som det ska, tycker att han är lyhörd, omtänksam med en professionell förhållningsätt

Miranda
2022-04-05 06:14
SSK

Jag arbetar för Rentalcare och har Marcus Duckert som konsultchef, kan man bli mer nöjd? En konsultchef som du har känslan att du kan ringa dag som natt, alltid trevligt bemötande och service minded. Jag har endast valt att jobba kortare uppdrag eller enstaka pass, vilket Marcus ser till att fixa efter mina önskemål :) Så tveka inte, ring Marcus om du funderat på bemanning!

Manne
2022-03-31 06:01
SSK

Hej Jag har jobbat med Marcus.D på Rental Care i snart 1,5 år o vilken bra konsult chef han varit! Alltid anträffbar, alltid trevlig o framförallt aldrig omöjlig när det gäller att fixa o trixa. Ger honom bästa betyg! Ynwa

Alice J
2022-03-29 09:05
SSK

Jag har arbetat med RentalCare nu i snart ett år. Har alltid känt mig väl bemött och fått den stöttning jag behövt. Haft förmånen att ha Oscar Karlsson som konsultchef och han har varit otrolig på alla sätt. Samarbetet har fungerat felfritt, kommunikationen grym och uppdragen har löst av varandra utan konstigheter. Oscar har funnits där i alla situationer, dygnet runt, bokstavligen. Rekommenderar starkt RentalCare och framförallt Oscar!!

Jonas
2022-03-10 22:53
SSK

Mycket nöjd med rentalcare. Professionellt samarbete och tillförlitlig konsult. Rekommenderas!

Adriana
2022-03-09 18:39
SSK

Bästa bemanning som finns, kanske för att personen som jag samarbetar med är jätte snabb och lätt att kommunicera med. (Maco Saieed) Skulle jag rekommendera så är det endast honom. Bästa lön, rak på saken och ärlig.

Jesper
2022-03-09 17:45
SSK

Jag har arbetat som sjuksköterska sedan 2010 och inom bemanning sedan 2015. Senast och åt Maco på Rentalcare. Jag litar på Maco 100% i att han genom sin kompetens och erfarenhet ger mig de mest aktuella uppdragen bästa lönen. I skrivande stund har Maco skräddarsytt ihop mitt drömuppdrag och förhandlat fram en månadslön över 65000kr. Tack:) Maco på Rentalcare /Jesper ssk Stockholm

Jenny Lindqvist
2022-03-09 15:29
SSK

Jag kom i kontakt med Rentalcare av en slump .Jag hade precis slutat mitt vikariat på en vårdcentral efter en lång tid . Skickade in mitt cv till Maco på Rentalcare och bara dagen efter så gick jag ett fantastiskt uppdrag på Uppsala kommun. Jag önskar jag vetat om Rentalcare och Maco tidigare. Jag kan rekommendera de alla dagar i veckan ❤ Nu ser jag fram emot ett nytt uppdrag och ett lika fantastiskt samarbete med Maco och Rentalcare. Stor kram Jenny i Uppsala

Muhammad Dowaji
2022-03-09 07:53
SSK

Aldrig mer Rentalcare, dom betett sig mkt oproffsigt när jag ville sluta jobba via dom o började pressa , ljuga, hota o göra allt i sin makt för att fortsätta jobba för dom. Dom lovade kunden längre period än vad vi var överens om, dom ljög att de har förlängt mig vilket stämde inte alls. När jag valde o sluta jobba med dom så såg jag den andra ansiktet på Rentalcare. Jag hade Maco som konsultchef och han ljög konstant. Ingen ärlighet, trevlig så länge man är överens med bara, annars han beter sig riktigt oprofessionellt. Dom ber folk o skriva bra recension redan innan samarbete, rekommenderar aldrig.

Muna
2022-02-28 05:55
SSK

Emma på Rental Care är en helt fantastisk konsult. Hon är lyhörd, moriverande, ett gott stöd om du möter motgångar på arbetsplatsen och ser till att allt löser sig att du ska ha det bra. När jag kommer tillbaka till Bemmaning, då är det Emma jag kontaktar! :)

Elin
2022-02-24 22:10
SSK

Har haft ett par uppdrag för Rental Care under det senaste året och är mycket nöjd med min konsultchef Emma som alltid varit lyhörd och lättillgänglig, kommunikationen jag alltid varit god. Kan varmt rekommendera Rental Care då de är engagerade och måna om att vi ska ha det så bra som möjligt på våra uppdrag.

Julia
2022-02-20 14:31
SSK

Har arbetat med Rentalcare i flera år nu och kunde inte ha varit nöjdare. Har lång erfarenhet av bemanning och har haft olika bemanningsföretag innan jag stötte på Rentalcare men har aldrig känt mig så trygg och hörd som med Rentalcare.Haft från början kontakt med Marcus som har varit så lyhörd, fin och god i sitt bemötande. Så lätt att kommunicera med Marcus med känslan av super god vän men ändå proffesionell. Marcus Har alltid visat förståelse för mina önskemål och sett till att hitta de uppdragen som är passande för mig. Har alltid haft en rak, ärlig kommunikation med Marcus som uppskattas oerhört mycket och väldigt sällsynt idag. Super god tillgänglighet både via sms och telefon. Marcus är Super professionell och ärlig om uppdragens innehåll och krav. Har aldrig haft strul eller konstigheter ang allt med Rentalcare. Har varit super nöjd med allt. Varmt rekommenderar Rentalcare till alla som jag känner.

Lucia
2022-01-26 20:49
LÄK

Jag kom i kontakt med Tim av en slump men insåg snabbt att vi samarbetade väl och personkemin klickade. Tim har från första början varit lyhörd till mina önskemål, flexibel, tålmodig (haha!), snabb och effektiv, engagerad och alltid tillgänglig. Kontakten har flutit på smidigt och okomplicerat och har varit regelbunden både via telefon och sms vilket har passat mig perfekt, han svarar alltid på frågor och återkopplar omgående. Tim har ordnat uppdrag som passar som handen i handsken och praktiskt taget fixat och löst allt jag har bett honom om. Har nu påbörjat mitt första uppdrag inom bemanning genom Rental Care och är 100% nöjd med min arbetssituation och tacksam över allt Tim har gjort för mig. Kunde inte fått en bättre konsultchef. Alla borde ha en Tim! Tim gav mig chansen att utvecklas och växa som läkare och människa. Ser fram emot ett långt samarbete!

Sophie Persson
2022-01-25 16:31
SSK

Bra och tätt kontakt med min konsultchef Alain. Följer upp och håller mig uppdaterad på händelser och uppdrag. Uppskattar den enkla kontakt genom sms men även telefonsamtal. Rak och ärlig, vilket uppskattas.

Camilla Edström
2022-01-23 17:54
SSK

Mycket trevligt att samarbeta med Rental Care och Marcus Duckert. Marcus är mycket vänlig och känns så genuint välvillig till att allt ska bli bra för alla parter. Se fram mot ett långt samarbete Tack🌷. Vänligen Camilla Edström.

Zainab Hussein
2022-01-21 14:58
SSK

Mitt första erfarenhet inom bemanningen och jag är så nöjd med Rental Care. Jag har fått så fint bemötande av min konsult chef Marcus Duckert som är tillgänglig precis när jag behöver honom. Jag har från början fått tydlig och klar information ang uppdragen. Marcus har även sett till att skräddarsy mina önskemål , har fått ledigt när jag behövt det trots att jag tackar ja till passet vilket är helt fantastiskt.

Sofia G
2022-01-03 09:01
SSK

RentalCare har funkat utmärkt för mig. Emma Hoffman, min konsultchef, är super trevlig och engagerad. Jag känner verkligen att hon lyssnar och försöker hitta rätta jobb åt mig :)

Lotta
2022-01-02 19:08
SSK

Jag har gjort mitt första uppdrag för RentalCare har jobbat för ett flertal olika bemanningsföretag, men aldrig känt mig så bekräftad och uppskattad som för RentalCare och av min konsultchef (Maco) så kan varmt rekommenderade dem. Fick en bra kontakt med min konsultchef (Maco) från första telefonsamtalet kändes det som vi känt varann flera år. Maco är lyhörd för mig och mina önskemål, och försöker fina lösningar till det bästa och mest passande uppdraget för mig ! Maco på RentalCare vill hela tiden ens bästa, så jag är verkligen jättenöjd! Fått bra och snabb återkoppling av Maco och det känns verkligen som att vi jobbar som ett team mot samma mål. Ett ärligt och bra samarbete som för mig är värdefullt så jag kan varmt rekommendera RentalCare som ett seriöst och bra bemanningsföretag som jag gärna fortsätter mitt samarbete med uppdrag som distriktsköterska åt 👍🏻😊

Anonym
2021-12-27 07:14
SSK

Är nöjd med rentalcare. Haft kontakt med Marcus Duckert som är seriös och duktig.

Marina
2021-12-22 09:34
SSK

Min konsultchef är Marcus. Jag hade kontakt med många bemanningsföretag samtidigt, hade svårt att välja eftersom jag hade inget erfarenhet. Jag har valt Marcus pga hans bemötande, det kändes att vi var bekanta i många år. Efter första samtalet kändes det att vi var redan ett team. Marcus jobbar individuellt där jag känner MIG i focus, jag är unik för honom med alla mina önskemål. Marcus är lyhörd för mig, han ger inte upp om jag ringer och berättar om förändrade omständigheter. Marcus är flexibel. Jag fick alltid snabb återkoppling oavsett fråga. Jag känner mig trygg, glad och tacksam efter varje samtal med Marcus. Jag rekommenderar varmt RentalCare som bemanningsföretag för alla som söker en säker, trevlig och ansvarsfull arbetsgivare.

Ludvig
2021-12-21 13:10
SSK

Jag pratade med flera olika bolag/konsultchefer innan jag gick över till bemanning och fick ett bra förtroende för Maco på RentalCare. Den magkänslan visade sig vara helt rätt då han hela tiden har grymt bra lösningar, flexibilitet, tillgänglighet snabb återkoppling och alltid med ett trevligt bemötande. Lönen är väldigt bra och av alla bolag jag pratat med och jämfört så har RentalCare legat högst. Jag kan varmt rekommendera Maco och RentalCare.

Denise
2021-12-14 19:49
SSK

Jag har arbetat med flera olika bemanningsföretag och trivs utmärkt med Emma Hoffmann som min konsultchef. Hon är engagerad, ordnar uppdrag som passar mig, är skicklig och fantastiskt trevlig. Rental Care får mina bästa rekommendationer.

Natalie
2021-12-14 16:34
SSK

Har gjort mitt första uppdrag för RentalCare och kommer bli kvar med dem även i fortsättningen. Känner att jag fått en bra kontakt med min konsultchef (Emma). Hon är lyhörd för mig och mina önskemål, så de uppdrag hon presenterar känns superrelevanta! Känns allmänt väldigt bra så jag är verkligen jättenöjd! Jag får snabb återkoppling och det känns verkligen som att hon och jag jobbar mot samma mål. Ett bra samarbete helt enkelt. Kan varmt rekommendera RentalCare som bemanningsföretag!

Anette
2021-12-10 20:47
SSK

Kunde inte fått någon bättre konsultchef, alla borde få en Oscar. Härlig humor, lyhörd, effektiv och tillgänglig. Okomplicerad och smidig. Tack för att du finns, Oscar Karlsson! 🍀

Linnea Lindgren
2021-12-08 16:57
SSK

Ett gediget och lojalt Bemanningsföretag. Här arbetar en av dom bästa Konsulter jag någonsin haft nöjet att arbeta med, Maco är helt klart en lysande stjärna. Det finns glädje och värme som jag inte upplevt innan jag träffade Maco. Jag känner mig uppskattad och ger Maco all min lojalitet då Jag får det tillbaka. Kommer inte lämna Rental Care och Maco frivilligt någonstans. Snabba återkopplingar, ärlighet och en genuin kontakt.

Henrik Hammarstrand
2021-12-08 13:52
SSK

Mycket nöjd med min konsult chef Maco, känner att han står bakom mig och att vi är ett team som funkar bra och har snabba återkopplingar, detta uppskattar jag, lyhörda vid önskemål om passtilldelning på de olika arbetsplatserna som jag jobbat åt dem. Rentel Care har det under vår tid vi jobbat tillsammans inte haft några problem med att få ut mitt arvode utbetalt vid fakturering. Kan starkt rekommendera dem.

Mattias
2021-12-07 15:49
SSK

De bästa företaget man kan jobba för och som har den bästa Konsultchefen anställda ( Marcus), Marcus hittar inte bara de bästa jobben utan tar även min rygg om de skulle vara något! Med Marcus och RentalCare , så vet jag att du kommer du bli lika nöjd som mig! Andra företag snackar och bryr sig inte om mig som konsult utan ser mig som en bricka i ett större spel och de gör inte RentalCare. Jag vill ge mina bästa vitsord om både Marcus som Konsultchef och om RentalCare som företag,som inte ser dig som en i mängden utan en i gänget! Välj RentalCare för att vara en i gänget och inte en i mängden. Sen är verkligen RentalCare enligt mig väldigt seriösa.

Marai
2021-12-07 13:36
SSK

Mycket nöjd med Rentalcare och min bästa konsultchef Marcus Duckert som alltid stöttar mig och lyssnar på mina önskemål, han är grym, hjälpsam, engagerad och super trevlig. Hör av sig till mig minst en gång per vecka för att höra hur jag mår! Rekommenderar starkt honom och Rentalcare!

Fia
2021-12-03 15:40
SSK

Har genomfört mitt första uppdrag inom bemanning genom Rental Care och är väldigt nöjd med hur de har ordnat för mig. Från första kontakt och genom hela uppdraget har min konsultchef Oscar Karlsson varit väldigt tillgänglig för alla frågor, fix med resor, boende och schema, inga problem alls. Tar gärna uppdrag via Rental Care igen.

Shyan SUJEEBUN
2021-12-01 19:24
LÄK

Min kontaktperson på Rental Care har varit Tim Silfver . Är jättenöjd med Rental Care - har haft mest kontakt senaste året med Tim Silfver . Jag kan säger följande om Tim : han är en riktigt Rainmaker , han ordnade de bästa kliniker där man kan arbeta som läkare . Med mycket trevliga och hjälpsamma personal i Stockholm , kunniga chefer och mycket arbetsglädje . Tim är en god lyssnare och fixare . Regelbundet feedback sker - bemöts med både humor och allvar - varmt rekommenderas . Och lönerna betalas alltid i tid .

Gull Axhav
2021-11-30 10:12
SSK

Marcus Duckert är min kontakt inom företaget. Marcus är lyhörd omtänksam och alltid närvarande! Han är unik inom bemanningsbranschen…för han bryr sig om mig även efter kontraktet är påskrivet!

Olivia
2021-11-15 17:40
SSK

Jag har haft Linus som min kontaktperson. Han var väldigt lyhörd och engagerad. Det jag uppskattade mest är att han alltid svarar på mail, sms och telefon. Det har lett till att jag alltid fått ett snabbt svar på mina frågor, funderingar och önskemål. Mina och rentalcares vägar kommer att mötas igen, det ser jag fram emot.

Mouna
2021-11-12 08:39
SSK

Kan varmt rekommendera Rentalcare och speciellt Marcus Duckert som har varit min kontaktperson. Väldigt engagerad och otroligt gott bemötande samt engagemang för att hitta det rätta uppdraget enligt mina önskemål.

Therese
2021-10-19 18:33
SSK

Snabb och smidig process från första kontakten på LinkedIn till färdigt uppdrag. Duktig och engagerad konsultchef Edvin som varit tillgänglig, lösningsfokuserad och väldigt trevlig. Jag kan verkligen rekommendera RentalCare till andra konsulter. Supernöjd!!!

Eva
2021-10-12 17:14
SSK

Jag vill varmt rekommendera RentalCare och min konsultchef Alain. Jag är sååå nöjd med vårt samarbete. Alain är mycket engagerad och ordnar så att jag får uppdrag som motsvarar mina önskemål.

Olympia Castillo
2021-09-25 08:40
SSK

Har arbetat via 4 bemanningsföretag tidigare i olika omgångar, nu senast via RentalCare där Linus Skoglund var min kontaktperson. Har från start känt mig trygg i kommunikationen med Linus, professionellt bemötande, vänlig, lösningsorienterad och alltid tillgänglig. Linus tog sig ann mina önskemål med stort engagemang och löste alla problem som kom längst vägen. Fick alltid snabb återkoppling oavsett fråga. Är otroligt nöjd med mina uppdrag via RentalCare och med Linus Skoglund. Kan med 100% säkerhet säga att jag kommer att ta uppdrag via RentalCare även i framtiden.

Lina Widén
2021-09-23 12:24
SSK

Som nybörjare i bemanningsbranschen har jag känt mig mycket trygg. De är lätt att komma i kontakt med, engagerade och trevliga. Tar tag i problem, visar intresse och omtanke för sina konsulter (iaf min upplevelse)

Roger Stadra
2021-09-02 15:32
LÄK

Bäst av alla jag provat (4-5 st). Detta gäller kontaktbarhet, raka, ärliga svar, prissättning, boende o förståelse i vissa kinkiga frågor.

Anders Frick
2021-08-31 18:40
LÄK

Har arbetat två år via Rental Care och det har från första kontakten fungerat optimalt. Mina önskemål har alltid fått vara i centrum och tillgodosetts. Allt praktiskt som boende och utbetalningar har fungerat perfekt. Rental Care gav mig chansen att utvecklas som läkare och tid att växa som människa. Tack Mattias!

Emma
2021-08-27 15:39
SSK

Jag kom i kontakt med Alain på RentalCare av en slump och jag är imponerad. Under hela processen så har Alain funnits där och varit lyhörd inför mina önskemål inför uppdrag och allt runt omkring. Han har stöttat mig när det behövts och agerat bollplank vid olika situationer. Han är professionell och han kämpar verkligen för sina konsulter. Nu avslutar jag snart mitt första uppdrag och jag kommer fortsätta arbeta med honom framöver. Jag rekommenderar honom varmt och kan bara säga #göttmos.

Hanna
2021-08-10 19:27
SSK

Aldrig mer Rental Care! Linus Skoglund jättetrevlig och engagerad, men... Man slarvade bort mitt uppdrag, jag blev utan lön en extra månad. Deras jurist ringde mig dessutom och avrådde mig å det bestämdaste från att strida om saken. Tack för den ångesten! Aldrig mer!

Piroz
2021-07-09 18:55
LÄK

Kan varmt rekommendera Mathias Ahlvar! Personligt bemötande och lösningsorienterad.

André
2021-06-10 07:32
SSK

Efter flera år som bosatt sjuksköterska i Norge hade jag inte så höga förväntningar kring att arbeta inom vården i Sverige. Under 2021 har jag nu, via RentalCare, haft två uppdrag i sydvästra Sverige. Samarbetet med min kontaktperson och konsultchef Linus Skoglund har fungerat smidigt. Jag har uppskattat att han är rak och ärlig i sin kommunikation och han har arbetat hårt för att tillgodose mina önskemål om uppdrag. Tack vare honom har jag kunnat behålla min personliga frihet och fått möjligheten att arbeta till en skälig lön. Jag ska nu under en period arbeta inom en annan bransch, men jag kommer inte tveka att kontakta Linus igen den dag jag söker uppdrag inom vården.

Wolfgang Ott
2021-05-26 17:23
LÄK

Jag är allmänläkare med utländsk bakgrund och 30 års yrkeserfarenhet i olika länder i Europa och Mellanöstern. Rental Care är utan tvekan en av de bästa bolag jag har mött och uppfyller de högsta kraven när det gäller personlig service, tillmötesgående och tillförlitlighet. Mathias Alhvars vänlighed är särskilld sympatisk och ytterst professionell. svarar alltig snabbt och samarbete upplevs som strålande, helt ärligt.

Soheil Alavi
2021-05-19 21:20
SSK

Har träffat mycket artig, ärlig och snäll person från bemanningen. Han heter Maco. Rak på sak och nästan 24 timmar tillgängligt. Försökte på alla sätt och vis att hjälpa mig att hitta ett uppdrag som matchar mina önskemål. Jag är verkligen mycket nöjd.

Claudia
2021-05-04 17:29
SSK

Jag har arbetat som bemanningssjuksköterska sedan examen 2019 och har haft samarbeten med många olika konsultchefer samt företag. Råkade av slump komma i kontakt med Alain på RentalCare och wow. Alain har varit en klippa under hela processen och stöttat mig där det behövts. Han kämpar verkligen för konsultens bästa och för att i största möjliga mån tillmötesgå ens kriterier och förfrågningar. Hans professionalitet genomsyrar allt han gör och jag rekommenderar honom varmt. Bästa samarbetet under min karriär som sjuksköterska!

Per Holmberg
2021-05-04 10:01
SSK

Min kontakt på RentalCare är en kille som heter Alain. Toppenkille! Lätt att kommunicera med, alltid trevlig! Han gör allt han kan för att få ut mig på uppdrag. Jag är verkligen nöjd med bemötandet jag fått från RentalCare!

Marie Rundell
2021-04-29 08:32
SSK

Bästa bemanningsföretaget i Sverige! Bästa konsultchecken Marcus Ducert👍Är supernöjd. Seriöst företag som håller vad de lovar.

Anne
2021-03-29 17:32
SSK

Fick kontakt med Marcus Duckert på Rental Care i januari. Han hittade ett uppdrag inom kommunal verksamhet som passade mig perfekt. Vi kom överens om villkor, lön, boende etc. Han var intresserad, trevlig och stöttande under hela processen. När allt var klart och vi hade kommit överens om villkoren var jag tvungen att hoppa av p g a personliga skäl. Även då var han uppmuntrande och empatisk. Inga sura miner där. När det blir dags för mig att söka jobb inom bemanning kommer jag att kontakta Marcus igen…alla dar i veckan. Rätt man på rätt plats!

Margreth
2021-03-23 10:52
SSK

RentalCare är ett seriöst företag och jag är mycket nöjd med företaget som helhet där allt sköts på ett korrekt sätt. Jag jobbar mot Linus Skoglund och jag är jätte nöjd med vårat samarbete, han gör sitt bästa för att hitta ett jobb som matchar mina önskemål och är alltid nåbar dygnet runt även fast det inte alltid är mina förväntningar.

Emma
2021-03-17 15:11
SSK

Har aldrig stött på någon lika engagerad som Marcus Duckert. Han har funnits tillgänglig vilken tid på dygnet som helst och har genom flera månaders tid lagt ner sin själ till att hjälpa till. Rekommenderar Marcus starkt för den som vill hitta rätt uppdrag då Marcus verkligen tar till sig ens önskemål och försöker hitta det bästa för sina kunder!

Albert
2021-03-16 09:50
SSK

Har haft Rental som uppdragsgivare under några månader. Michaela som kontaktperson, kan bara prata väl om företaget samt kontaktpersonen. Lönen utbetald i tid, lätt och komma överens, allt fungerade ok. Gick bara vidare till ett annat bolag för det är mitt sätt att jobba.

Elsa Gashi
2021-03-15 14:34
SSK

Marcus Duckert, vilken stjärna! Har arbetat för två stora bolag tidigare men det har alltid varit strul. När det gäller Marcus, finns det inget han inte kan lösa. Lätt att nå och så jäkla bra på sitt jobb. Hör av er till Marcus om ni vill ha världens härligast konsultchef!

Pärla
2021-03-13 21:54
SSK

Jag är jättenöjd med Rentalcare. Min konsult Marcus har alltid ställt upp, nås alltid på telefon eller mail, löser problem och gör alltid sitt bästa, proffsig. Rätt man på rätt plats. Ska man välja Rentalcare ska man ta kontakt med Marcus:)

Linda Lindgren
2021-03-12 14:28
SSK

Jag har varit uthyrd en period hos rental care och är supernöjd! De fixade boende åt mig och hjälpte till med allt med resan! Jag uppskattade mest av allt hur flexibla de var och hur vi tillsammans kunde lösa alla logistiska problem snabbt och enkelt. Min kontaktperson är Maco och han var superb! Jag kunde vända mig till honom om stort och smått när som helst. Chefen och kommunen dit jag var uthyrd var ganska struliga men det löste sig alltid ändå när jag ringde Maco och berättade om oklarheter. Jag trivdes så bra i staden jag blev uthyrd till att jag valde att stanna kvar här, och jag bara väntar på att hoppa på nya uppdrag från rental care! :)

Elena
2021-03-12 08:17
SSK

Jag rekommenderar varmt att arbeta för RentalCare. Min konsult Marcus har varit lyhörd för mina önskemål och alltid hittat bra lösningar och stöttat mig när jag behövt hjälp i mitt arbete. Elena Hällgren SSK

Adrian
2021-03-12 08:14
SSK

Har samtalat med Rental care i flera månader nu för att hitta ett uppdrag som passar mig. Marcus Duckert har varit min kontakt. Har aldrig stött på någon som lägger så mycket tid och energi för att hjälpa en annan. Vi har alltid haft rak och ärlig kommunikation. Marcus svarar alltid när man väl behöver hjälp med något. Skulle inte kunnat hittat bättre företag samt konsultchef. Rekommenderas starkt !!

Kenneth Gottschalk
2021-03-10 09:26
SSK

Samarbetat sedan sommaren 2020 med Maco, han tänker hela tiden på mitt bästa. Han ser till att jag får anpassade uppdrag utifrån mina krav jag ställer och han gör allt för att tillgodose dem. Vi utvecklar tillsammans våra gemensamma arbete så att kunden kan känna sig trygg och säker och det ger oss ett bra resultat. Jag verkligen rekommenderar mina kollegor att söka kontakt med Maco, då är ni i trygga händer. Kenneth gottschalk

Diana Karlsson
2021-03-09 13:16
SSK

Är supernöjd med Rental Care. Min konsultchef är Maco och han är väldigt hjälpsam, positiv, engagerad och har trevligt bemötande. Kommunikation fungerar jättebra och han finner alltid en lösning.

Barbro Lemborn
2021-03-09 11:04
SSK

Hej! Jag heter Barbro o är Distriktssköterska, har jobbat för Rentalcare dom senaste åren o trivs så bra. Min timlön är bra, vi har ob tillägg, avtal, o pension betalar företaget in, Rentalcare betalar för bostad o hemresor. Vi brukar få sommar bonusar. Det fina med Rentalcare är min chefskonsult Michaela Winbladh, vi kan alltid diskutera allt o finner alltid en lösning som är bra för oss båda. Prova på kanske vi ses.

Gäst
2021-03-08 16:14
SSK

Rekommenderar starkt, alltid smidig kommunikation o problemlösning, jag har provat andra bemanningsföretag, men Rentalcare varit ju bäst hittills, snabb återkoppling med trevlig bemötande av min konsultchef Maco och super smidig samarbete.

Layla El-houly
2021-03-08 13:04
SSK

Jag är otroligt nöjd med min konsultchef Maco som alltid är tillgänglig, hjälpsam och den mest kompetenta konsultchef jag samarbetat med och då har jag ändå provat 4+ företag. Rekommenderar Rentalcare starkt, tryggheten de erbjuder och kompetensen är på en annan nivå! Allt flyter på smort och man känner sig hemma och bekväm i att uttrycka sina invändningar och synpunkter. Jag känner mig uppskattad som sjuksköterska och Macos humor och vänliga jargong är ett stort plus i kanten!

Gäst
2021-03-08 11:15
SSK

Jobbat för detta företag i snart 4 månader! Är supernöjd med min konsultchef Maco som alltid finns för mig med ett trevligt bemötande. Rekommenderar dessa varmt!

Alicia Diaz
2021-03-08 10:06
SSK

Har jobbat som bemannings sjuksköterska i många år. Aldrig har känd mig så hemma som hos Rentalcare. Känner mig uppskattat och framförallt har en underbart kontakt person hos företaget, Maco är min pelare, få mig att skratta, även min terapeut ibland och tar sin tid att lyssna på mig. Hos Maco allt går att lösa och alltid blir jag nöjd. Rekommenderar stark Rentalcare för er som vill ha en seriös bemanningsföretag.

istvan kapas
2021-03-08 09:20
SSK

Bra företag att jobba med. Är nöjd med upplägget. Lite bättre pensions ersättning vore bra.

Anna
2021-03-07 19:31
SSK

Jag råkade ut för samma okunniga konsultchef som kollegas nedan. En lön på avtalet; boende inte ens klart när jag kom och han sänkte min lön utan att jag godkände det. Uppdrag avslutades från kommunen när de insåg att jag inte hade gått med på heltid men det skylldes på mig. Konsultchef som inte kan skriva begripligt och beter sig som ett barn när jag påtalar att jag inte godkänt ny lön; vägrar kommunicera skriftligt och hänvisar till chef men jag får inte namn eller nummer innan han ”fått förklara vad det gäller”! Jag hoppas nu att högre chef gör sig av med denna försäljare!

Lotte
2021-03-07 16:36
SSK

Konsult med dålig kunskap om hur sjuksköterskeyrket fungerar, varför man inte bör ta ett uppdrag utanför sitt specialistområde, och där man inte har någon form av erfarenhet. Jag kunde se mellan fingrarna med detta tills han, precis när jag skulle skriva på ett avtal, plötsligt säger att han måste sänka min överenskomna ersättning eftersom "det är mitt första uppdrag" för dem, och de kan höja den vid nästa uppdrag när de sett vad "jag går för". Fullständigt oväsentligt eftersom jag fakturerar och de inte ska anställa mig. Han "råkade" också skicka fel OB-lista, med för lågt OB. "Råkade" också lämna annan felinformation. Sms fulla med smileys i en affärskontakt med någon man inte känner ger dessutom ett mycket oseriöst intryck. När han plötsligt ska sänka överenskomna ersättningar, och jag självklart omgående avstår uppdraget, börjar det komma sms med bortförklaringar och gnäll på sandlådenivå, och märkliga beskyllningar - inklusive ett avslutande sms med hot. Chef informerades, och påstod sig ha vidtagit åtgärder omgående. Detta verkar dock inte ha hjälpt eftersom det nu framkommit att kollegor nu råkar ut för exakt samma sak av samma konsult. Oerhört oseriöst rakt igenom.

JN
2021-02-16 12:06
LÄK

Smidigt- rak kommunikation. God service kring allt. Snabb handläggning. Gullavee en verkligen engagerat kontaktperson.

Charlotte Falk
2020-12-10 17:37
SSK

Jag har haft möjlighet att få jobba med en helt fantastisk konsultchef, Linus Skoglund. Han har en otroligt positiv anda och är en ödmjuk person . Ingen fråga eller samtal känns för svår eller på något vis obekvämt.

Katharina Ludwig
2020-11-20 22:17
SSK

Jag är väldig nöjd som arbeta tillsammans med RentalCare. Administrativ funkar allt jätte smidigt per mejl eller sms. Avtal kommer fort och betalning i tiden. Konsultchef Linus är väldig duktig i sitt uppgifter. Hittar snabbt och många uppdragar som man kan välja. Kontakt är hela tiden möjligt. Jag har fått många hjälpsamer uppgifter från honom. Väldig hjälpsamt und boende. Jag är jätte nöjd.

Kenneth M Forsberg
2020-11-13 12:35
SSK

Snabb och bra kommunikation. Bra service. Bra villkor med hög lön. Sökte lösningar snabbt. Rättade till när lönen blev fel. Saknar insikt och kunskap om sjuksköterskans roll och ansvar samt ålägganden. Agerade inte snabbt när det fanns skäl att misstänka att kollegor från samma bolag utgjorde risk för patientsäkerheten pga droger. Anlitade kollega som var känd av IVO ett år tidigare. Håller inte avtal fullt ut.

Lana
2020-10-29 16:26
LÄK

Jag har jobbat med flera olika bemanningsföretag genom åren men nu är det bara RentalCare som gäller. Detta är för att de är pålitliga och tillmötesgående. Jag har kontakt med Mathias som är väldigt lätt att samarbeta med och ärlig, vilket verkligen uppskattas. Kan varmt rekommendera RentalCare.

Gyöngyi
2020-10-26 17:21
SSK

Jag är jättetacksam för Linus Skoglund att jag får jobba med honom och via RentalCare. Linus är en mycket intelligent, respektfull, ordhållig och hjälpsam människa. Hans personlighet ger en mycket stark trygghet och humör att jobba som bemanningsjuksköterska. Jag tycker om hans ärligt naturlighet. Jag är mycket nöjd med honom och över honom med RentalCare också. Jag kan bara rekommendera honom med en massa positiva tankar. Tack för allt, Linus!

Annelie
2020-10-10 13:34
SSK

Det finns en mängd bolag där ute att välja som konsult, och det gäller verkligen att välja rätt.. Det klickade direkt mellan mig och min konsultchef, Marcus Duckert. Han är driven, framåt, sympatisk och kör raka rör, det gillar jag. Han lycka även alltid finns uppdrag som passar mig som handen i handsken. Vi har nära dialog både mail, sms och över telefon och han tar sig alltid tid för en. Marcus gör det där lilla extra för en, som får en att känna sig extra betydelsefull. Kan varmt rekommendera honom.

Linus Bredén
2020-09-12 12:49
SSK

Rekommenderar verkligen Rental Care! Jag har Marcus Duckert som konsultchef och han har hela tiden varit mycket proffsig och hjälpsam. Har löpande kontakt både via mail och per telefon, vilket känns väldigt tryggt. Raka kort och ärlighet hela vägen!

Sara
2020-09-12 12:45
SSK

Rekommenderar varmt Rental Care! Jag har haft Marcus Duckert som konsultchef och han har varit otroligt proffsig och hjälpsam. Har under hela uppdraget haft regelbunden kontakt och det har alltid varit lätt att få tag på Marcus oavsett vad det har gällt. Så nöjd!

Maria Sahlee Liao
2020-09-02 07:58
SSK

Hej kollegor, jag absolut rekommenderar Rental Care bemanningsföretag! Bra bemötande, duktiga, trevliga och professionella personal. Speciell tack till Linus som har varit min kontakt på det senaste uppdraget :-)

Kristina Karila Hurtig
2020-08-14 17:55
SSK

Jag är glad över att jag valt att samarbeta med RentalCare. Min kontakt Maco ger mig alltid personlig och snabb feedback och återkoppling. Han är tillgänglig 24/7 och peppar mig vilket gör att jag känner mig trygg i min roll som konsult sjuksköterska. Spelar ingen roll vad det än handlar om så får Maco mig att känna att jag och mina önskemål och behov är prio ett. Och tillsammans har vi alltid löst vad det än varit som dykt upp. Jag uppskattar Macos positivitet och vår raka och ärliga kommunikation. Med Maco trivs jag som konsult sjuksköterska och känner att jag har 100% support. Jag kan helhjärtat rekommendera RentalCare och Macos positivitet smittar av sig och gör att jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete!

Lottie J Lord
2020-08-06 18:10
LÄK

Jag är till åren kommen och har haft många arbetsgivare men ingen så bra som Rental Care. Jag har själv varit chef men långt ifrån så bra som min konsultchef Magnus. Han har stämt av inför uppdraget, allt ifrån boende, resor arbetsplats mm. Samt regelbundet under uppdraget. Snart är 7 veckor slut och jag skulle gärna ta uppdrag via Rental Care.

Anne
2020-07-27 12:19
SSK

Jag har tur som fått Yelis Morell som min konsultchef. Vi har verkligen hittat varandra och vi förstår varandra. Hon finns där för mig oavsett vilken dag jag behöver hennes stöd och hjälp. Jag har arbetat för andra bolag som konsult men aldrig känt att jag är viktig. Att mina önskemål om vilka uppdrag jag vill och kan ta har med min familj med många barn att göra. Samt att jag bor i norra delen av Sverige. Jag är jätteglad och nöjd med Rental care och framförallt med min konsultchef. Tack för allt stöd!

Yamila
2020-07-05 12:24
LÄK

Det är min första erfarenhet som hyrläkare och det är normalt att ha tusentals tvivel innan jag börjar. Trots att jag hade många jobberbjudanden, bestämde jag mig för att arbeta med Basta (min konsultchef) på grund av deras specialbehandling. Hon har svarat på alla mina tvivel och har guidat mig i denna nya process. Hon har varit väldigt uppriktig , trevlig och mycket professionell. Jag hoppas att detta är början på en lång arbetsrelation.

Gäst
2020-07-04 21:53
LÄK

Robert fungerar mycket bra.Personlig och korrekt.Lätt att nå per telefon. Kommer med konstruktiva förslag.

Selma Misic
2020-06-24 09:14
SSK

Väldigt trevlig, bra bemötande, lugn, seriös. Han utgick ifrån mig och mina behov. Gav saklig information, hörde alltid av sig tillbaka vid frågor. Gav all information som behövdes, ringde upp för att höra hur det går och om framtida uppdrag.

Mubina
2020-06-23 16:41
LÄK

RentalCare och Robert Monie är professionella, kompetenta och väldigt engagerade i att hitta det uppdrag som passar dig bäst. Robert gör allt i sin makt för att du ska känna dig trygg, omhändertagen och nöjd. Han är utan tvekan den bästa konsultchef jag har träffat och samarbetat med. Rekommenderar starkt! 5 Stjärnor är inte ett tillräckligt gott betyg. 10/5 ⭐

Dimitrie Grama
2020-06-20 05:38
LÄK

Jag är pensionerad kirurg som de sita tre åren, efter pensionering, har arbetat som primärvårdsläkare. Har provat flera bemanningsbolag för mina uppdrag och bland de absolut bästa kan jag utan tvivel räkna RentalCare. Min kontakt person hos RentalCare är Robert Monie som gör ett väldigt professionell arbete på alla fronter: alltid anträffbar, hita bra job för mig, löne betalning i tid och mycket annat som hör till de praktiska. Jag ger RentalCare och Robert Monie min bästa betyg och rekommenderar de till mina kollegor.

Läkare
2020-06-17 16:29
LÄK

Trevlig och tillmötesgående service. Rekommenderar starkt Olle som handläggare!

Micke
2020-06-17 10:30
SSK

Jag har lång erfarenhet av bemanningsdjungeln och jobbat åt många olika bolag, både i Sverige och Norge, genom åren! Många lovar väldigt mycket som de inte kan leva upp till, allt från boende schema, resor, lön mm. Nu har jag arbetat åt RentalCare och Marcus Duckert! Det är med mycket bred marginal det bästa bolag jag varit i kontakt med, alla kategorier!! Marcus backar verkligen upp det han lovar till 100% och ger alltid det där extra, maximal service! Jag kan varmt, ärligt och tryggt rekommendera RentalCare!

Torbjörn Larsson
2020-06-12 11:37
SSK

Maco är den bästa konsultchef jag haft, jag märker att han gör allt för att jag ska trivas och anstränger sig verkligen för att matcha mig mot rätt jobb. Vi kommer oerhört bra överens, kanske det delvis beror på en gemensam bakgrund inom kampsport! Jag kan verkligen rekommendera Rental - Care!

Annika
2020-06-04 19:58
SSK

Jag är så otroligt nöjd med RentalCare och konsultchefen Marcus Duckert som både är personlig och professionell. Alltid trevlig och rak i sin kommunikation och gör allt han kan för att tillmötesgå mina önskemål. Bra hjälp från ekonomiansvarig när frågor kring deklaration mm. Om svårigheter uppstått på arbetsplatser har jag känt mig trygg då de stöttat mig och sett till mitt bästa. Känner mig uppskattad och väl omhändertagen. Jag har varit i kontakt med många olika bemanningsföretag och är väldigt glad över att jag valde RentalCare.

Soheila
2020-05-26 12:58
SSK

Linus Skoglund är det bästa konsultchefen jag har träffat på.En härlig person som försökte hjälpa mig att hitta det uppdrag som skulle passa mig.Han var väldigt personlig i sitt sätt att vara.Han fick mig känna att mina tankar och funderingar var viktiga samtidgt som han gav sin syn.Jag känner att jag fick väldigt bra kontakt och bra hjälp av honom.Han bjuder på sig själv och är väldigt trevlig att jobba med.Vi hade väldigt långa och trevliga samtal om uppdragen och allt annat kring det.Jag rekommenderar honom väldigt varmt.

Jennie Andersson
2020-05-22 09:12
SSK

Har inget att klaga på gällande RentalCare som bemanningsföretag. Lönen betalas ut på avsatt datum, de lovar inte mer än vad de kan erbjuda. Marcus Duckert, min konsultchef har ett stort engagemang kring mig som konsult och har regelbundna uppföljningar på telefon och även mail/sms vilket gör att jag som kunsult känner mig både trygg och lyssnad på. God kommunikation, dialog och gott omhändertagande!

Sirin.U
2020-05-20 20:02
LÄK

Robert är väldigt duktig och noggrann handläggare som har hjälpt mig med mina uppdrag. Kan varmt rekommendera han. Robert Monie.

Helen Boman
2020-05-20 08:51
SSK

Bästa konsultchefen Michaela har stöttat och hjälpt mig som SSK innan, under och till slutet av uppdraget. Alltid svar och täta uppföljningar. God kommunikation. Känner mig så bra omhändertagen. Ser fram emot fler samarbete!

Husläkare i primärvård i Stockholm
2020-05-19 14:37
LÄK

Min handläggare är Robert Monie som har gjort sitt jobb prefekt, snabbt, hjälpsamt och fullt respekt. Jag vill försatta jobba hos Retalcare och ha den samma handläggare Robert Monie.

Natalia Larsson
2020-05-19 13:33
LÄK

Respektfullt och ärligt bemötande. Personlig engagemang. Mycket uppskattad långsiktig strategi som vinner kundens förtroende och lojalitet. Min kontakt är Magnus Engberg

Zafer
2020-05-19 08:30
LÄK

Fint bemötande och ärlighet.Nuförtiden kontakt med Robert Monie.

Emina
2020-05-18 20:41
LÄK

Bestämde mig att testa jobba som konsult i februari i år. Fick kontakt med c:a tio bemaningsföretag. En del verkade seriösa och trevliga, en del kom med ”gröna skogar”, andra aldrig hörde av sig igen trots alla löften..När jag av någon helt slumpmässigt händelse kontaktades av konsultchefen Basta Faraj från RentalCare sade det direkt klick. Basta hittade fram de bästa arbetsplatser som skulle passa min komplexa personlighet och livssituation, letade inte bara bostad utan passande gym och omgivning i närheten till bostad och arbetsplatsen. Basta ringer dagligen och verkligen bryr sig att allting till den minsta detalj fungera. Jag fick väldigt bra ersättning och fick enligt mitt önskemål komma två dagar tidigare för att hinna aklimatiseras inför nya uppdrag. Jag behöver inte oroa mig för något av det praktiska då det chefkonsulten ordnar allting och jag kan äntligen helt ägna mig helt åt mitt läkarjobb. Tack!

Ann-Christin Dissler
2020-05-16 12:01
SSK

Hjälpsam och proffsig konsult som kommit med förslag. Regelbunden kontakt under uppdraget. Lönen kommit på utsatt tid. Jag har känt mig omhändertagen och trygg i hela anställnings och uppdrags processen. Rekommenderar varmt RentalCare.

Bea
2020-05-15 13:17
SSK

Är väldigt nöjd! Trevlig konsultchef, snabb återkoppling och väldigt engagerade i att det ska bli så bra som möjligt!

O
2020-05-15 10:50
LÄK

Under en längre tid haft kontakt med konsultchef Carl-Fredrik Swic, som verkligen vänt och vridit på alla möjligheter, haft täta uppföljningar och levererat på alla sätt. Trevlig, ihärdig, kompetent och lösningsfokuserad. Rekommenderas varmt! 😀🤗💪

Micke
2020-05-15 09:59
SSK

Alltid hjälpsamma, snabba, kompetenta och engagerade.

Anette Gunnarsdotter
2020-05-15 09:38
SSK

Täta uppföljningar från Konsultchef . Alltid bra bemötande och snabb återkoppling. Aldrig något strul med utbetalningar.

Gäst
2020-05-14 20:14
LÄK

Fungerar smidigt och bra med Robert. Ger snabb återkoppling och presenterar rimliga förslag på uppdrag.

Fredrik Forsberg
2020-05-13 20:43
LÄK

Har bara jobbat för detta bemanningsföretag som konsultläkare. Har under anställningen haft kontinuerlig kontakt med konsultchefen Robert Monié. Kontakten och förmedlingen har varit trevlig och smidig. Jag upplever samarbetet proffesionellt och friktionsfritt. Robert har varit mån om att min arbetssituation ska vara bra. Kompromissvilja finns. Lönen alltid korrekt och i rätt tid på kontot. Jag har fått mycket hjälp att hitta uppdrag som passar mig. Sammantaget är jag mycket nöjd med vårt samarbete och upplever inte att något fungerar dåligt eller fattas. Kan varmt rekommenderas.

Dr. Steffens Care AB
2020-05-13 19:49
LÄK

Ett mycket bra bemanningsföretag. De bryr sig om personerna de anlitar. Följer upp båda parter. Tar hand om problem som dyker upp och stödjer. Det bästa vi hittills har arbetat för. Rekommenderas.

Buzzy Li
2020-05-13 17:48
LÄK

I djungeln av alla bemanningsföretag som vuxit som svampar genom åren och efter att ha arbetat som hyrdoctor i många år genom olika bemanningsföretag vill jag precisera att Rental Care urskiljer sig distinktivt från alla andra konkurrenter genom att vara snabba och effektiva så att tiden mellan allra första kontakten och ett konkret uppdrag känns närmast obefintligt. Lösningsbenägenheten i alla tänkbara frågor och den professionella hållningen och engagemanget med den personliga kontakten i företaget särskiljer Rental Care från alla andra bemanningsföretag jag har varit i kontakt med tidigare.

Tommy Persson
2020-05-13 15:06
LÄK

Rentalcare och konsultchefen Robert Monie har varit till en mkt god hjälp med att ordna en bra arbetsplats på vårdcentral med bra arbetsförhållanden+introduktion+ bra löneavtal. Kan varmt rekommendera kontakt med detta bemanningföretag. Tack för din hjälp Robert Monie. Mvh Tommy Persson