Sjuksköterska / Läkare
arrow downTill huvudsidan

RentalCare

- / 5
KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat
ÖversiktLöner
Recensioner
Sök jobb

Om RentalCare

Texten är tagen från RentalCares hemsida.

RentalCare är ett bemanningsföretag som jobbar med att förse den offentliga sektorn med personal. Våra kunder är kommuner, landsting och privata aktörer.

Med över 25 års erfarenhet av rekrytering och bemanning tillsammans med meriterade rådgivare direkt från vård och omsorg ska vi vara bäst i Sverige.

Vårt engagemang ligger i att matcha rätt person med rätt arbetsgivare. För oss är helheten viktig, vi kämpar för att våra kunder och konsulter ska trivas och känna sig nöjda i sin tillvaro. Därmed blir vi stolta när våra konsulter beskriver att de hör vårt engagemang. Då har vi lyckats!

Alla vi som jobbar på RentalCare har hög etik och moral, men framförallt en vilja att göra människors liv bättre.

Vi hoppas rekrytera och upprätthålla långa relationer med både konsulter och kunder med målsättning att alla parter ska bli mer än nöjda.

RentalCare står för kunskap, service och förtroende.

Andra topprankade företag i undefined

Har RentalCare kollektivavtal?

+

Nej, RentalCare har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har RentalCare?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till RentalCare. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från RentalCare inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på RentalCare?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 200 konsulter heltid på RentalCare. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2021 Bemlo