Till företagslistan

Operationskonsulterna Stockholm

operationskonsulterna-stockholm

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt Operationskonsulterna Stockholm

Har du erfarenhet av att arbeta på Operationskonsulterna Stockholm? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Operationskonsulterna Stockholm.

Kerstin
2020-10-13 13:31
SSK

Är fortfarande oerhört nöjd efter dryga 5 år med operationskonsulterna. Seriöst och personligt bemötande av bemanningspersonalen.

Per-Eric
2020-06-08 20:42
SSK

Jag har arbetat för Operationskonsulterna i 2 år. Ett företag som har kvalitet i ständigt fokus. Den goda och alltid nära kontakten med koordinaterna på kontoret som sköter bemanningen är mycket värdefull när man är ute och jobbar som konsult, dom finns alltid nära i kontakt om det behövs och värnar alltid om att man skall ha det bra på sin placering. Även den korta beslutsväg med företagsledningen är också ett plus, man har alltid lätt att nå sina chefer. Den fantastiska "vi känslan" som byggts upp ger en samklang mellan oss som är konsulter och ett mycket bra samarbete mellan de olika yrkesgrupperna, op, anestesi samt usk. Den talande känslan är att företaget värnar om en och man blir sedd för den man är och sina kvaliteter gör det till en mycket trivsam roll som anställd.

Gäst
2020-06-08 17:46
SSK

Detta är ett företag med trevliga och enkla att ha att göra med. Boendet har varit viktigt för mig och de ordnar boende med bra läge och bra pris. Kommunikationen sker mestadels via sms eller mail och ibland via telefon och de svarar snabbt. Men jag saknar den personliga kontakten en del.

Ritva
2020-06-08 14:34
SSK

Bästa arbetsgivaren jag haft efter över 40 år som sjuksköterska. Bästa poäng. Omtänksam arbetsgivare som lyssnar på sin personal

Ingela
2020-06-04 12:44
SSK

Operationskonsulterna är ett seriöst företag som tar väl hand om sina konsulter. De betalar pension, tjänstepension, försäkringar samt ett generöst friskvårds bidrag. Det finns en ambassadörs grupp som som består av konsulter som tillsammans med ledningen arbetar med aktuella frågor. Vi blir uppmuntrade att söka till olika utbildningar och kurser. Det anordnas flera trevliga träffar per år där vi alla konsulter kan träffas. Operationskonsulterna har korta beslutsvägar, vilket gör att det blir snabba återkopplingar.

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo