Till företagslistan

Operationskonsulterna Stockholm

operationskonsulterna-stockholm

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Operationskonsulterna Stockholm

Texten är tagen från Operationskonsulterna Stockholms hemsida

Operationskonsulterna Stockholm AB är specialister på operationssjukvård. Vi är ett team av medarbetare inom alla personalkategorier på operationsavdelningen: operationssjuksköterskor, narkossjuksköterskor, operationsundersköterskor och postop-sjuksköterskor. Samtliga har lång och gedigen kompetens och erfarenhet.

Vi bemannar även intensivvårdsavdelningar med IVA-sjuksköterskor och förlossningsavdelningar med barnmorskor. Hos oss arbetar även specialistsjuksköterskor inom akut, röntgen, distriktvård, samt allmänsjuksköterskor för arbete på vårdavdelningar och mottagningar.

Vi känner ansvar och tar väl hand om våra anställda. Hos oss får du alltid en nära kontakt och vi har korta beslutsvägar. Du väljer själv hur ofta och hur mycket du vill arbeta. Är du intresserad av att arbeta i en annan stad så ordnar vi med resor och boende.

För att schemaläggning och tidrapportering ska gå så smidigt som möjligt använder vi tidrapporteringssystemet TimeZynk. Alla anställda i Operationskonsulterna får en egen inloggning och laddar ner en app till sin smartphone där man registrerar sin tillgänglighet. Alla som arbetar för oss är försäkrade via Folksam och AFA. Vi har avtal med SEB Pension samt förmånsportalen Benify. Vi har lokala allmänna villkor istället för kollektivavtal.

Vill du arbeta med oss har du minst 5 års erfarenhet och bred kompetens. Du är trygg i din yrkesroll, flexibel och söker nya erfarenheter. Som medlem i vårt team erbjuder vi dig spännande, utvecklande och flexibla uppdrag, med en närvarande ledning. Hos Operationskonsulterna blir du alltid uppskattad genom generösa arbetsvillkor, bra lön, stora utvecklingsmöjligheter och roliga personalevent. Hos oss är du utvald.

Har Operationskonsulterna Stockholm kollektivavtal?

+

Nej – Operationskonsulterna Stockholm har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Operationskonsulterna Stockholm?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 32 konsulter heltid på Operationskonsulterna Stockholm. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo