Till företagslistan

Omsorg och Behandling

omsorg-behandling

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Omsorg och Behandling

Texten är tagen från Omsorg och Behandlings hemsida

Omsorg & Behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag för landsting, kommuner och privata vårdgivare inom vård, omsorg & behandling. Vår framgång och effektiva bemanningslösningar bygger på att vi är engagerade, agerar professionellt och har högsta kvalitet av vårdpersonal.

Kollektivavtal

Omsorg & Behandling är medlem i Tjänsteföretagens Arbetsgivarförbund genom Almega och vi har gällande kollektivavtal för branschen. Bemanningsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag med verksamhet inom uthyrning, omställning och rekrytering.

Kvalité, trygghet och engagemang

Vi har en mycket låg personalomsättning vilket för oss är beviset på att våra anställda trivs hos oss. Detta leder också till en låg frånvaro och hög kontinuitet. Vi strävar alltid efter kontinuitet i bemanning av personal, vilket är positivt för kundens egen personal, vår personal samt vårdtagaren. Vår målsättning är att alltid leverera rätt vårdpersonal i förhållande till våra kunders krav, önskemål och behov. Vår personal är företagets allra viktigaste resurs och urvalet sker noggrant genom rekryteringsprocessen. Alla som söker uppdrag hos oss träffa vi för en personligintervju, vi kontaktar deras referenser, kontrollerar legitimationer och eventuella anmälningar eller pågående ärenden. Vi följer gällande lagar och regler och har fullt försäkringsskydd för våra anställda och erbjuder våra kunder kvalité, trygghet och professionell sjukvårdspersonal.

Har Omsorg och Behandling kollektivavtal?

+

Ja – Omsorg och Behandling har kollektivavtal!
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Omsorg och Behandling?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 153 konsulter heltid på Omsorg och Behandling. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo