Till företagslistan

Medsource

medsource

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt Medsource

Har du erfarenhet av att arbeta på Medsource? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Medsource.

Caroline
2022-02-24 09:56
SSK

Mycket bra företag som ger mig uppdrag jag eftersöker. Jag får alltid snabb återkoppling. Flexibla, hjälpsamma och bra lön! Super nöjd med Medsource, bästa bemanningsföretag jag har jobbat med. Kan starkt rekommendera dom.

Helen
2022-02-16 19:31
SSK

Har varit på ett uppdrag i HSV där det var obefintliga rutiner och rörigt, där jag inte fick PAS-ansvar från befintlig ssk som skulle sluta och inte kunde få reda på om jag därefter skulle vara pas eller ej. Sökte chefen för HSV gör hjälp men hon bille inte lägga sig i. Mailade bolaget om detta liksom orsaken till 2x30 min övertid, detta fick jag inte ha. Fick abslout inget stld från bolaget utan blev uppsagd ich fick gå direkt utan avtalad uppsägningstid och lön. Fick vera att det hade sagts rena lögner om mig, oklart varifrån de kom då de ej kom från den ssk jag jobbade med. Medsource helt på kommunens sida, detra trots att jag både tidigare jobbat för dem med bravour och trots enbart mkt bra betyg och referenser från alla tifigare arbetsplatser och uppdrag. Maria på Medsource var väldigt otrevlig i mail och ville jag mer fick jag kontakta hennes chef, John. Gjorde detta för tre ceckor sen men har inte fått något svar. Har aldrig blivit så illa behandlad. Så, varning för Medsource och för Hässlehomm kommun.

Camilla
2021-02-06 19:17
SSK

Omtänksamt, tryggt och välkomnande! Så glad att jag just fick kontakt med Medsorce, man blir sed och känner sig så uppskattad som sjuksköterska. Snabb service och en otroligt närvarande konsult chef. NÖJD! Kommer bli svårt att lämna dehör fantastiska bemanningsföretaget!

Karin
2021-02-04 14:14
SSK

Jag är jättenöjd med Medsourse . Mycket bra konsult Maria som är lyhörd och flexibel. Återkopplar snabbt med sms eller samtal. Lönen är jag mycket nöjd med. Alltid korrekta med att redovisa arbetade timmar samt punktlig utbetalning. Har också fått ut övertid utan ifrågasättande då det varit mycket. Man känner sig uppskattad

Gäst
2020-05-09 19:37
SSK

En av de bästa Och omtänksamma har jag jobbat med sedan 2002.

Jim
2020-03-10 10:54
SSK

Jag har jobbat för de flesta stora bemanningsföretag i Sverige. Kan lugnt säga att efter 7 år i branschen så är Medsource det bästa företag jag jobbat för. Boende, resa och uppdrag är aldrig ett problem. Man känner sig sedd, lyssnad på och omhändertagen genom hela uppdraget.

K
2020-03-09 18:10
SSK

"Min" chef den bästa jag haft, ever. Lätt att komma i kontakt med och mån om mitt bästa i en tuff branch.

Felicia
2020-03-09 07:46
SSK

Ett bra företag som jag starkt rekommenderar! Ser alltid till att jag trivs på jobbet. Försöker uppfylla mina önskningar och är väldigt tillmötesgående. Hjälper alltid till och ger snabb återkoppling om det är något jag funderar över.

Gäst
2020-03-08 21:00
SSK

Toppenbolag som alltid ser till att allting funkar som de ska med jobb, boende o resa. Flexibla och aldrig omöjliga att hjälpa till med det som behövs!

Maritza
2020-03-08 20:40
SSK

Jätte nöjd ! Har jobbat med det här bolaget länge . Tog ett uppdrag som inte uppfyllde mina önskningar och Jhon hittade lösningen .

Gäst
2020-03-05 16:33
SSK

Väldigt bra bolag som har god förmåga att hitta kreativa lösningar för sina anställda.

Ing-Marie
2019-10-12 00:02
SSK

Ett bolag som jag varmt rekommendera. Bra bemötande, noga med att jag ska trivas och att allt går bra för mig på mina uppdrag. "Min" chef gör allt i sin makt att jag ska vara nöjd med boende, resa och uppdrag. Är väldigt tillmötesgående.

Gäst
2019-09-26 10:10
SSK

Bara bra att säga om dem! Toppen företag. Dock lite struligt med lönespecifikationen, kontrollerade dem och timmar hade missats. Kontaktade dem dock och fick direkt respons och att det ska bli åtgärdat.

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo