Till huvudsidan

Medfind

medfind

5/5 (11)

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
11
Lediga jobb
Nytt!

Betygssätt Medfind

Har du erfarenhet av att arbeta på Medfind? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Medfind.

En fri läkare
för 2 år sedan
LÄK

Natasza Jonsson är professionell med snabba,raka besked. Håller långsiktigt reda på vilka uppdrag jag är intresserad av. Seriöst bolag.

Mia
för 2 år sedan
SSK

Alltid snabba svar och trevligt bemötande, alltid en dialog när det är dags för nya uppdrag där utgångspunkt är mina önskemål och behov. Aldrig något klydd och aldrig några problem som inte går att lösa. Är genuint intresserade av att göra det bästa för sina anställda!

Sofie
för 2 år sedan
SSK

Alltid trevligt bemötande, strävar efter och lyckas ge sina konsulter så bra avtal och så mycket lön som är möjligt. Alltid lätt att få tag i konsultcheferna, smidiga löneutbetalningar. Lyssnar på önskemål och hjälper till att skapa en bra arbetsupplevelse. Fixar resor och boende när det behövs vilket är en stor Sten att slippa bolla med själv.

Ulla Lindqvist
för 2 år sedan
SSK

Jobbat med Medfind under en längre tid. Blir alltid väl bemött och mina önskemål respekteras. Min konsult jobbar alltid för mitt bästa. Jag kan kan verkligen rekommendera Medfind.

Gäst
för 2 år sedan
LÄK

Ett professionellt bemanningsföretag. Jenny på Medfind är alltid hjälpsam, ger snabba besked och bra stöd.

Anne Westerlind
för 2 år sedan
LÄK

Utmärkt service, klara avtal och villkor. Bra information och även personligt möte vid första anställningstillfället.

AN
för 2 år sedan
LÄK

Ger bra kontakt och verkar ha goda relationer med kliniken och vad som förväntas, fixar fint boende, betalar fort ut arvodet efter slutfört uppdrag. Jag har haft samarbete med Medfind under flera år och är nöjd

Idun
för 2 år sedan
SSK

Trivs mycket bra med Medfind. Jag har jobbat flera år med dem. Fördelen med Medfind är att jag har samma konsultchef var jag än jobbar. Vi har lärt känna varann väl och hon vet mina behov och gör allt för att jag ska bli nöjd. Förhandlingsbar lön och bra är att man har tre utbetalningsdagar i veckan. Har jobbat på flera bolag men Medfind känns bäst! 😍

Birgitta Fernhagen
för 2 år sedan
SSK

Marie är kompetent, snabb, serviceinriktad och gör alltid sitt bästa för att jag ska få så bra avtal som möjligt som passar mig och de önskemål som jag har samt ett fantastiskt trevligt bemötande. Jag är mycket nöjd och belåten med Medfind AB som jag varmt kan rekommendera.

Mathilda Månsson
för 2 år sedan
SSK

Mycket engagerad personal som inger trygghet, lyssnar in ens önskemål och finner intressanta jobb utifrån det.

Gäst
för 3 år sedan
LÄK

Bra och trevligt bemötande och service. Har bara bra erfarenheter från medfind.

Rankningslistan

© 2023 Bemlo