Sjuksköterska / Läkare
arrow downTill huvudsidan

Medfind

- / 5
KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat
ÖversiktLöner
Recensioner
Sök jobb

Om Medfind

Texten är tagen från Medfinds hemsida.

Om Medfind

Medfind arbetar med personalförsörjning till den svenska sjukvården. Vi arbetar med vårdbemanning inom alla kategorier av vårdpersonal.

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök. Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Vi fokuserar på långsiktiga relationer med våra konsulter. Det ger kunskap som skapar trygghet i rekrytering/inhyrning både för våra kunder och för våra konsulter. Det är genom detta viktiga arbete som vi kan hitta mervärden för dig som vill arbeta för oss eller du som kund behöver förstärka din verksamhet med duktiga medarbetare.

Det är många människor som träffar våra medarbetare på uppdrag ute i verksamheterna. Samtliga har förväntningar som ska infrias.

För läkare

För dig som läkare erbjuder vi en kunnig och professionell kontakt vilket ger förutsättningarna att få bästa uppdraget för just dig. Vi en stor variation av uppdrag på både sjukhus och i primärvården. Våra kunder är båda landstingsdrivna och privata och finns i hela landet.

Sjuksköterska

För dig som är sjuksköterska kan vi erbjuda en kunnig och professionell kontakt vilket ger dig rätt villkor inför uppdraget. Oavsett var i landet du vill arbeta har du samma kontakt. Vi vet att detta skapar en bra relation och att du får just dina önskemål tillgodosedda. Rätt villkor handlar om dina personliga förutsättningar som du bestämmer tillsammans med oss före ditt uppdrag.  Praktiska frågor kring boende, resor, kundspecifika krav och ersättningar kring uppdragen kan du snabbt få svar på genom att kontakta en konsultchef nedan. Vi lägger ut en del av de uppdrag vi arbetar med just nu men inte alla. Vill du ha aktuella uppdrag eller lämna in perioder du kan arbeta får du gärna kontakta oss eller fyll i intresseanmälan.

Andra topprankade företag i undefined

Har Medfind kollektivavtal?

+

Nej, Medfind har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Medfind?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Medfind. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Medfind inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Medfind?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 39 konsulter heltid på Medfind. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2021 Bemlo