Till företagslistan

Medcura

medcura

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Medcura

Texten är tagen från Medcuras hemsida

Är du sugen på ett nytt jobb som sjuksköterska, undersköterska, läkare eller annan yrkesroll inom vård och omsorg? Vill du ha högre lön, mer frihet och kontroll över ditt arbetsliv? Medcura förser dig som har rätt kompetens med uppdrag inom hela vård- och omsorgssektorn. Vi månar om vår personal och vill att alla ska känna delaktighet och stolthet i sitt arbete. Tillsammans arbetar vi för omsorgsfull och effektiv vård.

Vårt huvudkontor finns i centrala Stockholm men verksamheten är rikstäckande – Medcura har avtal med kommuner och landsting samt ett stort antal privata vårdgivare över hela landet. Vi bemannar såväl tillfälliga som långsiktiga uppdrag.

Högre lön, tillfredsställelse & utveckling

Att välmående vårdpersonal gynnar alla är vi helt övertygade om. Därför ser vi till att du får rätt förutsättningar för att ta hand om dig själv liksom dina patienter på bästa sätt. Du bestämmer själv över din tid och ger oss ditt önskeschema, oavsett omfattning.

Alla kan känna sig sedda hos oss. Vi håller ihop jobbfamiljen på flera sätt, och anordnar regelbundet AW och andra sammankomster. Dessutom erbjuder vi olika gemensamma aktiviteter som exempelvis löpning.

Har Medcura kollektivavtal?

+

Nej – Medcura har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Medcura?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 80 konsulter heltid på Medcura. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo