Till företagslistan

Klara Kompetens

klara-kompetens

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Klara Kompetens

Texten är tagen från Klara Kompetenss hemsida

Ta makten över ditt arbete, bli konsult hos oss på Klara. Vill du inte ta steget fullt ut och lämna en fast anställning, kan du välja att bli garantianställd. Du är också välkommen att arbeta som underkonsult.

Fritt på många sätt

Friheten är en av fördelarna våra sjuksköterskor uppskattar mest. Korta inhopp eller längre uppdrag, du väljer det som bäst passar din livssituation. Föredrar du tryggheten som garantianställd har du fortfarande mycket att säga till om vad gäller din tid.

Du utvecklas och har konkurrenskraftig lön

Du utvecklar din kompetens, får nya erfarenheter och utvidgar ditt kontaktnät när du arbetar som uthyrd konsult genom Klara. Oavsett om du går på timme som konsult, är garantianställd eller underkonsult, får du konkurrenskraftig ersättning.

Personlig kontakt som går den extra milen

En av våra erfarna konsultchefer blir din personliga kontakt och högra hand hos Klara. Du får hjälp med allt från tips om intressanta uppdrag till att boka resor och ordna boende. Och du kommer att upptäcka att din konsultchef gärna går en extra mil för din skull.

Trygg arbetsgivare

Hos Klara kan du vara trygg med att det finns kollektivavtal och alla nödvändiga försäkringar, plus att det är ordning och reda på semesterersättning och pension. Vi är auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen och granskas varje år.

Har Klara Kompetens kollektivavtal?

+

Ja – Klara Kompetens har kollektivavtal!
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Klara Kompetens?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 122 konsulter heltid på Klara Kompetens. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo