Till företagslistan

Doktorsjouren Nordic

doktorsjouren-nordic

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Doktorsjouren Nordic

Texten är tagen från Doktorsjouren Nordics hemsida

Vårt uppdrag

Med Doktorsjouren som samarbetspartner kan du känna dig trygg, oavsett om du är läkare, sjuksköterska eller beställare. Vi har en lång erfarenhet av branschen och drivs av visionen att kunna skapa en mer jämlik, professionell och värdig vård. Vi vet att inhyrda läkare och sjuksköterskor idag är en viktig komponent för att kunna lösa bemanning av vårdpersonal, men vi vet också att branschen skulle kunna vara mer transparent, rättvis och trygg.

Hos oss får både vårdgivare och konsulter ett personligt omhändertagande utöver det vanliga.

Vårt arbetssätt På Doktorsjouren har vi flera års erfarenhet av vårdbranschen och vi har valt att arbeta nischat, vilket innebär att vi har olika specialiserade team som arbetar mot olika specialitéer. Detta innebär att våra konsultchefer och områdesansvariga med sitt breda kontaktnät internt har mycket goda kunskaper om sitt specifika område och på så sätt bygger de långsiktiga relationer.  Vi är ISO certifierade inom både Kvalitet och Miljö och har försäkringar som svarar mot Kompetensföretagens Allmänna Bestämmelser.

Har Doktorsjouren Nordic kollektivavtal?

+

Nej – Doktorsjouren Nordic har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Doktorsjouren Nordic?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 52 konsulter heltid på Doktorsjouren Nordic. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo