Till huvudsidan

Colligo

colligo

4.6/5 (32)

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
32
Sök jobb

Betygssätt Colligo

Har du erfarenhet av att arbeta på Colligo? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Colligo.

Semra
för 4 månader sedan
SSK

Väldigt nöjd med Colligo! Ett bra och seriöst bolag som jag har arbetat för sedan april. Väldigt bra bemötande från min konsultchef Izabelle, alltid trevlig, snabb med återkoppling på alla frågor och funderingar från mig. För mig var det viktigt att bolaget har kollektivavtal, vilket Colligo har, både löneutbetalningar och pension har hittills fungerat utmärkt. Kan verkligen varmt rekommendera Colligo till sjuksköterskor som vill testa bemanningsbranschen.

Anonym
för 5 månader sedan
SSK

De har bra villkor men konsultchefen är inte så tjänstvillig. Jag valde ett annat företag.

M.Alajhar
för ett år sedan
LÄK

Jätte bra bemötande. Seriöst bolg Fantastic personal.

Camilla
för 2 år sedan
SSK

Så otroligt nöjd med Colligo! Ett mycket bra och seriöst bolag att arbeta för! Bra bemötande från konsultchefer, snabb återkoppling på frågor/funderingar. Löser eventuella problem och frågetecken fort. Håller vad de lovar, är mycket bemötesgående gällande önskemål på uppdrag. Extra plus att de har kollektivavtal och är ett auktoriserat bolag. Har haft problem med tidigare bolag, men det har fungerat friktionsfritt med allt med Colligo. Inga bekymmer med löneutbetalningar eller pensionen. Kan varmt rekommendera dem till alla som vill bege sig ut i bemanningsbranschen! Rekommenderar Oskar som konsultchef! // mycket nöjd sjuksköterska

Rebecka
för 2 år sedan
SSK

Mycket bra och seriöst bemanningsföretag. Alltid upplevt strålande bemötande av min handläggare Ludwig som alltid försöker hitta de bästa uppdragen som passar mig. Snabb återkoppling vid kontakt och hjälpsamma om något skulle krångla.

Anonym
för 2 år sedan
SSK

Jobbat för Colligo i några veckor. Jag är inte nöjd med min konslutchef. Hört mycket gott från andra kollegor som haft andra konsultchefer som också är anställda för Colligo. Efter det här uppdraget kommer jag söka mig till annat bolag!

Ewa
för 2 år sedan
SSK

Mycket bra och pålitligt företag . Trevlig konsult Magdalena. Känns väldigt säkert att jobba för Colligo .

Veronica Wiberg
för 3 år sedan
SSK

Har bara gott att säga om Colligo. Alltid smidig och snabb respons och gott bemötande.

Klara
för 3 år sedan
SSK

Mycket nöjd med företaget under den tiden jag jobbat för dem. Min handläggare Oskar har varit toppen och jag har alltid fått ett bra bemötande. Jag har alltid kunna höra av mig om jag har haft någon fråga oavsett vad och fått snabb återkoppling. Kan verkligen rekommendera colligo!

Stephanie L
för 3 år sedan
SSK

Jobbat för flertalet bemanningsföretag. Colligo är det proffsigaste och mest seriösa av dem alla. Min konsultchef Elis Borg är en mycket lyhörd och engagerad konsultchef som verkligen anstränger sig för att man ska vara nöjd med sina uppdrag, både lönemässigt och schemamässigt. Spännande uppdrag, bra villkor.

Sara
för 3 år sedan
SSK

Jag är nöjd med coligo. Bra bemötande från konsulterna som alltid är hjälpsamma. Snabb återkoppling. Lönen blir utbetald i tid. Finns gott om uppdrag att välja mellan.

Andrea Odelhall
för 3 år sedan
SSK

Absolut bästa företaget att arbeta för. För mig är kollektivavtal och bra villkor a och o. Jag har en fantastisk konsultchef Jennelie Lodin, samarbetet mellan oss två bara flyter på, hur smidigt som helst. Kan varmt rekommendera Colligo Vårdkompetens.

Arbetsmyran
för 3 år sedan
SSK

Tycker Colligo är superbra. Har en bra handläggare, Mikael, som fixar och trixar. Ordnar alltid bra boende och de lyssnar på önskemålen man har. Kan varmt rekommenderas!

Josef
för 3 år sedan
SSK

Bra bemötande, snabbt återkoppling. Väldigt viktigt att Colligo har kollektivavtal. Alltid nöjd med uppdrag,

Gäst
för 3 år sedan
SSK

Har jobbat för flera bemanningsföretag genom åren och kan med säkerhet säga att Colligo är den bästa hittills. Bra avtal, effektiv och väldig trevlig konsultchefer.

Sofio
för 3 år sedan
SSK

Bästa bemanningsföretag! Alltid bra bemötande, snabbt återkoppling, konkurrenskraftiga löner. Trygghet.

Gäst
för 3 år sedan
SSK

Seriöst, alltid bra bemötande när jag har funderingar angående mitt uppdrag. Min konsult är jag väldigt nöjd med. Rekommenderar Colligo

Gäst
för 3 år sedan
SSK

Pålitligt och bra bolag på alla sätt. Rekommenderas varmt

Ewa Mazij
för 3 år sedan
SSK

Jag är relativt ny i företaget, men redan nu kan varmt rekommendera Colligo! Tack Elis Borg för din hjälp, engagemang och en mycket mänskligt inställning även till de minsta sakerna. Den känns väldigt bra att veta att jag alltid kan lita på dig :)

Agnes Biglarnia
för 3 år sedan
SSK

Alltid bra bemötande, snabbt personlig kontakt med min handledare som är alltid redo att ställa upp! Tack Elis Borg, hoppas på många år till!

Bella Hildén
för 3 år sedan
SSK

Alltid ett bra bemötande samt hjälpsam handläggare. För min del är det jätteviktigt med kollektivavtal och bra villkor. Det tycker jag att jag får där.

Gäst
för 3 år sedan
SSK

Bra så länge allt är på deras villkor, min anhörig blev akut sjuk och jag blev tvungen att avbryta, efter det hör de inte av sig. Dåligt! Har alltid genomfört uppdrag tidigare.

Jelena
för 3 år sedan
SSK

Aldrig varit med om värre bemötande, hittepåbolag som ljuger och inte är transparenta om läget överhuvudtaget.

Lina
för 3 år sedan
SSK

Missade att sätta betyg i min kommentar men det blir fem stjärnor!

Lina
för 3 år sedan
SSK

Mycket nöjd med min handläggare Oskar som ger en personlig kontakt. Påläst och försöker få till det bästa för mig. Rekommenderar detta bolag. Känns tryggt att arbeta för Colligo!

Julia
för 3 år sedan
SSK

Seriöst bolag. Alltid proffsiga i kommunikation. Lyhörda för konsultens önskemål och behov.

Gäst
för 3 år sedan
SSK

Engagerade handläggare. Bra villkor.

Gäst
för 3 år sedan
SSK

Super trevliga och bra handläggare.

Gäst
för 3 år sedan
SSK

Bra handläggare, allt smidigt med uppdrag och lön. Många⭐⭐⭐⭐⭐

Margareta
för 3 år sedan
SSK

Jobbat drygt 3 år för dom, är väldigt nöjd. Har blivit bra bemött, fått bra bemötande, lönen utbetalas korrekt på rätt datum. Bra uppdrag, bra boende, möjlighet att löneväxla, snabbt svar då jag skickat mail och sms. Öppna kort från min kontaktperson på Colligo, jag vet vad som gäller ang lön, boende och resor. Rekommenderar dom varmt.

Amanda
för 3 år sedan
SSK

Bra lön men konsultchefer är inte vårdpersonal och har tyvärr inte fullt förståelse när man är ute på uppdrag. Annars ett bra företag om man har tur och har en bra konsultchef.

Katerina Shablovskaja
för 3 år sedan
SSK

Toppen bra bolag. Trevliga konsulter, bra lön👌

Rankningslistan

© 2023 Bemlo