Till huvudsidan

Colligo

colligo

4.6/5 (33)

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
33
Sök jobb

Om Colligo

Texten är tagen från Colligos hemsida

Är du sjuksköterska, läkare, socionom eller annan vårdpersonal? Genom Colligo Vårdkompetens engagemang vill vi som arbetsgivare skapa möjligheter för dig.

Vi vill att dina önskemål om arbetsuppgifter, arbetstakt och ort, samt din tidigare erfarenhet ska vara riktlinjer i vårt arbete. Colligo Vårdkompetens mål är att alltid presentera det bästa uppdraget för dig. Vi tror att du vet bäst och vi på Colligo Vårdkompetens ger dig den service du behöver för din framgång. Vi har kollektivavtal vilket innebär trygga arbetsförhållanden och tjänstepension för all vår personal.

Colligo Vårdkompetens betalar ut lön vid två tillfällen per månad. Du tidrapporterar smidigt via Din sida. Vi har utvecklat ett skräddarsytt IT-system för vårdbemanning, där du bland annat kan söka och anmäla intresse för uppdrag, lägga in din tillgänglighet och tidrapportera.

Ta chansen och se vad Colligo har att erbjuda, skapa ett konto hos oss.

Har Colligo kollektivavtal?

+

Ja – Colligo har kollektivavtal!
Läs mer här

Vilka uppdrag har Colligo?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Colligo. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Colligo inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Colligo?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 156 konsulter heltid på Colligo. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Rankningslistan

© 2023 Bemlo