Till huvudsidan

Bonliva

bonliva

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Vårdkraft för bättre liv

Bonliva står för den goda kraften, för en mer jämlik vård, skola och omsorg, för bättre liv. Vår strävan är att ingen arbetsplats ska sakna arbetskraft där det behövs, och ingen patient, klient eller elev ska behöva känna sig otrygg eller få vänta alldeles för länge.

Vi är specialiserade på vårdbemanning och varje dag förser vi offentliga verksamheter i Sverige och Norge med bland annat bemanningssjuksköterskor inom medicin, anestesi, operation, IVA, kommun & primärvård, psykiatri, radiologi och oftalmologi. Bonliva har sedan starten 2011 växt organiskt och idag är vi Sveriges ledande bemanningsföretag inom vård, skola och omsorg.

Hos oss på Bonliva får du ett dedikerat team inom just din nisch som tar hand om dig hela vägen under ditt vårduppdrag. Vi sköter det praktiska kring ditt uppdrag, ser över så att du har balans mellan arbets- och privatliv samt att du sover på den skönaste kudden om du sover borta i arbetet. Allt för att göra det lättare för dig att fokusera på arbetet inom din betydelsefulla del i vården och för att du ska må bra längs vägen.

Läs mer om sjuksköterskebemanning hos Bonliva

Se några av våra lediga uppdrag just nu

Några av våra engagerade konsultchefer

Fredrik Hansson

Fredrik Hansson
Ansvarsområde:
SSK Medicin

Nathalie Lundgren

Nathalie Lundgren
Ansvarsområde:
SSK Kommun & Primärvård

Ludwig Tornheden

Ludwig Tornheden
Ansvarsområde:
SSK Psykiatri

Kati Rounakangas

Kati Rounakangas
Ansvarsområde:
SSK Radiologi

Förmåner hos Bonliva

  • Behjälpliga med boenden och resor om du arbetar på annan ort 🏠🚄

  • Marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär 🏦🔍

  • Kollektivavtalsliknande lösningar ⚖️

  • Vi har avtal med regioner och kommuner i hela Sverige och Norge 🇸🇪🇳🇴🗺️

  • Arbeta enstaka pass, deltid eller heltid 🏌️

  • Unika förmåner och rabatter på gym, upplevelser och tjänster 🏋️⛷️

  • Vi bjuder in till olika evenemang, seminarier samt kurser. 🧠⛑️

background
background
Det passar mig jättebra att jobba som sjuksköterska för Bonliva. Jag kan välja när jag tar uppdrag och sedan planera min andra verksamhet utifrån det.
- Karina

Karina DiLucia är psykiatrisjuksköterskan som varvar konsultuppdrag med att driva Villa Insikt, ett Digital Detox Camp där människor får hjälp att hitta en balans i den digitala vardagen. Genom att jobba som konsultsjuksköterska har Karina kunnat satsa helhjärtat på sin passion som digital detox-pionjär.

Läs mer om Karina och hur det är att driva eget

background
background
Jag upplever att jag har mer fritid nu, även om jag jobbar i ett annat land och är borta flera dagar i sträck. Förr anpassade jag livet efter mitt arbete men som konsult i Norge kan jag anpassa arbetet efter livet.
- Maggie

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som bemanningssjuksköterska i Norge? Att arbeta i Norge via Bonliva innebär en trygg upplevelse där vi ser till att du har allt du behöver för att bidra med din kunskap. Vi har intervjuat sjuksköterskan Maggie om hur det är att jobba som bemanningssjuksköterska i södra Norge.

Läs mer om hur det är att arbeta i Norge

Har Bonliva kollektivavtal?

+

Nej – Bonliva har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Bonliva?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Bonliva. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Bonliva inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Bonliva?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 1000 konsulter heltid på Bonliva. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Rankningslistan

© 2023 Bemlo