Till företagslistan

Bonliva SE

bonliva

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Vårdkraft för bättre liv

Bonliva står för den goda kraften, för en mer jämlik vård, skola och omsorg, för bättre liv. Vår strävan är att ingen arbetsplats ska sakna arbetskraft där det behövs, och ingen patient, klient eller elev ska behöva känna sig otrygg eller få vänta alldeles för länge.

Vi är specialiserade på vårdbemanning och varje dag förser vi offentliga verksamheter i Sverige och Norge med bland annat bemanningssjuksköterskor inom medicin, anestesi, operation, IVA, kommun & primärvård, psykiatri, radiologi och oftalmologi.

Vi är även specialiserade på nischad läkarbemanning och förser samma länder med bemanningsläkare inom medicin, primärvård, kirurgi, psykiatri, radiologi och oftalmologi. Bonliva har sedan starten 2011 växt organiskt och idag är vi Sveriges ledande bemanningsföretag inom vård, skola och omsorg.

Hos oss på Bonliva får du ett dedikerat team inom just din nisch som tar hand om dig hela vägen under ditt vårduppdrag. Vi sköter det praktiska kring ditt uppdrag, ser över så att du har balans mellan arbets- och privatliv samt att du sover på den skönaste kudden om du sover borta i arbetet. Allt för att göra det lättare för dig att fokusera på arbetet inom din betydelsefulla del i vården och för att du ska må bra längs vägen.

Läs mer om sjuksköterskebemanning hos Bonliva

Läs mer om läkarbemanning hos Bonliva

Se några av våra lediga uppdrag just nu

Några av våra engagerade konsultchefer

Fredrik Hansson

Fredrik Hansson
Ansvarsområde:
SSK Medicin

Nathalie Lundgren

Nathalie Lundgren
Ansvarsområde:
SSK Kommun & Primärvård

Filip Nihlén

Filip Nihlén
Ansvarsområde:
LÄK Primärvård

Sofie Seger

Sofie Seger
Ansvarsområde:
LÄK Medicin

Förmåner hos Bonliva

  • Behjälpliga med boenden och resor om du arbetar på annan ort 🏠🚄

  • Marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär 🏦🔍

  • Kollektivavtalsliknande lösningar ⚖️

  • Vi har avtal med regioner och kommuner i hela Sverige och Norge 🇸🇪🇳🇴🗺️

  • Arbeta enstaka pass, deltid eller heltid 🏌️

  • Unika förmåner och rabatter på gym, upplevelser och tjänster 🏋️⛷️

  • Vi bjuder in till olika evenemang, seminarier samt kurser. 🧠⛑️

background
background
Det passar mig jättebra att jobba som sjuksköterska för Bonliva. Jag kan välja när jag tar uppdrag och sedan planera min andra verksamhet utifrån det.
- Karina

Karina DiLucia är psykiatrisjuksköterskan som varvar konsultuppdrag med att driva Villa Insikt, ett Digital Detox Camp där människor får hjälp att hitta en balans i den digitala vardagen. Genom att jobba som konsultsjuksköterska har Karina kunnat satsa helhjärtat på sin passion som digital detox-pionjär.

Läs mer om Karina och hur det är att driva eget

Valfrihet i ersättningsupplägg

På Bonliva tror vi på frihet att välja det löneupplägg som passar bäst för dig utifrån ditt särskilda livspussel och dina önskemål. Oavsett om du jobbar en långhelg eller väljer oss som din arbetsgivare på heltid finns det ett löneupplägg som passar dig. Om du istället är mer nyfiken på att arbeta som underleverantör genom eget bolag har du som konsult via Bonliva tillgång till ett fördelaktigt erbjudande hos Wint, den automatiserade bokföringstjänsten.

Läs mer om hur Wint kan hjälpa dig

Har Bonliva SE kollektivavtal?

+

Nej – Bonliva SE har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Bonliva SE?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 1000 konsulter heltid på Bonliva SE. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo