Till företagslistan

Big Care

big-care

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt Big Care

Har du erfarenhet av att arbeta på Big Care? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Big Care.

Anna
2020-11-24 10:31
SSK

Mycket oseriösa! Jag har jobbat längr med bemanning och detta är verkligen det värsta företag jag stött på av dem alla. Personerna som jobbar här har ingen erfarenhet av vården. Det är otroligt rörigt. Välj något annat företag att jobba för.... Det finns många bra!

Dålig erfarenhet!
2019-09-22 20:09
SSK

Inget kollektivavtal. Snåla, inkl semester och ob, ingen pension. Röriga. Massa fel i bokningar och kommunikationer. Blev avbokad av kund vid ankomst till passet då kunden dubbelbokat för många ssk och vägrade släppa in mig. Hade då rest långt och bokat övernattning. Fick ingen ersättning för förlorat sent avbokat dubbelpass! Dåliga rekommenderas ej! Ingen reseersättning. tvungen att ordna boende själv. Fuskade med ersättningen och höll inte avtal. Påstår att de jobbat längst i branschen med bemanning. Verkar inte kunna något. Bokar huvudsakligen enstaka strö-pass åt gången som kunden har rätt att avboka in i sista minuten. Jag tog pass med dem från början på grund av att jag ville jobba på arbetsplatsen utan att bli anställd av kommun/region och de var enda bem-företaget där. Slutade med att jag tog timtjänst på stället istället med 120 kr/h mer i lön.

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo