Till företagslistan

Big Care

big-care

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Big Care

Texten är tagen från Big Cares hemsida

Utveckla den svenska sjukvården på dina villkor. Syns inte din insats i lönekuvertet? Du är långt ifrån ensam. Hos oss är din erfarenhet, kompetens och expertis mycket mer värd än bara en ”klapp på axeln”. Big Care är en ansvarsfull arbetsgivare inom vårdsektorn som erbjuder dig ett attraktivt, flexiblare och tryggare arbetssätt. Och givetvis får du får bra betalt.

Söker du jobb inom vårdsektorn kan du här hitta jobberbjudanden över hela Sverige, finner du inget jobb för dig just nu - Connecta med oss!

Sharam Parvin, Solna "Big Care är lätta att samarbeta med, har en positiv inställning och högt i tak. Det märks i allt de gör."

Lotta Arnesson, Farsta "Man får snabba och klara svar från Big Care, antingen via mail eller på annat sätt. Dessutom är det lätt att få arbete nära där man bor, vilket jag uppskattar."

Farzane Erim, Enskede Gård "Som arbetstagare har man bra kontakt med Big Care. De försöker snabbt lösa eventuella problem som uppstår och finns alltid nära till hands."

Josephine Mbemba, Stockholm "Big Care är mycket lätta att ha att göra med och hjälper till där det behövs! De är duktiga på att matcha rätt konsult till rätt arbetsplats, vilket skapar en trygg anställning för alla parter."

Har Big Care kollektivavtal?

+

Nej – Big Care har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Big Care?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 13 konsulter heltid på Big Care. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo