Till huvudsidan

Annsam

annsam

4.6/5 (13)

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
13
Sök jobb

Betygssätt Annsam

Har du erfarenhet av att arbeta på Annsam? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Annsam.

Ida Hörsing
för ett år sedan
SSK

En alltid närvarande konsultschef via mejl eller telefon. Väldigt mån om att ens önskemål ska tillgodoses av uppdragsgivare. Känner stor trygghet i att vara anställd hos AnnSam AB, aldrig några osäkerheter och otydligheter.

Inna
för ett år sedan
SSK

Väldigt trevlig konsult chef, snabb respons på mejl och telefon och trevligt bemötande. Nöjd och rekomenderar!

Åsa
för ett år sedan
SSK

En väldigt bra arbetsgivare där man känner sig sedd, hörd & respekterad. Inget krångel någonsin & återkopplingar, löneutbetalningar & schema fungerar alltid. Ett företag man gärna stannar hos. Jag har en del att jämföra med efter 15 år i bemanningsbranschen.

Natascha Eriksson
för ett år sedan
SSK

Väldigt nöjd! Ingen krångel, tydliga instruktioner och snabb respons på mejl/ tel. Trevligt, proffsigt. Dessutom bra betalt 🙂. Rekomenderar

Marina Lundahl
för ett år sedan
SSK

Mycket trevligt företag och bra bemötande. VD trevlig att prata med lugn och sansad, in lyssnade, löser dina önskemål och eventuellt uppkomna problem på ett enkelt sätt. Jag rekommendera de starkt

Marie C
för ett år sedan
SSK

Arbetat för annsam i 15 månader. Alltid trevligt bemötande väldigt förstående och trevlig konsult chef. Inget krångel med eventuell vab eller sjukfrånvaro. Väldigt flexibel och alltid hjälpsam vid eventuella problem på uppdrag. Snabb och trevlig i kontakten. Lönen kommer alltid i tid och är korrekt. Tryggt med en sjuksköterska som konsultchef då det finns full förståelse för uppdragens krav och din egen kompetens. Rekommenderas!

Hanna
för ett år sedan
SSK

Helnöjd! Jag välkomnades tillbaka efter en avstickare. Bra lön. Får hjälp att planera min framtida ekonomi. Finns alltid till hands när jag kontaktar. Trevligt bemötande, jag känner mig sedd! Rekommenderas!

Sandra
för 2 år sedan
SSK

Inte nöjd. Dåligt med återkoppling, svarar inte på mail, slarvar bort tidrapporter, slarvar med sjuklön och skyller sedan på konsulten, har inte koll på att de pass som bokas stämmer i systemet. Otrevligt bemötande efter att jag inte velat förlänga uppdraget.

Lotte L
för 2 år sedan
SSK

Mycket smidiga att ha att göra med. Trevliga och tillmötesgående. Det är så tydligt att man har att göra med vårdkunniga människor och inte försäljare.

Elin Wegeman
för 3 år sedan
SSK

Seriöst bemanningsföretag som är otroligt mån om sina konsulter. Snabb återkoppling och ett trevligt bemötande. Jobbat för dem sedan något år tillbaka och är supernöjd.

Anna Göransson
för 3 år sedan
SSK

Jobbat åt dem under flera år. Har varit väldigt nöjd!

Mona Awdi
för 3 år sedan
SSK

Jobbat för de i snart 3 år från o till, jätte nöjd, bra bemötande, seriöst företag

Linda Holm
för 3 år sedan
SSK

Ett riktigt toppen företag, som är mån om en konsulter, snabb återkoppling, vill att de ska fungera bra ute på uppdragen. Riktigt nöjd.

Rankningslistan

© 2023 Bemlo