Till företagslistan

Agito

agito

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt Agito

Har du erfarenhet av att arbeta på Agito? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Agito.

Morvarid Akbarin
2024-04-17 08:32
SSK

Jag har arbetat på Agito över 10 år. Haft uppdrag både i Norge och Sverige. Har senaste åren haft Erika som konsultchef. Jag känner inte igen beskrivningen av Erika som nämns i recensionen. Tvärtom, jag har bara gott att säga om henne. Hon brinner för sitt arbete och vill verkligen väl för oss konsulter. Hon är alltid tillgänglig och kommer alltid med förslag till olika lösningar. Jag har alltid fått bästa uppdragen med bästa scheman utifrån mina önskemål. Hon har innerligen brytt sig. Jag har även haft det tufft privat och hon har lyssnat och varit medmänniska i min svåra situation. Stort tack till dig Erika och Agito. Tack.

Gäst
2024-04-12 19:25
USK

Har jobbat för Agito i 3 år. Har haft Jessica som chef och hon har varit underbar på alla sätt. Jessica byttes ut mot Erika. Erika däremot är den sämsta chef jag någonsin upplevt inom mina arbetade år. Hon gapar och skriker och är allmänt riktigt otrevlig. Usch säger jag bara!

SSK
2024-01-29 21:01
SSK

​ Charlotta Aulin ​ När jag började arbeta på Agito fick jag Jessica som konsultchef. Den första veckan hade vi tajt mailkontakt men därefter blev mailen färre och färre, när jag väl anmälde mig till ett avrop fick jag feedback om jag hade tur dagen efter osv. Hennes kommunikation var helt värdelös. Jessica är kvar i företaget men jag fick en ny konsultchef som var jätteduktig , men efter ca 2 månader slutade hon. Från en dag till en annan slutade konsultchefen och jag vet faktiskt inte vad som hände. Nu jobbar jag med en tredje konsultchef som är ny i gänget. Hon gör så gott hon kan. Jag får intryck av de nya konsultcheferna i bemanningsföretaget får en ganska dålig introduktion för i början fick nästan jag berätta för henne hur hon skulle gå till väga från ett avrop till en bokningsbekräftelse, inskrivning av turen i schemat osv. Nu har jag fått problem med mina frakturer. Har för 3:dje gången skickat påminnelse om obetald faktura. Nu jobbar jag klart enl mitt avtal sen kommer jag tacka för mig på AGITO.

Svar från Agitoför 2 månader sedan

Hej! Alltid tråkigt att höra när våra konsulter upplever ett missnöje med våra kollegor och medarbetare. Vi tar till oss din feedback och ska se över hur vi kan bli bättre som bolag. Tack för din feedback. Mvh Maria

Gäst
2023-06-30 13:48
SSK

Konsultchef Seema är bäst. Svara alltid, fixar allt, följer upp när man är på nytt uppdrag. Jätte nöjd 🤗

Svar från Agitoför 2 månader sedan

Tack för ditt inlägg, roligt att du är nöjd med Agito. Mvh Maria

Gäst
2023-06-20 22:47
SSK

Kan starkt rekommendera Agito. Semma är den bästa konsultchef. Alltid svarar på mail, sms är där för dig. Hon har stor empati, alltid glad, vänlig, vill din bästa. Har känt mig så trygg att ha henne som konsultchef.

Svar från Agitoför 2 månader sedan

Tack för din feedback och att du är nöjd med Agito. Mvh Maria

Marita Nyman
2023-01-25 12:39
SSK

Arbetade tidigare för Agito i Norge . Allt fungerade bra, från bokning av uppdrag till resor och boende.

Karl
2022-11-01 07:57
SSK

Jag har under en tid nu varit på Agito som bemannings sköterska och har där haft Sara Alfredsson som konsult chef. En mer engagerad person än hon får man nog leta efter. Hon jobbar verkligen för att man som sköterska skall få bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat uppdrag. Alltid tillgänglig om man skulle behöva få råd eller om något inte funkar som det skall. Då är hon på direkt för att försöka lösa så bra det bara går. Man speglar kollektivavtalet så man har allt vad ett kollektiv säger inkl. tjänstepension som gäller från första arbetsdagen. Jag har nu fått en annan tjänst och kommer därför inte på heltid kunna ta uppdrag men kommer definitivt ta extra om det skulle behövas. Jag har varit på 2 andra bemanningsbolag tidigare (där jag bara tagit extra när jag själv velat) och måste säga att detta är nog klart bäst hittills.

SSk
2022-09-09 14:19
SSK

Konsultchefen var ingen bra! Aldrig Mer Agito! Inga av dem är tilräckligt bra !

Anonym
2021-09-17 17:46
SSK

Min kontaktperson slutade bara svara mig helt plötsligt i processen när det blev lite problem, rekommenderar ingen att jobba via agito om man inte ville bli helt själv utelämnad. Finns säkert fina upplevelser med men jag skulle aldrig utsätta mig för detta igen efter så som jag blev behandlad av Sara A.

Christine
2021-09-17 08:39
SSK

Jag sade upp mig efter en lång fast anställning och var ganska osäker på bemanning. Kom i kontakt med Agito och har bara positiva erfarenheter. Min kontakt Bajram var verkligen stöttande och tog god tid att guida mig i hur jag kunde tänka, fördelar och nackdelar. Uppskattade att kunna ha den kontakten. Det blev en trygg övergång och jag är idag glad att jag tog steget.

Christoffer Schmidt
2021-07-18 14:34
SSK

Arbetat för Agito sedan 2019. Väldigt god personlig service och mycket trevligt bemötande. De brinner för oss konsulter och tar stor hänsyn till individuella önskemål. Bolaget är väl insatta vad som sker i vården och dess utveckling. Kan rekommenderas.

Pelle Gravin
2021-04-16 07:09
SSK

Oerhört trevliga och bra att bli uthyrd av Agito! Sara en oerhört omtänksam och bra Consultant Manager!! Bara gott att säga!

Eva
2021-02-25 07:55
SSK

Ett skit bolag håller löner nere för ssk och har inte kollektiv avtal sedan årsskiftet

Gäst
2021-01-08 06:52
SSK

Tar kundens parti till nackdel för sjuksköterskan. Allvarligt !

Angelinamore
2020-07-10 21:27
SSK

Missnöjd. Lönen är mindre än den från början lovades. Dålig tillgänglighet och lyhördhet och känslan av att bli dåligt bemött växte allteftersom. Kommer inte ta fler uppdrag för Agito.

Anna P
2020-05-18 21:04
SSK

Jag hade en superbra och engagerad konsultchef som verkligen gjorde allt för att jag skulle ha det bra, fin lägenhet, första klass på tåg och taxi till jobbet när jag ville. Jag var jättenöjd.

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo