Till huvudsidan

Agito

agito

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt Agito

Har du erfarenhet av att arbeta på Agito? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Agito.

Marita Nyman
2023-01-25 12:39
SSK

Arbetade tidigare för Agito i Norge . Allt fungerade bra, från bokning av uppdrag till resor och boende.

Karl
2022-11-01 07:57
SSK

Jag har under en tid nu varit på Agito som bemannings sköterska och har där haft Sara Alfredsson som konsult chef. En mer engagerad person än hon får man nog leta efter. Hon jobbar verkligen för att man som sköterska skall få bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat uppdrag. Alltid tillgänglig om man skulle behöva få råd eller om något inte funkar som det skall. Då är hon på direkt för att försöka lösa så bra det bara går. Man speglar kollektivavtalet så man har allt vad ett kollektiv säger inkl. tjänstepension som gäller från första arbetsdagen. Jag har nu fått en annan tjänst och kommer därför inte på heltid kunna ta uppdrag men kommer definitivt ta extra om det skulle behövas. Jag har varit på 2 andra bemanningsbolag tidigare (där jag bara tagit extra när jag själv velat) och måste säga att detta är nog klart bäst hittills.

SSk
2022-09-09 14:19
SSK

Konsultchefen var ingen bra! Aldrig Mer Agito! Inga av dem är tilräckligt bra !

Anonym
2021-09-17 17:46
SSK

Min kontaktperson slutade bara svara mig helt plötsligt i processen när det blev lite problem, rekommenderar ingen att jobba via agito om man inte ville bli helt själv utelämnad. Finns säkert fina upplevelser med men jag skulle aldrig utsätta mig för detta igen efter så som jag blev behandlad av Sara A.

Christine
2021-09-17 08:39
SSK

Jag sade upp mig efter en lång fast anställning och var ganska osäker på bemanning. Kom i kontakt med Agito och har bara positiva erfarenheter. Min kontakt Bajram var verkligen stöttande och tog god tid att guida mig i hur jag kunde tänka, fördelar och nackdelar. Uppskattade att kunna ha den kontakten. Det blev en trygg övergång och jag är idag glad att jag tog steget.

Christoffer Schmidt
2021-07-18 14:34
SSK

Arbetat för Agito sedan 2019. Väldigt god personlig service och mycket trevligt bemötande. De brinner för oss konsulter och tar stor hänsyn till individuella önskemål. Bolaget är väl insatta vad som sker i vården och dess utveckling. Kan rekommenderas.

Pelle Gravin
2021-04-16 07:09
SSK

Oerhört trevliga och bra att bli uthyrd av Agito! Sara en oerhört omtänksam och bra Consultant Manager!! Bara gott att säga!

Eva
2021-02-25 07:55
SSK

Ett skit bolag håller löner nere för ssk och har inte kollektiv avtal sedan årsskiftet

Gäst
2021-01-08 06:52
SSK

Tar kundens parti till nackdel för sjuksköterskan. Allvarligt !

Angelinamore
2020-07-10 21:27
SSK

Missnöjd. Lönen är mindre än den från början lovades. Dålig tillgänglighet och lyhördhet och känslan av att bli dåligt bemött växte allteftersom. Kommer inte ta fler uppdrag för Agito.

Anna P
2020-05-18 21:04
SSK

Jag hade en superbra och engagerad konsultchef som verkligen gjorde allt för att jag skulle ha det bra, fin lägenhet, första klass på tåg och taxi till jobbet när jag ville. Jag var jättenöjd.

Rankningslistan

© 2023 Bemlo