Till företagslistan

Agito

agito

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Agito

Texten är tagen från Agitos hemsida

När du arbetar som läkare eller sjuksköterska via oss på Agito har du alltid en personlig och kompetent konsultchef som säkerställer smidighet och professionellt omhändertagande för dig. Du kan känna trygghet i att du får en utmärkt service från våra erfarna konsultchefer. Det är viktigt för oss på Agito att du ska känna att du har rätt lön för just din kompetens. Vi ger alltid god ersättning, OB-tillägg och lönen kommer tryggt, snabbt och säkert till ditt konto.

När du är anställd via oss tillhandahåller vi en smidig och enkel tidrapportering så att du som stafettsjuksköterska eller stafettläkare har en så smidig och flexibel arbetsmiljö som möjligt. Vi är måna om att du som bemanningssjuksköterska och bemanningsläkare för Agito trivs med ditt uppdrag. När du jobbar som hyrläkare eller hyrsjuksköterska för Agito så kommer vi regelbundet ut till din arbetsplats för att prata med dig och höra hur du trivs på arbetsplatsen. Vi täcker hela Sverige så oberoende vart du jobbar så kommer vi in och träffar dig. Vi jobbar också regelbundet med att följa upp arbetsmiljön på de platser vi har våra hyrläkare eller hyrsjuksköterska så att vi är säkra på att du har en bra arbetssituation.

Beroende på var, hur mycket och hur länge som du vill jobba, kan vi skräddarsy en tjänst som passar just dig. Du vet väl om att vi även hjälper till med boende på den ort där du vill jobba – och med resorna dit. Vårt mål är att du ska känna en frihet och flexibilitet när du jobbar via oss – vi finns alltid här för att du ska kunna fråga och be oss om hjälp med eventuella situationer som händer i ditt livspussel. Du kan alltid ringa eller maila oss så svarar vi så fort vi kan.

​Vad som gör oss bland de bästa aktörerna på marknaden är att vi jobbar kontinuerligt med att erbjuda önskemålsanpassade uppdrag och en riktigt bra ersättning. Agito har kollektivavtal, vilket innebär att du som bemanningssjuksköterska och bemanningsläkare får ta del av det. Pensionsutbetalning sker också enligt kollektivavtalet.

Har Agito kollektivavtal?

+

Nej – Agito har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Agito?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 82 konsulter heltid på Agito. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo