Bemanningsföretag för sjuksköterskor i Hylte

Här är alla bemanningsföretag i vården som är med i ramavtalen i Hylte. Dessa är rankade utifrån betyg som sjuksköterskor och läkare har gett dem. Äntligen kan man enkelt undvika bluffbolagen och hitta det bästa bemanningsföretaget i Hylte.

Flera vårdkonsulter har redan hittat sitt nästa jobb via Bemlo. Är du också beredd att ta nästa steg i din karriär?

  Företag Betyg arrow down KollektivavtalAntal konsulter i arbete
  Saknas något företag här? Skicka ett förslag till info@bemlo.se.

  Vad är Bemlo?

  En hemsida där både sjuksköterskor och läkare kan jämföra vårdbemanningsföretag. Med hjälp av Bemlo kan sjuksköterskor och läkare hitta de bästa bemanningsföretagen. Sjuksköterskor och läkare kan kommentera och recensera tidigare arbetsgivare för att öka transparensen i branschen. På Bemlo är det också enkelt att se vilka företag som har vunnit upphandlingar i olika regioner. Det går även att uppskatta lön beroende på vilken region du vill jobba i, samt erfarenhet och eventuell specialisering du har. Det gör att du kan hitta bemanningsföretaget med högst lön.

  Se upphandlad lön i din region

  Vi har gjort jobbet och samlat alla offentliga upphandlingar inom regionerna. Det gör att du via Bemlo kan se hur mycket bemanningsföretagen fakturerar regionen i timmen. Efter du har dragit av sociala avgifter kan du se vad bemanningsföretagens marginaler är. Genom att veta hur mycket bemanningsföretagen fakturerar kan du lättare förhandla fram en rimlig lön från bemanningsbolagen. Det kan vända upp och ner på hela arbetsmarknaden!

  Var kommer recensionerna ifrån?

  Användarna på Bemlo lämnar recensioner på företag de har jobbat på. I dagsläget är det öppet för vem som helst att lämna en recension, men vi kommer snart kräva att man är en legitimerad sjuksköterska. Självklart kommer ditt personnummer fortfarande vara dolt på sidan. 

  Genom att mycket vårdpersonal lämnar sina omdömen uppstår en samlad och nyanserad bild. Ibland kan självklart vissa betyg och omdömen vara lite överdrivna, men om omdömena är konsekvent positiva eller negativa så säger det ganska mycket. Skriv gärna en recension om du har jobbat på något av bemanningsföretagen!

  Anmäl intresse direkt på Bemlo

  Om du är intresserad av att jobba på ett företag kan du lätt anmäla intresse direkt på Bemlo. Ett tips är att anmäla dig till så många som möjligt för att sedan löneförhandla parallellt. Bemlo har redan hjälpt väldigt många i vården att hitta nya jobb som dessutom betalat bättre än deras tidigare uppdrag. Gör som våra användare och gör dina intresseanmälningar via Bemlo, då slipper du leta upp och registrera ditt CV på många olika sidor. 

  Varför startades Bemlo?

  Bemanningsbranschen är en djungel. Det finns över 85 företag och alla är inte att lita på. Tyvärr har vi fått flera kommentarer på företag på Bemlo där folk beskriver hur bemanningsbolagen inte beter sig schysst. Det handlar om att fuska med semesterersättning, tjänstepension, reseersättning, introduktion med mera. Många opportunistiska entreprenörer startar upp bemanningsföretag och bränner sina kontakter, för att sedan starta upp ett nytt företag med nytt namn och göra om allt.

  Med det sagt så finns det också riktigt bra företag där ute. De som ger bra villkor till sjuksköterskor och läkare, samt är duktiga på att hitta uppdrag. Därför skapade vi en sajt där det är tydligt vilka bemanningsföretag som är bäst och vilka som är sämst. Vi hoppas det låter dig hitta rätt i bemanningsdjungeln!

  Hur finansieras Bemlo?

  För dig som sjuksköterska eller läkare är det gratis att använda Bemlo och det kommer det alltid att vara. Bemlo finansieras genom en ersättning från bemanningsbolagen då vi förmedlat en intresseanmälan. De företag vi har avtal med får även möjlighet att presentera lite mer information på deras översiktssida. Däremot kommer vi aldrig teckna avtal med ett företag som har dåligt betyg på Bemlo eller förvanska information för att sätta ett företag i bättre ljus. Vi är alltid på vårdkonsulternas sida.

  Hur fungerar rankingen?

  För rankingen av företagen använder vi en välkänd algoritm som är vanlig på jämförelsesajter, till exempel används den av Prisjakt. För att hamna högt upp i rankingen räcker det inte att ha ett högt genomsnittsbetyg, utan detta vägs även samman med antalet recensioner. De företag som hamnar högst upp i rankingen är alltså de företag som många personer har lämnat höga betyg på.

  Varför har vissa företag fler betyg än kommentarer?

  När vi startade Bemlo gick det att lämna ett betyg utan att ge en kommentar. Nu kräver vi att man skriver en kommentar för att lämna ett betyg.

  Något som saknas?

  Du får jättegärna skicka ett mail till info@bemlo.se om du har en idé på hur tjänsten kan bli bättre.

  Lediga jobb
  Utvecklare? Sök här.

  © 2024 Bemlo