Till företagslistan

Viva Bemanning

viva-bemanning

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Vivas vision

Vi vill hjälpa människor att hjälpa andra människor. Vi strävar hela tiden efter att tillsätta rätt person till rätt uppdrag för att individen ska kunna bidra så mycket som möjligt till sin omgivning. Inom skola, vård & omsorg finns bland de mest behövande i samhället och alla förtjänar att få den hjälp de behöver – det ska vi vara med och bidra till.

Viva Bemanning är ett företag verksamt inom Sverige och tillsätter uppdrag inom några av samhällets viktigaste positioner. Med en bred kompetens och flerårig erfarenhet inom rekrytering och bemanning finns vi tillgängliga dygnet runt för att erbjuda förstklassig service. Vi värnar om våra konsulters arbetsmiljö genom internt uppsatta rutiner där målet är att skapa och upprätthålla en långvarig relation. 

Några av våra engagerade konsultchefer

Lina Hemlin

Lina Hemlin
Ansvarsområde:
Konsultchef - Sjuksköterskor

Adrian Alan

Adrian Alan
Ansvarsområde:
Konsultchef - Sjuksköterskor

Elin Pettersson

Elin Pettersson
Ansvarsområde:
Konsultchef - Läkare

William Thuuri

William Thuuri
Ansvarsområde
Konsultchef - Sjuksköterskor

Försäkringar

Du ska alltid känna dig trygg när du arbetar som konsult för oss. Vi erbjuder dig försäkringar som garanterar att du får rätt ersättning om olyckan är framme.

Tjänstepension

När man arbetar inom vården ska man inte behöva oroa sig över framtiden när vardagen redan är stressig. Vi erbjuder kollektivavtalsliknande lösningar för dig som konsult och anpassar tjänstepensionen efter dina önskemål.

Tillgänglighet 24/7

Är något oklart kan du räkna med att vi finns där för att svara på dina frågor. Vi finns tillgänliga på dygnats alla timmar så att våra konsulter aldrig behöver vänta på svar.

Kompetent personal

Vi finns för att uppfylla dina önskemål. Vår mission är att hitta uppdrag du känner dig motiverad och inspirerad av.

Har Viva Bemanning kollektivavtal?

+

Nej – Viva Bemanning har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Viva Bemanning?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 50 konsulter heltid på Viva Bemanning. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo