Sjuksköterska / Läkare
arrow downTill huvudsidan

Viva Bemanning

- / 5
KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat
ÖversiktLöner
Recensioner
Sök jobb

Om Viva Bemanning

Texten är tagen från Viva Bemannings hemsida.

Försäkringar

För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg under din tid som konsult via oss. Därför har vi försäkringar som medför att om en olycka sker är du är försäkrad under hela din arbetsdag och har möjlighet till ersättning.

Tjänstepension

Tjänstepension är något vi erbjuder till våra konsulter genom liknande upplägg som kollektivavtalade lösningar. Skillnaden är däremot att upplägget är mer flexibelt uppbyggt för att kunna anpassas efter dig och dina önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer!

Tillgänglighet 24/7

Ibland kan det vara en utmaning att vara ny på jobbet och knappt hitta på arbetsplatsen, inte minst under nattpass med färre kollegor på plats. Vi på Viva Bemanning finns tillgängliga alla dygnets timmar för våra konsulter så att du alltid har någon att vända dig till med dina frågor eller funderingar.

Kompetent personal

Vi finns här för att dina önskemål ska kunna uppfyllas på bästa möjliga sätt. Bemanningsprocessen finns till för att du ska få det uppdrag du verkligen känner dig motiverad till att utföra. Under uppdraget har du sedan löpande kontakt med din personliga konsultchef som har lång och bred erfarenhet från branschen för att vi ska kunna ge dig bästa möjliga förutsättningar att trivas. Efter avslutat uppdrag behåller vi dina kontaktuppgifter om du önskar för att underlätta sökprocessen till eventuella framtida uppdrag och hör av oss om något intressant dyker upp.

Andra topprankade företag i undefined

Har Viva Bemanning kollektivavtal?

+

Nej, Viva Bemanning har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Viva Bemanning?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Viva Bemanning. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Viva Bemanning inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Viva Bemanning?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 50 konsulter heltid på Viva Bemanning. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2020 Bemlo